financiële afwikkeling heel slecht
Beste Lisa,
Op 6 oktober 2020 heb ik een ventilator en een schakelaar + nog een schakelaar bij jullie besteld.
Keurig ontvangen, ik heb dit op 11 oktober 2020 retour verzonden met post NL met de volgende barcodes: SLFVZ852494918 en 3SLFVZ650035752. De facturen hiervan heb ik bijgevoegd.
Op 19 oktober 2020 heb ik de factuur van 35, 09 op mijn rekening ontvangen. Deze 35,09 gaat om een schakelaar. Op dit moment moet ik de factuur (met ordernummer Ordernummer: 326420) 176,67 nog steeds van u ontvangen. Dit gaat om een ventilator + een schakelaar.
Wellicht is daar de fout ontstaan ik heb 2 pakketjes retour verzonden. 1 pakket met 2 schakelaars en 1 pakket met de ventilator.
Maar dit mag toch geen reden zijn dat jullie dit niet uit kunnen zoeken!
Ik heb al zo vele malen gebeld en de mailtjes die ik hier over heb verzonden om het maar zo duidelijk mogelijk uit te leggen zijn er al zo veel. Steeds ontvang ik weer een mail met een antwoord wat niets met mijn vraag te maken hebben.
Wilt u zo vriendelijk zijn om dit bedrag z.s.m. te retourneren, dit rekeningnummer is hetzelfde als waar ik mee betaald heb en…. ik heb dit rekeningnummer inmiddels al 2x doorgegeven in een mail waar jullie standaard om vragen.
Graag ontvang ik een reactie,
Gr Janneke Govaert 0614660793