Goed geholpen, goede producten geleverd

Na eerst advies ingewonnen te hebben heb ik producten besteld, die werden snel en keurig geleverd.

Compleet en op tijd geleverd

Top service met goed materiaal!!

Topwebsite !!

Ik had zelf iets verkeerd besteld en zag het in mijn bevestiging. Een kort mailtje was voldoende om dit te corrigeren. Meedenkend en oplos-vermogend bedrijf. Daarnaast keurig en snel geleverd.

Voordelig maar slecht verpakt en te druk voor advies op korte termijn

Zeer ruim assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen maar.... ze geven aan als je belt dat je voor advies kunt vragen. Helaas is die afdeling zelden direct bereikbaar en beloven ze binnen 2 a 3 dagen terug te bellen. Is veel te lang. Leveringen worden los in te grote doos verzonden zonder opvulling waardoor zwaardere producten de meer fragiele makkelijker kunnen beschadigen. Formule is perfect maar de uitvoering matig. Wellicht is het te druk om goede kwaliteit/service te verlenen.

Uitgebreide keuze . en voor een niet weinig wetend persoon voldoende informatie

top

Snel in huis

Snel geleverd, de doos was alleen al opengemaakt en opnieuw dichtgeplakt. Onduidelijk of dit door de vervoerder of de leverancier is gedaan. Alles lijkt wel compleet. Nog niet kunnen testen aangezien de badkamer nog moet worden gedaan.

ik zou 5 euro tegoed hebben maar nooit gekregen.Zo jammer dit.

Als nieuwe klant zou je 5 euro korting moeten krijgen maar bij mij is dat niet gelukt.

Alles goed geregeld

Het bestellen gaat makkelijk en was ook snel te vinden. Ook snel leverbaar met een redelijke prijs

Goeie service en snelle levering.

Volgens aangegeven tijd geleverd. En volgens de omschrijving geleverd.

Gewoon goed

Snelle, correcte levering

Prima levering volgens afspraak

Prima snelle levering. Rookafvoer pijpen waren wel erg vies, maar gelukkig redelijk schoon kunnen krijgen.

Goede service en vriendelijk te woord gestaan.

Goed geholpen door de medewerkers.

Goed voor een goede prijs.

Ik had een Orcon RF afstandsbediening besteld. Deze kwam 1 dag later dan verwacht, maar dat was geen bezwaar. Wat ik wel jammer vond was dat een pakje van niks (ca 3x9x9cm) toch weer in een grotere omdoos was gedaan. Zonde van het materiaal en de ruimte. Het pakje zelf had ook als brievenbuspakje geleverd kunnen worden. Dan was het ook op tijd geleverd, denk ik.

alleen de levertijd is erg lang

bedrijf komt na wat ze beloven in snelle levering.

een bedrijf wat snel en correct levert wat ik zeer belangrijk vindt. als je wat onderdelen tekort komt of vergeten bent te bestellen , dan heb je dit volgende dag in huis. hierdoor loop je weinig vertraging op met installeren. Top.

Netjes geleverd

besteld en wederom netjes geleverd.

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

drie dezelfde artikelen besteld, een van de die is afwijkend

Advies en opvolging na telefonisch contact is redelijk. Er valt nog wel het e.e.a. bij te slijpen. (accuratesse en doorvragen bij de klant alvorens advies te geven). Ook krijg ik verschillende informatie van de medewerkers. Ik heb drie inblaas ventielen besteld en twee geleverd gekregen. Het derde ventiel was een afzuigventiel... Graag opletten bij het verzamelen van de collies! Ook zat er geen pakbon bij de verzending, en die kwam pas na drie dagen i.p.v. een dag wat op jullie site staat. met vriendelijke groet, Frank Kemper 0622421003

Uitmuntend klantvriendelijk

Uitmuntend klantvriendelijk

So far, so good!

Delivered in time and in perfect state! The ventilator was easy to install and configure. Quite silent and the design is nice.

snelle levering goed product

erg tevreden over de levering

Ik vind persoolijk dat de kleur van de foto niet helemaal overeen komt.

snelle correcte afhandeling van onze bestelling

goed, op tijd en juist geleverd, naderhand ook nog via mail een uitleg over de installatie wijze. Echt top!

Goede snelle levering

Doen wat ze beloven, gewoon top

Snelle afhandeling allleen de verzending met post nl is verkeerd gegaan .duidelijk aangegeven NIET bij de buren en toch bij de buren afgeleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ