Afstandbediening voor Stork ventilatiesysteem besteld. Zeer snel geleverd. Handleiding voor het plaatsen van de batterij is zeer onduidelijk. Youtube filmpje is ook niet toereikend. Gebeld met technische dienst en prima geholpen met duidelijke uitleg.
Snel en adequaat antwoord op verschillende vragen vooraf door Lisa van Klantenservice; daarna vlotte en prima afhandeling order. 1 Artikel paste helaas niet; simpele en duidelijke retourprocedure. Prima klantvriendelijke ervaring!!
De website van Ventilatieland is duidelijk. De producten zijn omschreven. Ze hanteren scherpe prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Onze bestelling was met 2 dagen in huis. De verzending was via track&trace te volgen.
retour ging probleemloos. binnen 1 dag retourgegevens. vervangend product correct geleverd. goed advies.
Snelle levering en prima spullen.
Op een vrijdagavond een ventilator en bijbehorend materiaal (buis, klemmen) besteld. Volgende dag meteen een verzendbevestiging. So far - so good. Maandagochtend kwam het pakket binnen, maar bleek alleen de buis en de klemmen te zijn geleverd. Kon ik uit de verzendbevestiging niet opmaken maar in m'n account op de site wel. Op woensdag maar een mail aan de klantenservice van Ventilatieland gestuurd. Daarin werd gesteld dat de ventilator diezelfde dag nog het magazijn zou verlaten en uiterlijk vrijdag geleverd zou worden. Die vrijdag kwam de postbezorger inderdaad maar had geen pakketje van Ventilatieland bij zich, ook in het systeem stond deze nog op 'Pick & Pack'. Vervolgens weer in de virtuele pen geklommen. De reactie was dat het pakket alsnog de volgende dag zou komen. In de status kon ik zien dat de bestelde ventilator was vervangen voor hetzelfde model met een timer. Deze is inderdaad de dag erna geleverd. Ik ben tevreden met de geleverde spullen en de betaalde prijs. Op het gebied van communicatie valt er nog wat te verbeteren bij Ventilatieland.
Ik heb een Ruck ETAMASTER buisventilator 315m³/h - Ø 160 mm (EM 160 E2 02) (136634) gekocht deze bleek te veel trillingen te veroorzaken , die via een kanaal / buis werden overgebracht naar de slaapkamer. Hier kwam ik achter na 1 minuut de ventilator uitgeprobeerd te hebben . Hij was nog splinternieuw . Heb meteen na ontvangst gebeld. Toen ik om info vroeg kwam men na intern overleg er achter dat die buisventilator helemaal niet voor in een buis bruikbaar was. Toen ik hem terug wilde sturen en eventueel een ander te kopen , weigerde deze dame het retourneren ondanks dat ik zei dat hij nieuw was en dat ze hem konden beoordelen na ontvangst. Daarop heb ik gezegd nooit meer bij zo'n firma iets te kopen .
Beste John, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Tijdens ons gesprek heb ik u gevraagd een foto te sturen van de installatie. Hieruit bleek dat u de buisventilator in een buis had geschoven en dat dat de reden was van het geluidsoverlast. Ik heb toen aangegeven dat de buisventilator tussen of voor de buis gemonteerd dient te worden, u gaf hierbij aan dat dit in uw situatie helaas niet mogelijk is. De ventilator is hierdoor wel bruikbaar voor een buis alleen kunt u deze niet ín de buis stoppen. Zoals ook besproken kunnen wij de buisventilator helaas niet aan ons retourneren omdat deze al door u was gemonteerd. Deze is hierdoor niet meer in de nieuwstaat en voldoend daarmee niet aan onze voorwaarden. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Zeer snelle levering en het apparaat werkt perfect
Snelle levering en product past perfect. Website is eenvoudig te gebruiken ook!
Duidelijk product omschrijving en foto's. Snel heid van opsturen is perfect.
Ventilatieland heeft een uitgebreid assortiment en een goed toegankelijke website met duidelijke specificaties en montage-instructies. Snelle en correcte levering.
Goede omschrijving en lekker snel geleverd
Uitstekend! Heldere antwoorden en tips over de aanschaf van mechanische ventilatie.
Snel en goed verpakt geleverd. Vrees wel dat ik de verkeerde heb besteld, maar dat moet ik nog even bekijken of hij op een andere manier te gebruiken is. Anders zal ik hem helaas moeten retourneren En als de service net zo goed is als de snelle levering zal dat zeker geen problemen opleveren
Bij de doucheventlator 150 mm hadden jullie niet de kunststof bocht 150 mm Bij jullie concurrent ventilatieshop moeten kopen! Succes met mijn advies Sjaak Weima
Goede klanten service!
Beste Wilfred de Bruin, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Ik heb telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken. Inmiddels is het voor iedereen duidelijk wat de vervolgstappen zijn. Hierbij heb ik aangegeven dat wij helaas nog niet eerder correspondentie van u hierover hebben ontvangen en wat wij dit uiteraard zo snel mogelijk voor u op willen lossen. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is en kijken uit naar uw reactie op mijn mail! Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Revue originale
Ik weet nog niet hoe om dit probleem op te lossen
Ik was op zoek naar een kanaalventilator, zoals gebruikelijk doe ik dat via Google en kwam ik uit bij ventilatieland. Wat een keuze, alles mooi gespecificeerd. Meteen besteld en volgende dag geleverd. Binnenkort weer eens wat bestellen, mijn zoon zoekt ook nog een ventilator.
Voor het afvoerkanaal van mijn mobiele airco zocht ik muurreoosters met insectenwerend gaas. Bij ventilatieland vond ik het juiste artikel wat ik supersnel in huis had. Product voldoet voor 100% aan mijn verwachting en ziet er deugdelijk uit
Levering top en hulp wanneer nodig
Snelle levering. Ik had een Orcon MVS 15RHB 520m3/h + vochtsensor + draadloze bediening (Randaarde) besteld en die was makkelijk te installeren. Vooral omdat de draadloze afstandsbediening alvast door hun aan de unit gelinkt was! Ik kon hem meteen gaan uitproberen. We zijn zeer tevreden over Ventilatieland
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.