Ruime keuze en snelle levering

Voor iets eenvoudigs als een badkamerventilator waren er al meer dan genoeg opties. Ook de levering was snel en correct.

Ben zeer tevreden over de service

Heb al meer besteld heb geen klachten ben altijd zeer goed geholpen.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Top product thuis zonder verzendkosten

Ventilatieroosters besteld voor een mooie prijs en een prima kwaliteit. Zonder verzendkosten thuis ook bij een kleine bestelling.

heldere omschrijvingen van producten, goede levering en geen klachten. Kortom 5 sterren.

Snelle levering, en duidelijke instructie video op website.

Top!!!!

Had wat problemen met afleveren door postnl, werd keurig en snel opgelost door ventilatieland.

Heel goed!

Goede prijs en kwaliteit. En snelle levering. Ze doen wat ze aanprijzen.

Snel besteld en snel bezorgd

Een extra schakelaar voor onze duco ventilatie was snel besteld en heel snel ontvangen. Top!

Goede timer

Snelle levering, goed te monteren met instructiefilmpje, timer werkt perfect!

Het juiste product vinden was lastig, maar verder snel en goed geleverd

Het was niet geheel duidelijk van de beschrijving welk filter ik voor mijn T500 Vasco WTW nodig had dan wel compatible was. Maar uiteindelijk heb ik het op een andere manier kunnen vinden en bevestigen. Dat had wel beter gekund. Het plaatsen van de order, versturen en ontvangen was zoals gebruikelijk goed en snel.

Prima spullen, snelle levering

Ik ben mijn ventilatiesysteem aan heet pimpen en miste wat verbindingsstukken. Kon snel vinden wat ik zocht ook in de wat minder courante 16cm diameter maat. Ik kan weer dor

Goeie site met ruime keuze en prima kwaliteit!

Duidelijke webshop met ruime keus aan alles wat ik nodig had. Levering ook zeer snel, heel blij mee.

Ik heb een uitstekende ervaring gehad.

Alles is snel geleverd, exact wat ik besteld heb.

Makkelijk , snelle levering en erg goed

Makkelijk bestellen , snelle levering en goed materiaal

Zeer goed, snelle levering

Vrijdag info ingewonnen via de chat. Zaterdag besteld. Maandag geleverd. Dikke pluim!!!!

Goed product, snelle levering

Alles goed en snel geleverd

Snel. Goede prijs

Instructie film bekeken van ventilator! Zeer makkelijk. Ook een dakdoorvoer gekocht, hier is geen duidelijke montage instructie van. Jammer. Verder tevreden.

Super snel en duidelijk

Voor iedereen aan te raden om hier te bestellen

Lang wachten op tweedehands materiaal.

5 dagen later eindelijk mijn pakket ontvangen. Het materiaal wat hierin zat is vies en beschadigd. Het ziet eruit alsof het al eerder gebruikt is.

Netjes en tijdig

Bestelling ging soepel en eenvoudig. Dag later netjes geleverd.

Nvt

Goed product werk naar behoren snele levering..

Heb het al een aantal weken in gebruik werk goed en geen vocht meer op de badkamer tot product..

Snelle levering tegen een goede prijs

op de site zijn alle relevante documentatie-pdf's te vinden, zodat oriëntatie vooraf goed te doen is

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering

Ik had een specifieke eis voor kleine roosters. Itt ander sites, snel gevonden en geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ