Duidelijk

Gevraagde apparaat snel en goed geleverd

Zeer slecht bereikbaar en geen antwoorden

Helaas is mijn ervaring niet positief. krijg een half advies en geen kloppende offerte. Bellen heeft geen zin ze gaan je terug bellen maar doen ze niet. Laatste gesprek verbrak de medewerker gewoon de verbinding. Helaas geen aanrader en diep triest hoe je behandeld word als klant.

Goede en snelle levering En er wordt altijd gereageerd op een mail Top

Snel, duidelijk en compleet

Ik wist precies welk ventilatieventiel ik wilde bestellen, maar ik wist niet welke toebehoren ik nodig had. Ventilatieland heeft mij kundig te woord gestaan en ervoor gezorgd dat ik alles wat ik nodig had heb besteld. Inmiddels is alles gemonteerd en het ziet er top uit!

Mooie en kwalitatief goede ventilator

Helaas werd deze ventilator later geleverd dan verwacht. Maar dit is wel duidelijk gecommuniceerd en dat maakt het helemaal goed. Goed omschrijving op de website, klopt met het geleverde product.

Super snel thuis

Enorme keus tegen scherpe prijzen en snel geleverd

Ik had een eenvoudige ventilator nodig met timer. Ondanks het grote aanbod had ik snel de juiste ventilator gevonden voor mijn projectje tegen een prima prijsje. Ik had hem een dag later al in huis en hij zoemde een dag later dat het een lust was!

vlotte levering en de service is perfect

ik kon via de site alles vlot vinden wat ik hebben moest maar later bleek dat ik het verkeerde artikel had besteld. maar dit wordt snel en goed opgelost.

Prima service, snelle levering

Makkelijk besteld, snel geleverd en zeer gebruiksvriendelijk te installeren. Goed geruisloos apparaat, doet wat ie moet doen.

Overzichtelijk site en snelle levering.

Gemakkelijk te vinden welk filter je nodig heb voor jouw systeem. Filters werden snel geleverd en goed verpakt.

Goed en betrouwbaar

Produkt snel geleverd en spullen voldoen aan de verwachtingen.

prima product

product is op tijd geleverd. installeren was eenvoudig. product voldoet volledig aan de verwachting.

Snelle service en vriendelijke klantenservice voor een scherpe prijs.

Uitstekende service

Snelle levering, mooi product

Snel en goed geleverd

idd vandaag besteld morgen geleverd, ik heb de unit nog niet gemonteerd dus hoe die werkt weet ik nog niet, maar ik ga er vanuit dat dat geen probleem is.

Perfecte service

Niets op aan te merken. Product snel ontvangen en werkte naar behoren. Aanrader!

Duidelijk site en netjes op tijd bezorgd

De bezorging kwam in 2 leveringen maar waren beide netjes volgens afspraak bezorgd.

Op tijd geleverd ventilator is stil en makelijk te installeren

Redelijk, maar product oogt wel goedkoop voor de prijs

Afzuiger voor badkamer gekocht, snelle levering. Echter vond ik de handleiding erg onduidelijk, voornamelijk Pools. Afzuiger begon na 1 dag ook al een soort van te ratelen alsof er een pingpongbal in dwarrelt.

Prima verzending, lastig telefonisch bereikbaar

Snelle levering. Ook terugsturen snel en mooi geautomatiseerd. Helaad wad de technische afdeling keer op keer slecht bereikbaar.

Snelle levering, prima product

Snelle levering. Kwalitatief goed product.

Goede uitleg over de producten, alle informatie die ik nodig had was te vinden en daardoor was de installatie een eitje. Daarbij eerlijke prijzen en (super) snelle levering

Snel geregeld en ruime keuze

Veel keuze en goede duidelijke site, snel verzonden en nette prijzen

Goed product en snel geleverd

Geheel wat ik verwacht had en snel geleverd

Is stil

Snel geleverd, makkelijk te installeren, en werkt prima

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ