geleverd wat ik besteld had. En netjes op tijd.

Mooie vandaag besteld morgen in huis service

Super service snelle levering. Volledig naar wens top service

De helpdesk antwoord niet, de retourafhandeling duurt maanden.

Flink wat spullen als particulier gekocht bij Ventilatieland. Als je hulp nodig hebt of vragen reageert de helpdesk niet of zijn niet beschikbaar en krijg je de receptie die je niet verder help. Bij klachten wordt er geadviseerd die per mail te doen. Daar wordt niet op gereageerd. De kwaliteit van de aangeschafte producten is slecht. Daar wordt ook niet op gereageerd. Bij retour van producten hebben wij maanden gewacht op ons geld. Steeds aandringen om ons geld terug te krijgen. Wij hebben zeer vervelende ervaringen met Ventilatieland. Ons advies: kijk verder en bestel ergens anders je producten.

Duidelijke site, snelle levering

Communicatie moet veel beter....!

Diverse artikelen besteld......website geeft aan de volgende dag in huis. Bestelling heb ik pas na twee weken(!!) in bezit.

Snelle levering voor beste prijs!

Precies de goede ventilatiepijp hier gevonden voor de beste prijs. Snel geleverd om op tijd de klus af te maak. Prima zaak met kwaliteit producten. Graag koop ik weer hier.

Goed snel duidelijk

Goed snel duidelijk

Producten zijn goed

Product en prijs/kwaliteit is prima. Verzending is matig tot slecht.

Ze zijn nagekomen wat afgesproken was.

Wat ik besteld had klopte precies, op de aangegeven kleur, netjes verpakt en afgeleverd op de afgesproken dag.

Teleurstellend

De producten ruim voor de aangegeven tijd besteld, maar niet volgende dag in huis. Vervolgens miste er iets en was een verkeerd product geleverd. Erg vriendelijk contact met de klantenservice, waar met spoed de spullen zouden worden nagezonden en als dit niet zou lukken zou ik gebeld worden. Niets gehoord, maar uiteindelijk ga ik nu na 4 werkdagen hopelijk morgen de producten ontvangen. Helaas te laat voor ons, waardoor de stukadoor nu later moet komen. Erg aardig personeel aan de telefoon, uitvoering teleurstellend.

Gewoon goed

Een luchttoevoerventiel 125 en geluiddemper 125 mm besteld en netjes na 1,5 week geleverd

Duidelijk site

Mooie duidelijke site met mooie produkten overzichtelijk vindbaar en vergelijkbaar. Goed online advies. Nette levering. Was later maar netjes aangekondigd per mail

Erg snelle levering en behulpzame klantenservice

Heb eerst telefonisch contact gehad met de klantenservice voor advies. De medewerker heeft me aardig op weg geholpen. Bestelling en levering is soepel gegaan.

Snelle nette levering

Ventilator was snel geleverd en werkt perfect, alles is netjes verlopen! Tevreden!

Prima winkel, heldere website en goede service

Ik had een nieuwe mechanische ventilatie unit nodig. Ik kon op de site prima een keuze maken. Heb daarna via chat nog een vraag hesteld, kreeg duidelijk antwoord.

Prima ervaring goede prijs en volgens afspraak geleverd

prima ervaring

a.kjfdnv.kj.dfnv

lkjsndcljknqslvcjnqc

Supersnelle levering en duidelijke site!

De levering kwam daadwerkelijk binnen één werkdag & aangekochte afzuigventielen zijn erg mooi voor een schappelijke prijs.

Niet helemaal

Beide bestelling kwamen een week later dan belooft. Bij één van de bestellingen was een verkeerde goedkopere ventilator toegevoegd. I.p.v. een naloop en vochtsensor had hij alleen schakelaar aansturing. Maar weer retour zenden en afwachten of de goede wordt nagelevert.

Bijzonder

eerst levering netjes op tijd, maar helaas niet compleet. Na contact te hebben gehad, oplossing: kwam het vrijdags binnen, maar helaas, geen mail, geen track en trace, geen contact vanuit ventilatieland. Nu ruim 5 weken nog geen bestelling en nog geen geld terug!

Mocht ik. Og iets nodig hebben dan zijn julli de eersten

Ruim voldoende informatie betreffende artikel en vlotte en correcte afhandeling

Alles snel en duidelijk

Prima geholpen

duidelijke site, makkelijk bestellen

Uitstekende service

Wist niet exact welke MVS unit het zou worden. Werd keurig geholpen. Had probleempje met afstelling qua geluid ben daar ook professioneel mee geholpen. Men reageert accuraat op berichten.

snelle en prima service

Prima bestelsite met goede service en de juiste informatie.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ