Goed keuze en snelle levering

Veel keuze in de webwinkel. Alles is geleverd binnen de afgesproken tijd en ziet er allemaal kwalitatief goed uit.

Snel en correcte levering tegen een scherpe prijs.

Goede manier van werken

Positieve ervaring

Vlotte levering, volgens afspraak

foute levering, nul service in afhandeling

Ik heb op 7 oktober een ventilatieunit besteld en de dag erna heel snel geleverd gekregen. Helaas de verkeerde unit en ondanks herhaalde verzoeken komt er geen concrete actie van Ventilatieland. Jammer, eerste indruk was OK, ik hoop dat dit nog in orde komt maar vooralsnog dus een zwaar slechte beoordeling

Een paar dempers besteld voor de balansventilatie. Zouden de volgende dag worden geleverd. Na het plaatsen van de bestelling ontving ik al snel een excuus e-mail dat het product toch niet op voorraad was en dat het een paar dagen laten geleverd zou worden. En zo was het, het product kwam zelfs nog een dag eerder. Prima service dus, ondanks de lichte teleurstelling dat het product toch niet op voorraad was.

Goed geregeld

Vlotte levering

Snel en probleemloos

Snel, compleet en probleemloos

Super snelle levering

Levering kon niet sneller en product werkt ook nog

snelle afwikkeling en top met de garantie aspecten van producten!

Kwaliteitsproducten voor een nette prijs. De klantenservice is erg bekwaam bij vragen en oplossen van problemen. Aanrader!

Jullie zijn van goede wil maar mijn vraag is (nog) niet beantwoord.

Vrijdag heb ik een vraag gesteld over het kalibreren van mijn co2 monitor van envisenense. De juiste persoon was er toen niet, dus ik zou maandag terug gebeld worden. Maar helaas nog niets gehoord. Aan het einde van de kallibratie cyclus, zoals beschreven op pagina 26, keert hij niet terug naar het Hoofdmenu maar blijft rond de 400 ppm slingeren, ook na de aangegeven 10 min. Pas wanneer ik op Enter tik, gaat hij over op normaal bedrijf. Ik kies daarvoor een moment waarop de meting het dichts bij de 400 ppm is. Maar hoe moet het werkelijk? Ik heb ook gelezen dat de monitor “zelflerend” is, wat betekent dit precies?

Voorspelbare service

Op site stond al dat product medio de volgende maand zou worden geleverd. Uiteindelijk wordt het product eerder- dus verrassend- geleverd, Transparente en betrouwbare logistieke informatie en de mogelijkheid voor betalingen achteraf (Afterpay) maakte voor mij de service compleet en goed.

Goed, behulpzaam, duidelijk, vriendelijk

Geen opdringerigheid, wel kundigheid en betrokkenheid.

Goed materiaal en betaalbaar

Zocht een ventilator met vlinderklep, kijk bij reacties staat overal bij gratis mee geleverde vlinderklep, ik moest hem appart er bij bestellen

Zoals het hoort!

Snel en omschrijving klopt! Snel geïnstalleerd

Helemaal prima, doen wat ze beloven

Ik heb een mechanische ventilatie besteld. Op de site stond keurig tot hoe laat dat kon om snelle bezorging te krijgen. Hij kwam op tijd en keurig verpakt. Op de site staat een prima handleiding Ik heb geen punten van verbetering.

Mooi volledig aanbod tegen scherpe prijs

Ik zocht een vervanger voor onze Itho mechanische ventilatie, en heb deze gevonden bij Ventilatieland. Breed aanbod en goede prijzen. Wat ik merk is dat de nieuwe versie vooral stiller is, van de luchtvochtigheidsdetectie heb ik nog niet veel gemerkt, misschien moet ik toch een losse sensor aanschaffen.

Goede service.

Een dag na bestelling, al in huis. Goed en onbeschadigd ontvangen.

Levering volgens afspraak en apparaat voldoet aan de verwachtingen

Snelle service en tijdige communicatie over verzending

Bestelling kwam op tijd binnen en ik kreeg netjes op tijd een mail wanneer m’n pakketje aan zou komen.

Prima snelle levering en zeer goed verpakt

Uitstekend !

Service niet goed door te grote drukte bij Ventilatieland

Het is lastig om in contact te komen met ventilatieland productspecialisten krijg ik amper aan de lijn Ik wacht al een week op antwoord op een ticket over verkeerd geleverde items Service is niet goed nu door te grote drukte Ik snap wel dat jullie erg druk zijn, maar voor de klant is het niet fijn. Producten en website en prijs is wel goed.

Super snelle levering

Super snelle levering En duidelijke instructie films op de website voor installatie.

Goed en betrouwbaar

Komen afspraken na .