Super snelle levering. Ruim voldoende keuze mogelijkheden. Zeker aan te bevelen.

uitstekend binnen een dag geleverd

Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering!

Hier heb ik in korte tijd gevonden wat ik nodig had in de juiste maatvoering, alles binnen 2 dagen in deellevering ontvangen. De website geeft middels filters goed alle relevante zaken aan.

Goede prijs, duidelijke omschrijving

Snel heb ik mijn gezochte product gevonden. Bestelling verliep bijzonder snel, zo ook de levering. Duidelijke instructies over de ingebruikname. Helemaal blij!

Zeer snelle levering!

De ventilator werkt uitstekend en gemakkelijk zelf te instaleren. Op youtube vind je een goede handleiding van Itho Daalderop.

Good service

de bestelling werd snel en zoals gepland geleverd. de sercive aan de telefoon was ook vriendelijk en efficiënt.

had ventilator verkeerd besteld, maar kon zonder probleem retour. Goede besteld en werd volgende dag geleverd. Snel en goed!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Snelle levering.

Doen wat ze zeggen

Eenvoudige manier van bestellen en bezorging op het afgesproken tijdstip

Nul komma nul service

1. Ik bel over een ventilatiesysteem dat alleen met eurostekker wordt verkocht. Ik heb een perilex. Hoe lossen we dat op? U wordt terug gebeld meneer. NIET DUS 2. Ik bestel toch maar die fan. Inclusief installatie. Blijkt de installatiemonteur ook de perilex te kunnen vervangen voor 25 euro. Jammer dat de klantenservice dat niet wist 3. Ik ontvang de verkeerde fan en de verkeerde sensor. Om daar zeker van te zijn, bel ik eerst. U wordt teruggebeld. NIET DUS 4. Na 24 uur bel ik weer. Ik maak een terugbelverzoek aan. Hoe lang duurt dat dan? 2 a 3 werkdagen! terug bellen? NIET DUS 5. Nu een ruiling gevraagd. Ik ben benieuwd! En de installateur maar afbellen.....

Snelle levering en uitstekend advies

Snelle levering en uitstekend advies

Marvellous

Happend to bump into Ventilatieland during my hunt for an affordable yet good Ventilation system. IthoCVE- COs and Moisture sensor won the deal and I am happy to say got what I was looking for at an affordable price with all needed feature. The machine was light weight , but robust enough and does the job good for what it was built. The sound can hardly be heard even at full speed. No need to buy extra RFID remote controller as the sensors are super quick in detecting moisture and change speed accordingly. Highly recommended.

Goed en snel

Complete en snelle levering.

Duidelijke en prima service en vriendelijk te woord gestaan!

Bij de aanschaf van een mechanisch ventilatiesysteem heb ik een goed en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen, welk apparaat voor mij het beste was.

Topper

Zonder problemen eenvoudig en snel te monteren

nette en snelle afhandeling

handige en duidelijke site, waar ik snel tot mijn benodigde product kwam.

Snel, correct, prima

Snelle en betrouwbare leverancier!

Snelle en betrouwbare leverancier!

Snelle levering, goede prijs

De ventilatiebox werd keurig volgende werkdag op afgesproken tijdstip afgeleverd. Prijs ook nogeens goed.

Top service van betrouwbare leverancier

Top service van betrouwbare leverancier

Snelle levering. En de Itho met vochtsensor ,die ik gekocht werkt uitstekend.

alle lof

Precies op tijd geleverd en alles in orde.

Vlotte service en duidelijke informatie.

Vlot geleverd, duidelijke site!

Er werd niet gedaan wat er afgesproken werd

Leverdatum werd niet nagekomen. als je hierover belt krijg je iemand aan de telefoon die aangeeft niet voor ventilatieland te werken. vervolgens wordt de levering een week later beloofd en weer wordt er niet geleverd.

Een Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box (alles in een) besteld en is deze snel geleverd. Producten zijn op de website duidelijk beschreven en is (extra) informatie goed te vinden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ