Prima product, snel geleverd

Product werd snel geleverd en is makkelijk zelf te installeren.

Super snelle levering en goed overzicht op de website

Dikke prima, dit beviel me uitermate goed en zal zeker niet de laatste keer zijn.

Klantvriendelijk

Volgende dag bestelling in huis, keurig verpakt, in prima staat

Snel en goed

Helemaal TOP

Geweldige service. Bestelling, levering en nazorg zijn uitstekend. Zelfs na de bestelling een e-mail met informatie over hoe de ventilatie unit geïnstalleerd moet worden. Vragen worden snel beantwoord.

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering!

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering!

Goede en correcte afhandeling

Het zou een 10 zijn als er een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij was geleverd. Ook geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing op de website te vinden van de ventilator. Dit is voor niet technici een must.

Vlot geleverd goed verpakt.

Volledig volgens verwachting

Klantgerichte organisatie

Duidelijk en eerlijk communicatie, ook bij vertragingen, doet zoveel als mogelijk om de aangeboden dienst/levering waar te maken, voorbeeld voor andere!

Goede prijzen beste service

Groot assortiment snel betrouwbaar en goed.

Gewoon goed!!!

Mooie spullen, snel geleverd en ook nog goedkoop, helemaal top!

makkelijk en snel

goede zoekstructuur

Kleine bestelling, dus kom weinig mis mee zijn. En er was niets mis mee. Bestellen ging makkelijk, betalen makkelijk en bezorging vlot.

De beste prijs/kwaliteit

Had een paar t-stukken (45’) nodig

Goede producten voor redelijke prijs

Goede producten voor redelijke prijs

Snelle levering , goeie prijs

Prima zaak

Kijken, bestellen, betalen en klaar

Super fijne website

Top producten met snelle levering! Zeer tevreden!

Juiste zaken afgeleverd, snel en correct.

Goed product, snelle en correcte levering.

Snel en vertrouwd, frisse indruk ;-)

Eenvoudig bestellen, snel geleverd, frisse lucht weer in huis.

Goede kwaliteit, snelle levering

Complete systeem voor afzuigkap aangeschaft. Mooie en degelijke kwaliteit.

Snel en duidelijk advies. Mijn vraag werd goed begrepen, gevolgd door het aanraden van een passend product. Dit werd snel en tegen een goede prijs geleverd. Ik heb het echter nog niet geïnstalleerd en kan de werking niet beoordelen. Heb er echter vertrouwen in. Voorlopig geef ik dus een 8, maar kom na installatie hopelijk tot de conclusie dat het een 10 had moeten zijn.

Slecht

Zaterdagavond een afstandsbediening besteld voor mijn mechanische afzuiging. Bleek achteraf niet de juiste te zijn dus maandag morgen 9 uur gebeld voor te annuleren, dit kon niet meer volgens de medewerker. Dit terwijl het nog niet eens verzonden was , rond 13 uur kreeg ik de melding dat het pakketje verzonden was !??

In een keer goed

Op tijd het juiste artikel geleverd in een keer goed

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ