Tevreden over de afhandeling van de order.

Bestellen via website en verdere afhandeling van de order is goed verlopen.

Snelle en accurate levering

Zeer compleet aanbod en ook goed advies. Nog een tip ter verbetering: Bij bestelling van aansluitmateriaal zou gecheckt kunnen worden of alle logische onderdelen besteld zijn. Zo niet, dan kan hier nog een vraag over worden gesteld aan de klant. Dit scheelt wellicht nabestellingen en dus verzendkosten.

top

bellen en leveren top gedaan

Ruim assortiment en snel en keurig geleverd

Zoekend naar nieuwe aanvoer en afvoer ventielen als vervanging van de 17 jaar oude standaard vanuit de bouw gemonteerde ventielen kwam ik bij Ventilatieland uit. Een ruime keus uit verschillende ventielen. Ik zocht ventielen met een ingebouwd filter, helaas zijn die wat dun bezaait. Ook bij ventilatieland. Degene die ik aangeschaft had passen helaas net niet in mijn WTU afvoerkanaal. Gelukkig is het retourneren geen probleem en eenvoudig. Nu in contact met Ventilatieland om te informeren naar passende ventielen met filter.

Mooie producten tegen een scherpe prijs

Snel geleverd, duidelijke website en scherp geprijsd

Levering zeer snel en op tijd. Werkt uitstekend.

knap zoals het gaat in deze tijd

de bestelling ging goed zoals de keuze maken, vooral de aflevering prima (zo snel)

Perfect, snel geleverd.

Kan niet beter.

De ene dag besteld , de volgende dag netjes geleverd , Voor een super scherpe prijs Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Wegens een probleem met de handzender van het ventilatie systeem contact opgenomen met Ventilatieland. In een serie mails werd voldoende naar informatie gevraagd om het probleem op te kunnen lossen. Uiteindelijk bleek de handzender door vecht defect te zijn. Ventilatieland heeft na een after pay bestelling de nieuwe handzender direct opgestuurd. De volgende dag was deze in huis en binnen 2 minuten operationeel.

Prima en snel

Ik heb een nieuwe mechanische ventilatie besteld. De informatie op de site en filmpjes op YouTube zijn perfect. Geen verrassingen dus! Tevens was de levering binnen 2 dagen. Gelukkig nog geen ervaring met de klantenservice.

Slecht

Onderdeel was zoek en werd laat geleverd. Dit kwam ons niet uit Ivm montage keuken. Onderdeel past ook niet en mogen het niet retour sturen.

Waardeloze service en levertijd

Twee keer een bestelling gedaan en beide keren meer dan 6 weken moeten wachten. 1x plenumbakken en roosters en 1x een rooster. Meerdere keren moeten bellen en pas bij een mail met de directie in de CC wordt er actie ondernomen. Ik zal geen bestellingen meer doen bij dit bedrijf

Bestelling en levering precies wat ik verwachtte. Ook installatie ging snel

Goede prijs en advies. Volgende dag al in huis en geleverde producten zijn goed en makkelijk te installeren.

Snel reactie op mail en daarna snelle levering

Prima service.

Snelle levering.

Goede uitleg product en direct geleverd

Op de site prima omschrijving Prijs kwaliteit goed Snelle levering

Duidelijke Website, Eenvoudige en duidelijke bestelprocedure en snelle levertermijn

Ik kende Ventilatieland niet, maar was op zoek naar een mechanische ventilator. Tijdens het zoeken kwam ik op hun website. Een duidelijke Website waarbij het eenvoudig was om te bestellen en zeker niet onbelangrijk, ook de prijs was aantrekkelijk. Na enkele dagen twijfel en checken, bleek als vertrouwd. Bestel en levertermijn was kort. Ook de levering (verpakking) was perfect. Verder was het ook mogelijk achteraf te betalen, dus geen enkel risico. Ik ben zeer tevreden.

snelle en correctie service

Overzichtelijke website, bestelling snel en juist in huis

Duidelijk en bekwaam

Duidelijke website, goede informatie, snelle levering.

Een mooie en fijne ventilator die precies past

Vakkundig en netjes

WTW unit gereinigd vakkundig en netjes plus goed geadviseerd wat betreft onderhoud. ZEER TEVREDEN.

Prima verlopen bestelling/levering

Bestelling geplaatst en keurig geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ