Er was een probleem met de levering. Onmiddellijk telefoon en en nieuwe leverdatum afgesproken. Goede service dus.

Overzichtelijke site, veel keuze en snelle levering

Ventilatierooster besteld. Veel keuze op de site. Snel in huis en het product is goed verpakt en onbeschadigd geleverd.

Beloven = doen

Op zondag besteld, dinsdag geleverd. Keurig netjes volgens de beloftes op de website.

Goed overzicht website , veel keuze , prijs ook goed , snelle levering .

Correct en snel!

Via de website adres gevonden. Kwam professioneel over met duidelijke informatie. Besloten te bestellen. Met 1 dag in huis. Vragen over perilex aansluiting snel en deskundig beantwoord. Petje af!

Snel, duidelijk en betaalbaar

Als je weet wat je nodig hebt, en je wil niet teveel betalen, zit je hier goed. Al eerder wat gekocht en zal het in de toekomst vast weer gaan doen!

Ontvangen wat ik verwachtte

Duidelijke informatie op de site en de juiste producten bij elkaar gegroepeerd wat het uitzoeken en bestellen een stuk makkelijker maakt.

Mooi assortiment. Snelle levering.

Goed!

Snelle en goede service

Product netjes op tijd geleverd zoals beloofd op de website.

Deskundig

Op mijn vraag welke ventilator voor mij het meest geschikt is, kreeg ik deskundig antwoord. Er werd écht meegedacht over wat voor mij de best passende oplossing was.

Perfect product and fast delivery

Perfect product and fast delivery. Recommend these products.

Goede en snelle service.

Makkelijk en snel besteld, product is meteen geleverd.

Goede service, goede artikelen

Goed geholpen toen ik om advies vroeg. Artikel snel geleverd en werkt goed! Ik ben helemaal blij

Makkelijk te installeren en werkt top Ventilator is stil ben er blij mee

Systeem en ondersteuning

Technisch waren de bestelde buisventilator van Rück en de overige middelen uitstekend en werken goed. Naast de harde techniek is het zeer van belang hoe de communicatie verloopt. Ik had verkeerd type schakelaar gekocht en gemonteerd Het werkte niet en kon retour sturen zonder problemen. Correcte schakelaar MTS10 ontvangen, helaas had deze een klein defect, maar kon wel werken. Uitgebreid contact met de technische dienst gehad wat resulteerde in een vervangende schakelaar. En toch de maximale beoordeling? Voor mij was de geboden ondersteuning daarvoor de reden, van de technische zaken ga ik er van uit!

goed website, snelle bestelling en bezorging

goede website, snelle bestelling en bezorging

goed geregeld

artikel was niet voorradig,kreeg datum verwachte beschikbaarheid tegen die tijd kreeg ik een bericht dat artikel beschikbaar was en verwachte aankomstdatum,en dat klopte precies

Goede prijs, snel geleverd. Top !!!

Helemaal top

Overzichtelijk snel geleverd en goede kwaliteit

Nieuwe ventilatieroosters, snel, goed en gunstig

Ik heb nieuwe ventilatieroosters besteld. Ze waren voordelig, snel geleverd en makkelijk te plaatsen. Ziet er weer keurig uit!

Snelle levering uit voorraad

Kan met veel van mijn bestellingen terecht bij Ventilatieland.

Oplossingsgericht

Er ging wat fout bij de aflevering van de bestelling, waardoor de zending ergens anders was afgeleverd. Vanaf het dat moment super goed op de hoogte gehouden en hebben ze met een koerier de zending laten omruilen.

Super bedrijf snelle levering top spul

Snelle levering goed materiaal..

eergisteren besteld en gisteren in huis

Alles klopt bij dit bedrijf

Website werkt goed en de aflevering is perfect. Met ventilatieland kan je goed zaken doen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ