Zeer slechte service

Meerdere keren gebeld met een vraag, iedere keer zou ik worden teruggebeld. Ik wacht nog steeds! Later dan verwacht alsnog contact gehad. Uitleg over de vertraging en mijn vragen zeer duidelijk en correct beantwoord en opgelost.

Goed maar slecht

Goede ervaring bij het online shoppen en de bezorging van de spullen. Bij een probleem met de aangekochte spullen meteen gebeld voor technische ondersteuning en heel slecht geholpen. Geen product kennis bij desbetreffende persoon en ik mocht een mail sturen met foto's om dan 1 tot 2 werkdagen te wachten op een antwoord. Volstrekt onvoldoende wat mij betreft. Groet Taro

Lekker snel en werkt goed

Snelle levering groot assortiment

Lang gezocht naar de meest geschikte afzuig ventilator. Ventilatie land biedt een scala aan oplossingen, en geeft daarbij duidelijke technische informatie en specificaties.

Levering

Eerste bestelling: Artikelen los in een grote doos ingegooid. Levering brutaal, teveel moeite om voor de deur af te zetten Tweede levering: te laat. Voor 16:30 bestellen de volgende dag in huis klopt niet helemaal. Meer 2 dagen later. Jammer vd service!

Producten van hoge kwaliteit tegen een goede prijs en snelle levering.

Website is duidelijk en overzichtelijk, bestelproces verliep soepel en het product werd snel geleverd. Zoals het hoort!

Prima ervaring

De ervaring van zoeken op de website, bestellen, levering ging zeer goed. Hele snelle levering

Positief

Snel geleverd en zeer goede prijzen

prima service, snelle levering

geen omkijken naar

Eerder geleverd dan beloofd

De bestelde CO2 meter zou vanaf 1 oktober leverbaar zijn, maar werd 25 september al geleverd. Alles fijn met Afterpay kunnen betalen.

Doen wat ze afspreken

Bestelling keurig en snel afgehandeld

Bijzonder goedelevering

De vorige dag om kwart over vier 's middags besteld en de volgende direct en compleet geleverd. Ook zijn de geleverde materialen van uitstekende kwaliteit. Alles paste op elkaar en het concept is bijzonder handig. Alles sluit prima af.

Prima op tijd de bestelde spullen ontvangen

Perfecte snelle levering

Zeer positief, de levering was smetteloos en snel we kregen zelfs een link naar installatievideos opgestuurd.

Precies wat ik wilde

Het product is datgene wat ik voor ogen had. De levering is zeker snel afgewikkeld. De website is makkelijk in gebruik en de producten zijn makkelijk te vinden. De prijs is redelijk tot goed in verhouding tot het product.

Goede producten, Snel verzonden.

Producten die besteld waren volgende werkdag in huis. Alles netjes verpakt en producten zijn zoals beschreven op de website. Communicatie mails zijn duidelijk en Ik ben dan ook erg tevreden.

Duidelijke produktbeschrijvingen met goed prijs kwaliteit

Duidelijk, vlotte afhandeling en goede prijs/kwaliteit.

Mijn bestelling bleek toch niet op voorraad, 2x vertraagd maar goed contact en service.

Mijn bestelling bleek toch niet op voorraad, tot 2x vertraagd maar met goed contact en service. Excuses voor het ongemak en contact maken dat ik bestelling heb laten staan.

Voldoet aan de verwachting

Goed apparaat

veel keuze op de website, goede dienstverlening

Mechanische ventilatie gekocht. Levering volgens belofte op tijd. Hij deed het alleen niet waardoor ik de helpdesk moest raadplegen. Die beloofde me binnen 28 uur terug te bellen na raadpleging technische dienst. Dit gebeurde als zodanig door een vriendelijke dame die de oplossing had. Ik heb het probleem toen zelf op kunnen lossen.

Prima snelle levering en goed product!

Bij deze firma kan je vertrouwd bestellen!

Uitgebreid aanbod, overzichtelijke site, snel verstuurd.

Deze website heeft een erg uitgebreid aanbod. Daarbij is het bestelproces makkelijk te doorlopen en worden de bestelde artikelen snel verstuurd en geleverd. Prima eerste ervaring met deze website!

Goede prijs en nette service

Eerste ervaring met de chat was prettig met goede service. De reactie bij de tweede keer contact was minder vriendelijk. Maar al met al prima!

2 prima CO2 meters gekocht

Ze werden een week eerder bezorgd dan verwacht. Top setvice.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ