Prima, snel geleverd. Goede kwaliteit.

Goede advisering, snel geleverd en prima kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Helemaal top

Snel, netjes, prettige site

Goede informatie, heldere uitleg, snelle levering. Prima leverancier dus.

Prima.

Bestelling gedaan. Op tijd geleverd, en ook compleet. Wat wil je nog meer?

Goed product

Fijn dat alles gewoon werkt zoals beschreven, Zou iedereen aanbevelen om zo huisventilator met vochtsensor aan te schaven geen last meer van een volle vochtige badkamer.

Snel geleverd, geen bijzonderheden

Precies wat ik nodig had met snelle levering

Ter vervanging van mijn 25 jaar oude Stork ventilator heb ik gekozen voor een Zehnder Hygro ComfoFan S met perilex stekker en vochtsensor. De website gaf een goed overzicht van mogelijkheden. Op basis daarvan gelijk ook de RTF zender besteld zodat de ventilator ook in de badkamer is te bedienen. En mocht je dat vergeten zijn voor het douchen, dan doet de vochtsensor zijn werk. De vervanging van de oude Stork ventilator is relatief eenvoudig en kan door 1 persoon worden gedaan. Systeem is licht, je hoeft geen nieuwe gaten te boren en geen luchtslangen te vervangen ( 1 op 1 vervanging). Daarna testen: zorg dat het stil is in huis want je hoort hem bijna niet ( dit in tegenstelling tot de oude ventilator) Verder prima service van Ventilatieland ontvangen, snelle levering tegen een mooie prijs!

Groot assortiment en snelle levering

Ik vind altijd snel wat ik moet hebben. De bestelling van betaling tot levering is daarna zo geregeld. Ideaal als ik iets snel in huis wil hebben. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens prima.

Goede prijs, snel en goede service

Prettig, duidelijk en snel

Helder, overzichtelijk en vlot zoeken tot afgifte

Overzichtelijke site en breede assortiment goederen. Is de 2e keer dat ik hier bestel. Bestelling wederom soepel en vlot. Levering precies zoals de website aangeeft. Installatie met video filmpjes fluitje van een cent. Allround prettig zaken doen. Zou ze aanraden bij mijn familie en kenniskring.

Goed en goedkoop!

Snel geleverd goede kwaliteit

Snelle nette service

Bezorging op tijd

Prima service, snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt. Product precies volgens inschrijving.

Van begin tot eind goed

Zie boven

Snel en netjes afgeleverd

Van te voren even tel contact gehad. Daarna besteld wat ik nodig had en de andere dag perfect afgeleverd snel en goed verpakt Toppie. Met vriendelijke groet, Jack van der Net.

Goede webshop, snelle levering

Via ventilatieland dempers gekocht voor de mechanische ventilatie, snel geleverd

Vlotte service

Geweldig apparaat.

Het plaatsen was in een múm of tijd gebeurt. En ook nog eens muis stil in de laagste stand, op de hoogste stand hoor je hem wel iets maar dat mag dan ook wel ( is geen hinderlijk geluid maar een lekker zuig-geluid Wat normaal is) Ook de afstandsbediening is perfect, gelukkig niet hoeven booren. Wij zijn er blij mee. Kan dit product iedereen aanbevelen.

Uitstekende service

Zeer snelle en verzorgde levering. Bestelling was de voldende dag al geleverd.

nette bediening kundige medewerkers net niet de voorraad op peil

tevreden met de service en assistentie jammer dat jullie wat akoestische slang niet op voorraad hadden

Snelle levering en kwaliteit

Zeer goede ervaring duidelijk en snel

Snelle levering en goede service.

Toppy

Snelle levering en een goed product.

Snelle levering maar communicatie inzake ruilen kan beter

Spiro buis, bochten en klembeugels besteld. Dag 1 besteld, dag 2 ontvangen. Netjes met beschermmateriaal ingepakt. Bochten 45 retour, ruilvraag voor bochten 90. Nog niet afgehandeld 5 dagen later. Ik heb het idee dat het thuiswerken van sommige medewerkers en daarmee hun communicatie intern met de verzendafdeling beter en sneller kan. Ik heb in ieder geval voldoende vertrouwen in dit bedrijf om hier weer te bestellen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ