Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Henk,
Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Goed te vernemen dat u telefonisch het advies heeft ontvangen waar u naar zocht.
Wij waarderen uw feedback! Ik zou graag een aantal punten toelichten.
De reden dat de mogelijkheid bestaat dat u niet gelijk in contact is omdat een adviesgesprek gemiddeld een kwartier duurt. Ook is het op dit moment enorm druk is bij onze klantenservice waardoor we u helaas niet zo snel kunnen helpen als we zouden willen.
Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u altijd van ons bericht met de track en trace. Mocht het een product zijn met levertijd dan vermelden wij altijd op de website wat de levertijd hiervan is. Ik zal uw feedback hierover intern terugkoppelen aan mijn collega die hier over gaat.
Op onze website bij het installaties geven wij aan dat onze planning zal u een installatie datum toewijzen binnen 10 werkdagen na compleet dossier (na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met een paar vragen, zodat we ons installatie dossier compleet kunnen maken). Hierdoor nemen wij in bijna alle gevallen binnen een week contact met u op. Ook ontvangt u een bericht met daarin meer informatie omtrent de installatie kort na bestelling van ons.
Nogmaals bedankt voor uw feedback, wij willen altijd blijven verbeteren!
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,