Zeer te vrede

Één en al te vredenheid

Snelle levering en overzichtelijke website

Op de website alles duidelijk te vinden met een korte goede omschrijving. Levering helemaal volgens planning.

Prima zaak met snelle service!

Een buisventilator besteld en alles is in orde bevonden. Product is als aangegeven!

Snel geleverd top

Snel simpel opgehangen en aangesloten op de bestaande 3 standen schakelaar werkt zo als het moet doen.

Zeer snel geleverd, goed verpakt, duidelijke instructies

Keurig op snel en op tijd geleverd goede prijs.

Zeer tevreden geleverd wat ik verwacht had. Netjes ingepakt en geen verzendkosten.

Produkt klopt, snel en correct

ok

Snel geleverd en duidelijke site

Duidelijke uitleg snel en netjes geleverd

Prettige webwinkel.

Duidelijke website, snel geleverd.

Primadeluxe!

Het duurde heel even voor de levering, (ben dus al verwend met over 1 a 2 dagen leveren!) maar volgens schema bezorgd! Fijn om nu te WETEN wanneer we nog iets meer moeten ventileren!

Snel en goed geleverd

Gehele volgens verwachting geleverd. Goed verpakt. Geen opmerkingen voor verbetering, want het bestelproces en service is zeer goed

Goed fijne site

Ruime sortering alles de volgende dag geleverd

Perfecte service

Levert goed materiaal en is de volgende dag al binnen. Hele vriendelijke mensen. Goed bedrijf.

Prima service. Om 14.00 besteld en de volgende dag inderdaad in huis. Netjes verpakt en juiste product. Ook mbt prijs heel concurrerend.

Mooie website, snelle levering, prima aanbod

Ik heb een mechanische ventilatie aangeschaft naar aanleiding van de recensies op de website van ze. Het product was niet bij andere te bestellen of had een langere levertijd. Ik had wel een vraag aan de kalntenservice en niemand was op dat moment beschikbaar om mijn vraag te beantwoorden. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten

klant vriendelijk

online bestellen ging heel soepel

Goede en snelle levering.

Niet duidelijk

In het instruktie boek is niet duidelijk hoe je de mech.zuigapp moet plaatsen omdat het Verschillende uitgangen heeft .

Op de website goed de juiste keuze kunnen vinden. Snel verzonden en bezorgt. Gemakkelijke installatie. Product is in een goede staat en naar verwachting.

Top! Mooi product

Goede service en snel geleverd!

Super Goed

Ondanks dat de winkel het pakket per post kwijt was, stuurde de winkel het tweede zonder extra kosten. Ik ben erg tevreden over de service

Nette mensen

Snel geleverd scherpe prijs

Snel geleverd, scherpe prijs. Zojuist zelf geïnstalleerd en functioneert naar behoren

Correct en goed geleverd

Prima site, ben tevreden over het verloop van het bestel proces en de afhandeling.

Goede service en lekker snel geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ