Snelle en correcte levering, prima prijzen

Snelle en correcte levering, prima prijzen

Super aankoop

Wij zijn ons nú bewust door de CO2 meter dat ventileren héél erg goed is voor je gezondheid.

Snel inzicht in CO2

Komt na wat ze beloven.

Op de site besteld en precies op tijd geleverd, goeie service en klantvriendelijk.

Goede service, snelle verzending

Al enige tijd bestel ik mijn onderdelen bij ventilatieland. Ik ben zeer te vrede over de producten, de prijzen zijn schappelijk. De klantenservice is goed bereikbaar en weet altijd tot een oplossing te komen.

Tevreden

Duidelijke communicatie. Was niet direct leverbaar. Levertijd klopte precies.

Prima product, en op tijd geleverd

Ik ben blij met de CO2 meter, doet precies wat ik er van verwacht. Levering zoals eerder gemaild

Levering prima, afwijkende meter

Levering geheel conform de toezegging. Meter vertoont afwijking; ben daar met de klantenservice mee bezig.

Duidelijke product omschrijving en snelle levering

Duidelijke product omschrijving en snelle levering

Snel, handig en goedkoop

Probleemloos

Bij Ventilatieland kun je goed terecht voor allerlei spullen.

Na lang zoeken op internet bleek Ventilatieland voor mij het bedrijf waar ik goed terecht kon.

Echt waar voor je geld, dat lucht op!

Duidelijk advies, mooi dat je keuze ook door Ventilatieland wordt gecheckt, snelle levering en deskundige plaatsing. Top dus!

Goede bedrijf

Goede service.snelle leveren.en betrouwbaar

Tot nu toe dik tevreden, snel geleverd. Wij weten alleen nog niet of het apparaat ook top is wand we moeten hem nog ophangen. Als ik de service en de snelle handelingen moeten geloven kan het niet anders dan goed zijn.

Makkelijk besteld, overzichtelijk website, prima prijzen en het bestelde product snel geleverd

Prima aankoop en goede service.

Ik heb de mechanische ventilatie samen met Ventilatieland omgebouwd van perilexstekker naar een randaardestekker omdat het systeem niet wilde opstarten. Na de ombouw werkte het ventilatiesysteem prima en doet helemaal aan onze "eisen". Gewoon een perfecte aankoop en service.

Snel en vriendelijk

Na de bestelling vlot geholpen

Snel geleverd, gewoon goed.

Goed.

Alles werkt naar behoren en snelle levering Zoals wij zeggen geen woorden maar daden ga zo door Mvg h van Dam

Snelle levering voor een goede prijs

Na het bestellen kreeg als snel een bericht dat de ventilatorbox verstuurd was. Dit voor een nette prijs en goed verpakt.

Goede prijs kwaliteit verhouding. En vlekkeloze levering.

Alles dik in orde! En snel geleverd.

snelle levering, lage prijzen

duidelijke internet site, snelle levering, lage prijzen voor A klasse apparatuur, goede communicatie.

Snel en betrouwbaar

Reageert snel en behulpzaam. De goederen doen hun werk perfect. Jammer is dat de transportkosten naar Hongarije hoog zijn.

bestelt en snel gelevert.

Heb de ventilator gemonteerd, en tot volledigheid werk de ventilator perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ