Duidelijk en snel

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie, top!

makkelijk te bestellen

heel veel soorten producten die je makkelijk kan bestellen alles is duidelijk en word snel geleverd.

prima service

zeer snelle levering helaas eenn verkeerde stekker maar snel gereageerd hierop en nageleverd

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Gekregen wat we besteld hadden en volgens leveringstijd opgave

supersnel

gewoon op tijd en top uitgeleverd .

Het product is snel en netjes geleverd. We hebben nog niet geinstalleerd, omdat we nog niet zijn begonnen aan de badkamer.

Oke

Vlot geleverd.

Super snel

Besteld en volgende dag in huis.

Order werd zeer snel zonder problemen geleverd.

Als nieuwe klant ben ik tevreden dat het juiste product op tijd werd geleverd. Dus volgende order volgt spoedig!

Snelle en goede levering.

Juiste info op de website om het juiste te bestellen

Zoals beloofd, op voorraad, vandaag besteld morgen in huis. De benodigde info (PDF’s) op de site voorhanden. Beste prijs voor het besteldenij Ventilatieland

snel, duidelijk en goed informerend

snel, duidelijk en goed informerend

Ongelooflijk

Woorden schieten mij te kort om deze ongelofelijke ervaring te omschrijven.

Perfect geholpen

Voor de eerste keer besteld bij ventilatieland perfect geholpen en betaald via afterpay, dit wil ik een volgende keer liever direct na ontvangst aan ventilatieland zelf betalen.

Er is aan mijn verwachting ruimschoots voldaan!

Bestelling volgens afspraak geregeld. 45 jaar oude Itho 166 ventilatiebox vervangen door nieuwe Itho CVE-S eco fan ventilator high performance HP Perilex 415m3/h met vochtsensor + RFT ontvanger 03-00403 Het is een wereld van verschil met de oude ventilator, veel betere afzuiging en veel stiller met meer mogelijkheden Al met al een goede keus, en ben zeer tevreden met deze aanschaf.

Prima shop

Snelle verzending en precies het ventilatortje wat ik nodig had.

snelle en correcte levering

Snel alles correct geleverd. Goede kwaliteit

Snelle en goede service, levering en advies

Goede website met duidelijke uitleg en adviezen. Na aankoop nog een mail ontvangen met handleiding, instructies en instructievideo’s. Erg goede ervaring gehad met ventilatieland.

Prima assortiment, en snel geleverd

Al meerdere bestellingen hier gedaan, telkens netjes en vlot geleverd.

Prima levering en afhandeling via After pay

Gewoon prima gegaan mijn bestelling en betaling achteraf via After pay , voor mij een dikke 10

ventilatieland doet wat ze beloven

groot assortiment tegen scherpe prijs.

Zeer tevreden nieuwe klant

Goede duidelijke site. Kwaliteit producten en snelle levering

Degelijke verpakking.

Juist dat gene wat ik zocht.

snel, goed en betaalbaar.

Uitgebreid assortiment Zeer snelle levering

1047 Park Forum