Ben geweldig geholpen.

Niks op aan te merken, helemaal in orde

Niks op aan te merken, helemaal in orde

Alles is netjes geregeld en het apparaat werkt uitstekend.

Goede service en goed product

Goede prijs en snel geleverd.

Prima bedrijf, keurig op tijd geleverd zoals opgegeven.

Goed telefonisch advies en snel geleverd

Ik heb een paar keer gebeld en goed advies gekregen. Blij met de informatie online ook. Oude MV simpel vervangen. Heerlijk stil!

snel en goed

Eenvoudig te vinden wat ik nodig had, goeie prijs/kwaliteit

Prima kwaliteit en service

Goed uitgebreid advies

Ventilatie advies aangevraagd en nadat ik mijn aanvullende documenten had aangeleverd werd er mooi binnen een week. Advies is uitgebreid en met berekeningen, het. Advies gaat mij zeker helpen

Voldoende assortiment, snel in huis

In de bouwmarkten is het assortiment beperkt, Ventilatieland heeft wel alle spullen en het wordt snel geleverd.

Top bestel process en begeleiding als je het nodig hebt.

Ventilator besteld voor in huis. Documentatie en installatie video’s. Alles kon ik nu zelf installeren. Binnen een dag in huis. Draait weer als zonnetje. Enige wat ik nog kan bedenken is bij bestelling. Heb je gedacht aan.... pvc tape, flex buis etc. Voor de rest top.

Een snelverzonden uitstekend product

Een snelverzonden uitstekend productï

Mooie en duidelijke website

Snelle verzending en goede producten.

snelle levering, goede communicatie

Snelle levering van de gewenste producten. Alles naar wens

De dag na bestelling product opgehaald in het magazijn in Eindhoven. Snel geregeld.

Geweldig !!!

Jaaaa geweldig, een supersnelle levering van onze Vent-Axia SVARA. Toevallig vandaag geïnstalleerd en ben héél blij ermee, stiller dan stil !!!

Zeker tevreden

Bestellen was zo gedaan. Voldoende informatie aanwezig op de website, had nog wel een extra handeling nodig voor de perilex, maar dat was zo gedaan.

De bestelling kwam niet op de eerste genoemde tijd. We kregen pas vrij laat de veranderde tijd door. Toen was het pak er aan de vroege kant. Maar prima in orde en precies wat we bedoelden. Wel heel veel verpakkingsmateriaal.

Goed geregeld

Niks mis mee!

Bestelling klopt weer niet!

Goed assortiment en goede prijzen, echter van de logistiek klopt niet veel. Van 1 artikel 2 stuks besteld, snel geleverd maar verkeerde artikel geleverd. Beide weer retour gestuurd. 1 week later krijg ik het goede artikel geleverd maar 1 stuks!? Moet ik weer foto's maken en weer mailen dat het niet klopt, dat ze me er nog 1 moeten opsturen! De service is welwillend en vriendelijke, dus geef ze nog maar een kans.

Really bad experience in dealing with the company

I had requested for a mechanical ventilation system along with installation services. After repeated follow ups, i am yet to get an appointment for the installation services. Dont know whats the problem. Looks like there are internal departments and no one knows where is the request.

• Would you recommend us? No

Mijn klantverwachting ligt hoger dan ventilatieland biedt

1= periplex systeem besteld en dan leveren met 220 stekker, moest wel zelf overzetten want ik had al 3 werkdagen gewacht tot levering. 2=systeem besteld met wireless bediening, hier moet een knoopcel batterij in en deze is geleverd zonder batterij, nergens vermeld en een aa of aaa batterij wel in huis. Maar wie heeft knoopcel batterijen in huis met diverse maten? Ventilatieland zou meer moeten denken vanuit gebruik klant. Maar goed er zijn zat leveranciers van dit assortiment, de volgende keer gewoon bij een ander proberen.

Na 4 dagen is schijnbaar ook "Morgen geleverd".

Maandagochtend gebeld; product staat op voorraad, gaat t vandaag de deur uit? "Ja, ... maar kan 1 dag langer duren ivm corona" Maar de 3e dag geeft post.nl nog steeds aan; product wel aangemeld maar nog niet afgegeven bij de post. Kijk ... dan word ik knap chagarijnig! En dan bel je ze de 2e en 3e dag; "Afdeling reageert binnen 48 uur ... ... 48 uur?!?! ... WTF! IK? ; NOOIT MEER HIER ... Sterker, bij concurrent volgende dag wel in huis en nog goedkoper ook.

Tevreden maar niet helemaal

Snel geleverd, ook het juiste, redelijke prijs echter bij transport beschadigd. Jammer van dat laatste.

Zeer goede service

Toen ik er niet uit kwam gebeld, en daarna kon ik het goede bestellen. Volgende dag al in huis. Top!!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ