Klantgerichte organisatie met efficiency uitdaging

Mooie website met goede portal voor klanten. Ik heb alleen ervaren dat meerdere bestelde onderdelen niet op voorraad zijn. Daarom kwam een bestelling vaak met meerdere zendingen. Ik werd hier niet goed over geïnformeerd en dit was in mijn bestel status niet te zien. Daarom heb ik meerdere keren moeten bellen waar de ontbrekende onderdelen bleven. Overigens ben ik daar elke keer netjes en doeltreffend te woord gestaan. De (digitale) informatie voorziening hierin kan beter.

Het verwerken van een retourzending duurt veel te lang

Het verwerken van een retourzending duurt veel te lang. Na ontvangst van een verkeerd geleverd artikel moet je maar afwachten hoe lang het duurt voordat Ventilatieland eerst de retourzending heeft verwerkt. Vanwege aanhoudende drukte kan dit blijkbaar langer duren dan normaal. Beter zou zijn, indien de fout bij Ventilatieland ligt, de retouren bij ontvangst direct binnen te boeken en hierna direct het juiste artikel aan de klant versturen. Hierna is er nog tijd genoeg om uit te zoeken waar het intern fout is gegaan maar laat je de klant niet onnodig wachten.

Goed advies, goede service

Ik zocht een ventilator met vocht regeling. Het geleverde product voldeed niet aan de verwachtingen. Retourzending was geen enkel probleem en uiteindelijk een andere oplossing gevonden. Snelle en goede communicatie.

Er miste een artikel in mijn bestelde levering, deze werd netjes en snel na geleverd

Super < gewoon een dikke pluim

Ik had in eerste instantie 2 plint roosters besteld en een ventilatierooster rond. Ik kreeg maar 1 plintrposter geleverd .Ik had bij de 2 artikelen de foute maat besteld ( mijn fout ) !!! Alles retour gestuurd en alles werd heel snel en netjes opgelost. Ook weer snel en netjes verpakt de nieuwe spulletjes geleverd , en nu alles goed !!! Dus 2 dikke pluimen !!!

Snel en goed afgehandeld

Meerdere keren wat besteld en ben tot nu erg tevreden.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd alle spullen die ik nodig had, en goed verpakt. Breed assortiment en duidelijke site.

Makkelijk bestellen en goeie levering

Alles goed geregeld zoals bestelling en levering.

Goed ventilatie systeem

Prima levering, goede producten en de motor is amper te horen boven het systeem plafond. De bediening is duidelijk en handig.

Snelle levering (naar het buitenland). Product in goede orde ontvangen.

De levering verliep vlot en zonder problemen. Ik heb het product in goede orde ontvangen in het buitenland (EU). Verbetering in verzendingsmogelijkheden: Ik zag trouwens wel dat niet alle landen van de EU in aanmerking komen voor verzending. Momenteel zie ik slechts 18 EU landen. In de huidige EU zou verzending naar alle EU landen + GB mogelijk moeten zijn. Dat zijn er dus 27 + 1 is 28.

Zeer duidelijke website en uitleg over de artikelen.

Wij zochten een vervanging voor onze 20 jaar oude luchtafzuigsysteem. Op de website van Ventilatieland zeer duidelijke uitleg en vergelijking van verschillende systemen. Wij kozen voor afhalen bij het magazijn in Eindhoven. Zeer correct afgehandeld.

Snelle en goede levering van een goed product

1 Zehnder ComfoAir filterset besteld, die goed verpakt en snel bij ons is bezorgd. Kortom, wij zijn tevreden!

volgens afspraak

Doet wat er beloofd is

Dag 1 bestellen, dag 2 leveren. Dit is wat ik standaard verwacht. Artikel zoals omschreven.

Een vriendelijke, goede en vooral snelle service

Een aantal keren heb ik ventilatie materiaal gekocht bij Ventilatieland. Deze zijn snel geleverd en een goede kwaliteit. Ook had ik een keer wat problemen met een afstandsbediening van een ventilatibox. De afstandsbediening kreeg geen verbinding met de ventilatiebox. Dit probleem is snel en vakkundig door Ventilatieland opgelost. Alsnog mijn dank hiervoor. In een woord Top. Met vriendelijke groet Fons van Straalen

Snelle en corecte levering

Prettig

Goed en snel gehandeld, de bestelde items zijn naar wens.

Goed en snel gehandeld, de bestelde items zijn naar wens.

Only to mention that using 125 mm adaptor makes not fit to the old one. It is one by one change

Snelle en accurate service

Makkelijk bestellen duidelijke website en snelle en goede bezorging en verzorging van het bestelde.

product keurig en op tijd afgeleverd

Volgens afspraak geleverd

snel en voordelig, helaas één postje vergeten maar snel nageleverd

Snel en voordelig, helaas één postje vergeten maar snel nageleverd. Goed opgevolgd.

Snel geholpen

Klantenservice is goed bereikbaar, antwoorden goed en duidelijk of verwijzen door. De levering om 16 uur besteld volgende dag op tijd binnen. Ik heb iets teveel besteld hopelijk gaat het retourneren net zo vlot

echt goed en echt minder goed

hulp bij keuze juiste systeem was goed niet goed was dat het reinigen van het kanaal door 1 bedrijf gebeurd uit noord Nederland en ik in het zuiden woon. Hierdoor lang moeten wachten. Bij het installeren van de nieuwe ventilatieroosters bleek dat onze pijpdikte niet de standaard 125 mm is maar 80 mm. de bij het totaalpakket geleverde roosters waren daardoor te groot. Bij nabellen met de vraag of deze omgeruild konden worden werd aangegeven dat dit niet mogelijk is. Echt raar. Ik moest nieuwe roosters voor het normale bedrag aanschaffen en kreeg ook geen korting

Kabammmm eenvoudig uitzoeken, bestellen en binnen!

Hier wordt ik vrolijk van. Dacht dat het met het vervangen van de mechanische ventilatie dik in de kosten zou lopen. Maar nee hoor. Heel eenvoudig klikken, bestellen en klaar! Top hoor

Ik terug gebeld worden is niet gebeurt ivm btw nr

Ik heb de ventilator privé besteld Jammer van de btw

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ