op tijd juiste product wat ik wilde hebben geleverd

Goede service en uitgebreid assortiment

Duidelijke website en alles geleverd conform afspraak.

Snelle service . Goede informatie . Was plug en play

Optijd geleverd

Optijd geleverd en goed verpakt.

Levering zoals verwacht

Levering was conform verwachting en op tijd.

snel, correct,vriendelijk

Levering was snel, maar helaas niet compleet. Het telefonisch contact en e-mail contact was nav incomplete levering correct en zeer klantvriendelijk, Uiteindelijk werden de ontbrekende spullen binnen 2 dagen geleverd.

Doet wat het beloofd

Installeren gaat vrij simpel en werkt als een zonnetje.

Snelle levering volgens afspraak retour geen probleem

Goede en zeer snelle levering, Spullen perfect op orde Retour was gratis en vlot geregeld

Nette en snelle levering

Mooi optijd geleverd. In nette staat.

Alles volgens afspraak geleverd.

Of het apparaat zijn werk doet moet nog blijken, is nog niet geïnstalleerd.

Snelle levering, slecht telefonisch bereikbaar

Zeker 5x gebeld, snel opgenomen maar vervolgens het verzoek om over een paar uur terug te bellen. Vervolgens zonder contact via internet besteld met vlotte leverkng, maar mijn vragen xojn niet beantwoord...

Prima geholpen door de klantenservice!

Bij het vervangen van mijn 23 jaar oude woonhuisventilator door de Comfofan S welke tegen het plafond gemonteerd moest worden, omdat de aanzuiging via een buis uit het plafond gebeurd, bleek dat niet direct te kunnen. Na een chat met de klantenservice was het probleem snel opgelost. Ik had een zogenaamde bodemslap nodig. Ze stuurde mij zelfs de link naar waar ik die kon bestellen. De andere dag had ik hem in huis en was de plaatsing zo voor elkaar. Het geheel werkt perfect en naar volle tevredenheid.

Prima, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering. Geen op- of aanmerkingen.

Top onlinewinkel

Ruime sortering en goede informatievoorziening.

Goed te vinden website en juiste verwijzing naar artikelen. Snelle levering,alhoewel die wel in een erg grote doos bezorgd werd.

mijn probleem is opgelost

Snel

Ik ben super tevreden met het product!

Besteld en artikel de volgende dag in huis, TOP.

Eerste keer maar zeker niet de laatste!

Hele prettige ervaring met mijn online aankoop op Ventilatieland. Goede prijs-kwaliteit. Vriendelijke en gratis service. En ook de artikelen waren keurig netjes de volgende dag in huis en goed ingepakt. Klasse Ventilatieland!

Zeer goed!

Geleverd binnen een dag en kon zelfs een afhaalpunt kiezen.

perfect

Spullen netjes en op tijd geleverd !!

Doeltreffende website waarop je makkelijk kan navigeren; Uitgebreide informatie, afbeeldingen/maatvorming over de producten met specificaties en visuele uitleg; Uitgebreid aanbod en volop keuze; scherpe prijzen, geen bezorgkosten. Alle informatie aanwezig om zelf te kunnen installeren inclusief instructiefilmpjes op youtube etc. Voor nieuw aan te leggen afzuiging wel eerst specialist raadplegen. Voor vervanging bestaand systeem is voldoende informatie aanwezig om een goede keuze te kunnen maken. Makkelijk te bestellen inclusief benodigde toebehoren die je zelf zou vergeten; Supersnel bestellen en bezorgen; maakt waar wat ze beloven; Nazorg door "Lisa" die je via mail nog eens vraagt of het gelukt is en of je nog hulp nodig hebt.

Top site goede service en snellle levering van top producten

Informatie op de website helder informatie aan de telefoon wisselend

Product onverwacht snel geleverd maar telefonisch lastig een antwoord te krijgen op vragen. Terugbellen laat ook nog op zich wachten. Hopelijk is de monteur net zo goed als de levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ