Goede ervaring

Mijn ervaring met Ventilatieland is goed. Producten hebben een hoge kwaliteit en worden netjes en degelijk verzonden. Helaas heb ik besteld in een periode dat het druk was. Hierdoor kreeg ik enkele producten te veel geleverd. Het retourneren en de verdere afhandeling ging heel goed.

co2 meter: strak ogend, duidelijke display, snel zicht op temp en co2, handig voor kantoor ( usb ka

Slordig

Moest na enkele weken zelf contact opnemen waar product bleef. Uiteindelijk in een kartonnen doos, zonder enige bescherming en daardoor tijdens transport beschadigd geleverd. Zijn nu aan het wachten op omruil. Al met al beperkte terugkoppeling en matige afwikkeling.

Snelle levering, maten klopten en mooi materiaal.

Goede communicatie en snel geleverd

Heb bij Ventilatieland 12 nieuwe luchtventielen besteld. Vragen werden via de chat functie op de website goed beantwoord. Na bestelling volgde vlot de levering.

Na dat ik de bestelling binnen had gelijk geprobeerd te installeren, maar helaas moeten we nog een printplaat hebben met.een zendertje.

Prima verzorgt.

Voor herhaling vatbaar.

Beter te vroeg dan te laat. Maar toch??

Bij de bestelling gevraagd om na 13 juli te bezorgen. Vreemd genoeg kreeg ik al op 9 juli te horen dat ik op 10 juli n.m het pakket zou worden geleverd. Helaas voor niets thuis gebleven. Te laat bericht dat ik het 11 zou ontvangen. Ook nu veel later dan was beloofd. Al met al verwarrend en tijd rovend. Komt het door de corona of is het nonchalance? Ben wel tevreden over mijn aankoop

Tevreden

Het pakket kwam niet op de aangegeven tijd en dag, maar ik werd daarvan op de hoogte gehouden. Het bestelde artikel voldoet helemaal.

Overzichtelijke website, redelijk snelle levering, goed product

Zie hierboven: kon het gewenste artikel snel vinden. Bij levering voldeed dit product aan verwachtingen.

Goed georganiseerd en correcte levering

Prima product, snel geleverd, goede prijs kwaliteitsverhouding

De website was inzichtelijk. Product is snel geleverd en van prima kwaliteit

Snelle levering en goed verpakt. En het product voldoet naar wens!

Prima verlopen. Alleen jammer dat er geen staffelkorting op de CO2 meters zit. Wilde op school voorstellen om ze te gebruiken maar ze zijn erg prijzig om er dan 9 tegelijk te kopen.

Beetje omslachtig wat ze doen

Wij hadden zelf een verkeerde bestelling geplaatst. Gebeld. Was geen probleem. We sturen u mail met instructies. Deze kwam niet. Nogmaals gebeld. Nee dit moest via de site. Omruilverzoek en aangeven wat je dan wel moet hebben . Zo gezegd zo gedaan. Krijgen we telefoon. Nee eerst oude retour. Enfin op vrijdag retour. Krijgen we te horen u moet zelf nieuwe bestellen. Die moet je dan eerst betalen. Prima dat snap ik. Krijgen de week erop mail: pakket is nog niet binnen. Dus mail terug met foto van verzendbewijs. Week later eindelijk geld op de rekening terug. Dus ik denk dat er nog wel verbeterings punten zijn voor ventilatieland. En oja dat eindeloze mailen over vergeet uw review niet maakt het er zeker niet beter op.

Geweldig geleverd!

Zeer goede ervaring!

Zeer deskundige dame aan de telefoon waardoor een advies op maat

Goed doen wat ze beloven!

Geen problemen volle tevredenheid

Heel tevreden en een mooi functioneel apparaat.

Prima geholpen door helpdesk

Ook keurig bericht gekregen van ontvangen retourzending

Vandaag besteld morgen in huis. Klopt precies.

Uitstekend!

Snel geleverd, duidelijke site! En goede service!

Langzamer dan ze zeggen

Ventilatieland bezorgde prima wat er was gekocht, alleen niet zo snel als de website belooft.

Verkeerde levering

Helaas niet gekregen wat ik had besteld. Kan wel gratis retour sturen

Prima bedrijf , duidelijke communicatie tussen bedrijf en klant , snelle levering

Dikke prima!

Zelfs mijn woonplaats werd gevonden;)

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ