Prima producten maar geen plek voor advies

Voor een specifieke situatie had ik advies nodig maar ik werd simpelweg doorverwezen naar websites van fabrikanten.

Mijn ervaring was niet zo als ik het verwacht

Na dat ik een bestelling had geplaats kwam ik achter dat er iets niet goed was dus ik gelijk een mail naar klanteservice om het goed te zetten in plaats van euro stekker en perilex stekker maar dat ging zo moeilijk dat ik het product thuis kreeg en het terug stuurde en bij een andere shop heb besteld en nu zit ik nog te wachten op mijn geld

Goede snelle service

product besteld, volgende dag al geleverd. Maar paste helaas niet. Terug gestuurd zonder problemen. Enig minpuntje is dat de receptionisten je niet door kunnen verbinden met de goede afdeling.

Super goed apparaat

Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Verder Makkelijk te installeren, ik kreeg keurig de dag voor de bezorging de instructies van de installatie toegemaild. Maar het alle belangrijkste is dat de ventilator zeer goed werkt, geluidarm en makkelijk te bedienen.

goede snelle service

een moeizame maat om te vinden was hier ruim voorradig. Gemakkelijke site en een goede communicatie over het verzenden van het pakket. Een goede service gericht op de klant.

Duidelijke site snelle levering

Juiste product info, snelle levering en prima prijs

Prima service. Snel geleverd.

Ventilator was snel in huis en makkelijk op te hangen.

Mijn ventilatieroosters zijn snel geleverd, alleen de afwerking vond ik iets minder. De zijkanten waren afgezaagd maar niet glad geschuurt

Snelle afwerking van mijn bestelling

Makkelijke website en bestel procedure

Logistiek en administratie zijn niet op orde

Zaterdag gevelrooster besteld (betaling na ontvangst: Afterpay) Direct bestelbevestiging via mail. Dag later berichtje dat ik nog niet besteld had en dat het nog in mijn winkelwagentje zou zitten. Woensdag er na ontvang ik een pakketje. Het gevelrooster is een verkeerde maat en een verkeerd type. Dezelfde dag mailtje gestuurd met vraag hoe moet ik het terug sturen. Aantal dagen gewacht en toen gebeld met telefoniste. Zij zou mij terug laten bellen. Na een dag of 4 terug gebeld. Bleek dat ik op de site had kunnen vinden hoe terug te sturen. Terug sturen ging heel goed via gratis antwoordnummer. Direct de volgende dag berichtje dat het pakket was aangekomen. Ze zouden binnen 14 dagen beoordelen wat de status was van het terug gestuurde. In de tussentijd krijg ik bericht van Afterpay dat de betaaltermijn binnenkort afloopt. Toen heb ik die betaling op hold gezet met als reden dat ik de zending retour heb gestuurd. Na 1,5 week na retourzending krijg ik bericht dat mijn pakketje is verstuurd. Een dag later komt pakketje aan. Dit keer de juiste maat rooster maar nog steeds het verkeerde type. Ik heb besloten dat ik dit type maar accepteer. Ik heb geen zin om er nog een paar weken druk mee te zijn.

makkelijk te plaatsen (super eenvoudig)

top

Verkeerde artikelen geleverd de volgende dag alsnog geleverd

Zeer prettig.

Goede website, veel keus, en zeer snelle levering, tegen een scherpe prijs, en de mogelijkheid om achteraf met Pay Pal te kunnen betalen, zeer prettig, 100% zekerheid.

Prima adres. maar voor 5uur bestellen volgende dag in huis kunnen ze niet nakomen helaas.

Beantwoorden op vragen zeer tevreden .Snelle levering . Ventilatoren prima , 2 geplaatst van diam 100 op 80 cm van houtkachel goede Luchtverplaatsing geen lawaai . Bedankt Laurent

Product niet meer leverbaar maar met een gesprek een ander product toegezonden gekregen super.

top als je klanten zo tegemoet komt dikke pluim

Goed, snel

Duidelijk, goed en snel

Zeer goede afhandeling

Goede dienst na verkoop

Onze RUCON MVS-7 begon na 28 jaar toch wel een bijgeluid te maken. De IthoDaalderop CVE-S ECO SP gekozen als opvolger. Veel documentatie standaard beschikbaar op de website van Ventilatieland, dat is erg prettig. Op basis daarvan besloten het zelf te doen. Helaas had ik weinig documentatie over de RUCON en de bestaande installatie. Ik wist alleen dat ik 2 draden in de Perilex doos moest omdraaien. Zo gezegd zo gedaan, daarnaast bleek de aansluiting op de spirobuis en de dakdoorvoer een grotere diameter te hebben dan de CVE-S. Geïmproviseerd met aluminium folietape en een oude flexibele leiding die niet al te vuil was. Daar zou Ventilatieland iets meer over mogen zeggen. Daarna vonden we hem wel erg stil, alleen met stand 3 hoorde we de box draaien. Toch nog maar eens goed meten, vervolgens bleek de Perilex doos verkeerd bedraad te zijn! De fase zat op L2 en daar had hij ook volgens het RUCON aansluitschema nooit moeten zitten. Hebben ze toch in de oude box de zaak anders bedraad. In ieder geval heb ik hem daarna goed aangesloten want hij werkt en de vochtsensor op stand 2 doet het ook (maar standje 2 is typisch winter, hij maakt namelijk best wel lawaai op die stand).

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs en probleemloze levering

De website is duidelijk, met veel informatie om de installatie goed voorbereid uit te kunnen voeren. Mijn 14jaar oude Stork vervangen door een Comfofan S RP met afstand bediening. Mijn oren suizen van stilte, top aankoop.

Snel geleverd en goede informatie vooraf.

Al voor de tweede keer hier iets besteld. Naar volle tevredenheid.

Snelle en complete levering

Ik bestelde bij Ventilatieland twee ontbrekende onderdelen voor de mechanische ventilatie die ik ga aanleggen in mijn nieuwe huis. De website biedt voldoende informatie om te bepalen wat ik nodig heb, en de spullen worden zeer prompt geleverd. Nu alleen het aanleggen nog!

Snelle levering en afhandeling

Artikelen snel geleverd en snelle afhandeling bij vragen

Klasse, snelle service

Prima ervaringen. Mvg