Geweldig, goed telefonisch advies en snelle levering

De Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box alles-in-een HP 415m3/h + vochtsensor + RFT auto bediening + 4 ventielen (perilex stekker fuctioneert zeer goed, de vochtsensor gaat bij dochen binnen 1 min al aan. nauwelijks hoorbaar.

Dat had ik veel eerder moeten doen!

Eigenlijk hikte ik er al 4 jaar tegen aan om iets aan de ventilator te doen wegens een vochtige badkamer, met 4 douchende kinderen in huis. Ik had de oude al een keer geprobeerd schoon te maken en zo, Maar dat leverde weinig resultaat. Via een gesprek en een tip van een collega kwam ik op jullie site en heb eens gelezen en een you tube filmpje gekeken. En wat blijkt: een nieuwe uitzoeken en installeren was de helft zo makkelijk als de oude schoon te maken. Die was dan ook al meer dan 45 jaar oud. En wat denk je toen ik eens goed keek, bleek de oude ook van Itho te zijn.. haha., alleen doet deze het vele malen beter. En verbruikt minder stroom. Bevalt goed en de badkamer is in een mum van tijd droog. En de lucht ruikt daardoor weer fris, zoals het hoort. Geweldig. Had ik 10 jaar geleden moeten doen. Ik zal het zeker een ieder aan raden. En de afstandsbediening is super handig. Top. O ja, en deze hoef ik snachts niet uit te doen om te kunnen slapen vanwege het lawaai. Geweldig. Gr Jos

Jammer!

Heb twee keer spullen bij jullie besteld en twee keer was mijn bestelling niet compleet! Heb bij de tweede bestelling een spiro bocht niet gekregen van 125mm. Ik vind dit jammer! Ben wel tevreden over de kwaliteit van de gekregen spullen.

Onlogische levering

Op de website staat elke keer 'vandaag besteld morgen geleverd'. Na een hele bestelling te hebben gedaan kreeg ik niets binnen de eerste dagen. Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat er 1 onderdeel niet leverbaar was en dat daardoor de rest ook niet werd opgestuurd. Ze streven naar 100% levering. Er wordt vanuit gegaan dat ik dat als klant wel zie en anders het in 2 bestellingen zou moeten bestellen. Een bestelling met niet leverbaar en een bestelling met wel leverbaar. Voor mij niet logisch.

alles naar wens

ervaring is prima

Netjes geleverd ,prijs technisch ook in orde.

Uitstekende service

Heldere website met productinformatie en montagehandleidingen. Levering was een paar dagen later, maar kreeg meteen een mailberich met de optie om de bestelling aan te passen. Geen probleem voor mij, keurig geleverd.

Bestelling en afhandeling perfect geregeld

Van telefonische informatie verstrekking tot en met het monteren van de nieuwe mechanische ventilator en de reiniging van alle ventilatiekokers door de ingeschakelde monteurs, alles tot volledige tevredenheid. Het nieuwe systeem werkt naar verwachting. Wij zijn zeer content met hoe alles verlopen is.

Duidelijke informatie, makkelijk bestellen.

Mechanische ventilatie welke ik zocht was makkelijk te vinden. Alles voorzien van goede informatie. Na bestellen wordt je via mail goed op de hoogte gehouden wanneer bestelling geleverd wordt. Eenvoudig zelf te installeren, apparaat werkt inmiddels prima.

Goede duidelijk website en goede prijzen

Erg lange levertijd geen communicatie met de klant

De levertijd van mijn product zou 1-2 dagen zijn. Heb na ruim 1 week wachten contact opgenomen met de klantenservice. Het pakket stond klaar voor verzending. Aantal dagen later nog steeds het pakket niet verzonden. Weer contact opgenomen met de klantenservice. Stond klaar om verzonden te worden. Gevraagd of er spoed achter gezet kon worden. 2 dagen later eindelijk mijn pakket ontvangen. Ik snap dat het druk is bij Post NL. Maar duidelijke communicatie met de klant zou wel prettig zijn.

Voorlichting viel tegen

Toelichting op het artikel bleef beperkt tot de door de fabrikant Zehnder verstrekte downloads. Ook is het artikel niet volledig bruikbaar doordat bepaalde codes niet zijn verstrekt.

Meerdere malen besteld, meerdere malen geblunderd

Slechte communicatie tussen de klanten service en hun klanten. Leugens door elke keer aan te geven dat "het nu ingepakt ligt in het magazijn". Misschien dat ik nog 1 keer ga bestellen daar maar mocht er dan weer wat fout gaan ben ik er wel echt klaar mee.

Slechte ervaring

Bestelling na 7 dagen bezorgd. Ik heb zelf drie keer moeten bellen.

Makkelijke site met het juiste product!

Snel gevonden, snel geleverd!

A-klasse product voor een goede prijs

Ik heb een Itho woonhuisventilator gekocht. Omdat ik de nieuwe roosters niet nodig had, was de losse unit met een losse afstandbediening goedkoper. Gratis en snel geleverd. Daarna een mail met uitgebreide relevante informatie over de aansluiting. Klasse!

Duidelijk overzichtelijk

Printplaat unit gekocht om mijn mechanische ventilatie op afstand te bedienen. Was zo gepiept duidelijke omschrijving erbij. Geen lelijke standen schakelaar meer in de muur. Tevens een snelle levering.

Energiezuinige set

Ik heb besteld: de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box alles-in-een SE 325m3/h + vochtsensor + RFT auto bediening + 4 ventielen (euro stekker) (03-00404) om mijn 30 jaar oude afzuiging (ROvent 5) te moderniseren. De nieuwe set is 3 keer zuiniger dan m'n oude installatie! (7,3 Watt bij 150 m3 per uur tegenover 20 Watt bij 150 m3) Hierdoor zou ik deze set bij een energieprijs van € 0,22 per kWh over 8,65 jaar volledig terugverdiend hebben! De oude set had een vaste stand van 150 m3, maar de nieuwe set is automatisch variabel. Zuinig en extra comfort!

Super service

Bestelt en volgende dag in huis

volgens mij kreeg is zelfs meer geleverd dan besteld

Het duurt gemiddeld 3 dagen voor je het in huis hebt, maar dan is het wel goed en goedkoop.

Uitmuntend

Uitstekende service!! Snel en duidelijk; we hebben een deel van de bestelling geretourneerd en dat ging heel eenvoudige en geheel kostenloos met een antwoordnummer. Zeer fijne ervaring!

Mooi op tijd gelrverd

Goede en duidelijke website

Slechte levering

24 mei order besteld. Meerdere malen gebeld omtrent de bestelling. Ruim een maand later wordt het dan eindelijk bezorgd... rond uit slecht!!

Goede prijs, snel geleverd

Wat ik nodig had was verkrijgbaar en kon snel worden geleverd. Wel de tip om alle type afstandsbedieningen weer te geven bij de mechanische ventilatie. Dit maakt het makkelijker een juiste keuze te maken.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke site waarop de producten goed te vinden zijn. Duidelijke productomschrijving en indien beschikbaar de datasheets bijgevoegd. De afbeelding op de site komen overeen met realiteit. Lage verzendkosten (€3,49) en boven een bepaald bedrag (€25) zelfs gratis. Ga zo door!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ