Zeer snelle levering en goede service

Zondag besteld en maandag geleverd, zelfs een dag eerder dan op de site werd vermeld. Direct daarna een mail met info voor het installeren van de afbuiging. Helemaal top geregeld en inmiddels draait de afbuiging als een zonnetje

Ik heb goede ervaringen en ruim assortiment

Goede ervaring alleen met bestellen werd aangegeven dat artikel op voorraad was maar met verzenden een wachttijd van ruim een week omdat dat model nog binnen moest komen .

Zeer snel geleverd en top materiaal

Geen - punten

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Fantastische service

Na aanschaf van het ventilatiesysteem was ik blij verrast dat er een mail volgde met installatietips c.q.-filmpjes. Hieruit blijkt de erg goede klantenservice van ventilatieland. Alles is ook prima bezorgd . Ik kan dan ook met een gerust hart andere mensen adviseren om met ventilatieland zaken te doen.

Gewoon goed!

Besteld, verpakt en binnen. Precies zoals het hoort.

Levering materialen volgens afspraak.

Het bestelde luchtkanaal met dakdoorvoer goed verpakt en geleverd zoals was aangegeven bij de bestelling. Hoewel nog niet geplaatst verwacht ik geen problemen tijdens het monteren van de Ubbink onderdelen. Kwalitatief lijkt het me in orde.

Goede ervaring

Snelle levering en goed verpakt !

Duidelijk, goed en scherp geprijsd

Goede en snelle levering. Duidelijke website met veel informatie. Enige mogelijke verbeterpunt dat ik kan bedenken is het sturen van een track & trace-code, zodat je weet waar je bestelling in het bezorgproces is.

Prima product ontvangen, levertijd kon beter.

Het bestellen van mijn artikel ging zoals verwacht. Selectie maken, bevestigen, betalen en vervolgens wachten op de levering. Bij de laatste schakel vond ik het informatie niveau te laag. Ik was aan het twijfelen of het geen nepwebsite was aangezien ik vrij lang op mijn product moest wachten. Informatie hierover is zeer gewenst.

Mooi snel ontvangen na betaling van de factuur gelijk verzonden en de volgende dag ontvangen.

Goede site, snelle levering

De site is handig als je nog niet precies weet wat je allemaal nodig hebt en de producten worden dan razendsnel geleverd.

Prima en snelle levering!

Product volledig en snel geleverd! Complimenten

Goede snelle levering en werkt naar behoren

Goede service, redelijke snelle levering.

Was een klein beetje onduidelijkheid over de leverdata, later gelukkig goed gekomen.

Snelle levering zonder problemen

Ik heb filters besteld voor mijn Brink renovent HR WTW. De filters doen denk ik wat ze moeten doen :) en de levering ging geheel zoals je zou verwachten.

Zeer goed website met goed advies

Prima en snelle levering met duidelijke omschrijving op de website van de producten

Alles ging goed via de beschrijving die er bij zat.

Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Product zoeken, vinden, prijs en Order plaatsen ging vlot. Informatie mbt producten zeer goed. Helaas werd de order maar deels geleverd, dit was niet duidelijk/ niet gemeld. Omdat het in het weekend geleverd zou worden was de klantenservice van Ventilatieland niet bereikbaar en heeft de monteur tot laat gewacht of de order toch nog zou komen. Maandag gebeld en dinsdagochtend 0800 stond de bestelling op de stoep. Snel geregeld dus.

de ventilator snel verstuurd en eventuele vragen netjes en duidelijk afgehandeld.

Snelle levering en artikel voldoet volledig aan de verwachtingen.

Snel, service, goed geprijst en informatief

een goed product met goede documentatie

goed product goede documentatie ook nog hulp aan geboden gekregen via mail ventilatie land afstand bediening heel makkelijk aan te melden afstand bediening is duidelijk en makkelijk te bedienen product is makkelijk te monteren alles makkelijk te bestellen op goed werkende site ventilator maakt weinig geluid product voldoet aan de verwachting. HET ENIGE MIN PUNT IS DAT HIJ MOEILIJK IS OM AAN TE MELDEN VOOR DE GARANTIE

Goede service en bij de balie goed geholpen door Kevin. Echt een aanrader

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ