Oude (Groene deksel) ventilator vervangen door de nieuwe, heerlijk stil

De oude was 9 jaar geleden bij de bouw geïnstalleerd, maakte steeds meer herrie doordat de lagers versleten waren Nieuwe besteld (Rode deksel) en die was een dag later al binnen ! Met kast en al vervangen met een geweldig resultaat, heerlijk stil weer in huis

Mijn ervaring is in één woord geweldig!

Nadat de ventilator bij ons binnen kwam hebben wij hem geïnstalleerd, en tot volgende 100% tevredenheid werkt hij prima.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Op advies van mijn buurvrouw een mechanisch ventilatiesysteem (Daalderop) bij Ventilatieland online besteld. Eenvoudig proces via een overzichtelijke site. Goede uitleg erbij (zelf geïnstalleerd) en prima aftersales via de email. Zou het iedereen aanbevelen.

Mooie ventilatieroosters en snelle levering

Uitstekend!

Super snel bezorgd, netjes verpakt!

Geen woord aan toe te voegen, snel bezorgd, netjes verpakt. Prettige website met duidelijke inhoud.

Eigenlijk gewoon zoals het hoort!

Spullen voor uitbreiding ventilatie besteld, en zoals aangegeven de volgende dag geleverd? Makkelijk gevonden in webshop, eventueel alternatieven en mogelijkheden aangegeven. Alles voor een goede prijs, ik ben een terugkerende klant.

Snelle juiste levering voor een goede prijs

Zondag besteld. Zou hem zaterdag erna uitgeleverd krijgen maar was al op vrijdag de dag ervoor in huis. Meteen geplaatst en werkt super

Overzichtelijke website, goede voorraad en vlotte levering.

Doen wat beloofd wordt, aanrader.

Mijn vraag werd goed en duidelijk beantwoord dus heb de juiste keuze kunnen maken d

Ik heb via de chat vragen gesteld die snel en duidelijk werden beantwoord. Ben zeer tevreden en de lage verzendkosten zijn een pluspunt.

ziekte

fanbox C400 wegens ziekte nog niet geinstalleerd

Positief

Ik had een bestelling geplaatst en binnen afgesproken termijn heb ik mijn spullen ontvangen. Bij het uitpakken van mijn bestelling was er 1 verkeert product geleverd. Hierover heb ik gemaild en een dag later ontving ik direct het juiste product. Zeer tevreden en goede service. Echt een aanrader. Gr. Johnny

Correct en klantvriendelijk

Top bedrijf

Nette en complete levering

Alles exact en op tijd gekregen zoals besteld

Bestelling snel geleverd en door eigen fout verkeerd bestelde ventiel gratis kunnen retourneren en geld ook snel terug gehad. Ga zo door, volgende keer weer!

Snelle levering, top!

Ik had nog wat vragen over wat gegevens van een ventilator, en ik werd uitstekend geholpen door een heel aardige dame. Fantastische support dus!

Uitstekende service!

Idem dito!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering. Voldoende informatie op de website.

Wat we vragen ook gekregen top

Snelle levering top

De levering was snel binnen!

Zeer tevreden.

Goed contact

Het contact met de klantenservice was heel prettig door de snelle reacties op mijn vragen en de annulering. In de uitvoering ging er iets mis met afterpay maar dat werd steeds snel opgepakt, waardoor ik vertrouwen hield op de goede afloop. Dank! Maak ik regelmatig anders mee!

Prima snel en goed

Niets aan toe te voegen

Klantgerichte organisatie

Ik koos voor aankoop en installatie van een Itho WTW ventilatie unit. De installateur had een lange wachttijd ivm Corona en daar wilde ik niet op wachten, gezien de onacceptabele huidige ventilatie. Hoewel de unit al naar de installateur was verzonden, werd deze alsnog naar mij doorgestuurd. Ventilatieland is goed bereikbaar en denkt mee. Enig minpuntje was het advies eerder door de technische dienst, dat klopte niet helemaal.

GE-WEL-DIG

Mooie en duidelijke website. Prijzen zijn goed en leveringen zijn snel.

snelle service na bestelling en afspraak met monteur

Snelle levering, snelle montage, prima service en gunstig geprijsd.

Enige minpuntje is Afterpay. Mijn Engels is blijkbaar niet goed genoeg. Ik dacht dat ik hiermee achteraf zou betalen, maar Afterpay dwong me al te betalen voordat de werkzaamheden hadden plaats gevonden. Op Ventilatieland zelf helemaal niets aan te merken. Helemaal als ik het vergelijk met Feenstra, waar ik al een half jaar tevergeefs aan het proberen was om hetzelfde apparaat te krijgen. Bij Ventilatieland was het binnen 1 week geregeld.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ