Ondanks dat op de site staat voor 1630 uur besteld de volgende dag in huis heb ik toch 6 dagen moeten wachten op mijn bestelling..... Tijdens het bestellen stond er wel een datum/ tijd vermeld binnen 24 uur. Later hebben jullie pas een uitleg op de site vermeld. Bij ieder telefoongesprek werd een ander argument gebruikt waarom er vertraging was. Heel slecht dit!!!!
Bezorgen duurt erg lang. Alle producten waren op voorraad maar na anderhalve week nog steeds geen verzendbevestiging gekregen. De slogan "voor 16:30 besteld, morgen in huis" klopt van geen kant.
Beste T., Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Het is op dit moment veel drukker dan normaal. Hiervan maken wij ook melding op onze website. Het leveren van uw bestelling heeft daardoor langer geduurd dan dat u van ons gewend bent. We zijn met man en macht bezig om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses hiervoor, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
slechte ervaringen mee lang moeten wachten voordat pakket er is en dan zit datgene er niet in wat je hebt besteld.
Ik heb 7 juni een bestelling geplaatst, tot op heden 1 mail gehad dat het de 18de geleverd zou worden. Helaas toen niets ontvangen, meerdere malen gebeld, te horen gekregen dat het druk is en dat ze niet verder kunnen helpen (naast het intern doorgeven wat ook meerdere keren is gedaan zonder resultaat...). Hopelijk helpt een recentie wel om zaken te leveren...
Bij een artikel had ik een vrij uitgebreide vraag gesteld. Hierop kwam binnen redelijke termijn antwoord, zodat ik precies wist wat ik moest bestellen. De levering was verder vlekkeloos.
Heb 'n week op mijn bestelling moeten wachten, terwijl het artikel gewoon op voorraad lag. 5x moeten bellen, zonder effect. Het zou met drukte te maken hebben, vanwege corona. Ik denk dat er iets anders aan de hand is geweest. Uiteindelijk een week na de bestelling, kakketje gekregen in een verpakking, dat konden wel kinderen gedaan hebben. Artikel in een doos gestopt, tweede doos op z'n kop er bovenop geplaatst, stikker (naam, adres) erop, en weg ermee. Toon ik de zending thuis kreeg, kreeg ik drie losse onderdeel geleverd. Twee dozen en het artikel (uit de verpakking). Natuurlijk e.e.a. beschadigd, wat ik zelf heb gerepareerd. Zal de uren daarvoor nog declareren. Je geloofd het of niet, Ik heb mijn eerst volgende zending niet meer bij jullie geplaatst, maar bij de concurrent. Echt waardeloos. Bart Engelen
super makkelijk om te bestellen, het is ook exact wat wij verwacht hadden. en lekker snel geleverd..
Op zoek op de site naar een dakdoorvoerset tbv mechanische ventilatie. Veel te vinden, maar toch erg overzichtelijk. Snel een keuze kunnen maken. Niet direct geleverd, dus even gebeld. Snel en goed te woord gestaan. In verband met coronacrisis iets langere levertijd (en dat lag in dit geval bij PostNL, voor wie géén verwijt, want die hebben het ook zeer druk...).
De module werkt prima, aansluiten was ook niet al te lastig. Automatische functies werken goed.
Bestelling volgende dag levering. Gelet op huidige situatie is een vertraging mogelijk. Echter na reclameren vindt de verzending plaats!! Niet de bestelling van 2 stuks, maar slechts 1. Nalevering nr. 2 blijkt een gebruikte te zijn met een tuner, waarop sluiting heeft plaats gevonden, onfatsoenlijk en zeer bedenkelijk. Zonder timers kan.ik deze gebruiken.
Levering was een beetje traag wegens drukte. Maar dat was het zeker waard echt een top product
je bestelt, en het bestelde wordt snel en goed afgeleverd en voor vragen kun je altijd terecht. En ze hebben veel
Het bestellen ging makkelijk, producten zijn goed en prijzen zijn ook goed, maar de leveringstijd viel een beetje tegen. 5 dagen i.p.v 1, Maar dat zal door Coronatijd komen. Alleen bij de helpdesk via de chat stond: u bent de eerst wachtende met wachttijd van 6 minuten!! Maar Na 46 minuten wachten kreeg ik eindelijk een chatmedewerker, die overigens heel vriendelijk was met de opmerking: sorry voor het lange wachten: U kwam net aan het begin van de lunchpauze binnen in de wacht, dus waren we aan het lunchen... Ok, lunchpauze begrijp ik ook, maar HAD DAT DAN IN DE CHAT gezegd i.p.v. Over ongeveer 6 minuten wordt u geholpen, dan had ik niet 40 minuten hoeven wachten indeze, maar voor de rest wel tevreden, dus.. geen 5 sterren, maar ruim voldoende
Goed voor elkaar alles. Maar als er niet passende schroeven bijzitten; wel draad geen kruiskop ingegoten. En als antwoord gegeven word, regel het bij de bouwmarkt is een 7 meer dan verdiend.
Snel en vriendelijk / persoonlijk Ga zo door.
Nu de bestelling elders geplaatst. Hopenlijk ontvang ik snel mijn geld terug. Het loopt niet zoals het hoort te zijn.
Jammer genoeg een week moeten wachten op de bestelling hoewel alles op voorraad zou zijn. De nalevering is wel vlot verlopen en daar netjes telefonisch over te woord gestaan.
Beste Sebastiaan, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Het is momenteel drukker dan normaal. Het leveren van de bestelling kan daardoor langer duren dan u van ons gewend bent. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses hiervoor, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Gekozen voor ventielatieland vanwege hun snelle levertijd dacht ik. Vandaag besteld morgen in huis. Helaas een week op moeten wachten, waardoor wij erg veel vertraging opliepen met de verbouwing.
Ik werd adequaat geholpen. Pakket snel bezorgd met een goede uitleg.
Sympathiek bedrijf.
Zeer teleurstellend. Onvolledig leveren en veel te laat.
Beste Karel, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat dit zo verkeerd is gegaan. We hebben u hierover proberen te bellen, hierbij heeft u aangegeven dat het nu niet goed uitkwam en dat u van 16:00 beter bereikbaar bent. Helaas krijg ik u telefonisch nu niet te pakken. Hierover heb ik u een e-mail gestuurd. Heeft u deze ontvangen? Wij willen u vragen hier op te reageren zodat wij dit snel op kunnen lossen. Wij horen graag en nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
De bestelling verliep netjes en snel. Ik kreeg daarna nog een controlevraag of alles goed past bij elkaar: fijn. De monteur was mooi op tijd en heeft goed werk afgeleverd.
Voor de verwarming heb ik bij ventilatieland ventielen besteld en deze zijn na een aantal dagen prima bij mijn bezorgd , als je vragen hebt over de voortgang van je bestelling is de klanten service goed en vriendelijk.
Bestelde Itho ventilatiebox kwam netjes op tijd. Vervanging van de 36 jaar oude Fläkt ging op goed. Maar..... de perilex steker had andere aansluit ideeën. Op de site geen correcte schema's. Bellen naar de helpdesk. En daar ging veel fout. Tot 3 x toe zonder een gesprek verbinding verbroken. Via andere voorkeuze optie uiteindelijk een medewerker aan de lijn. Helaas was de technische persoon even niet bereikbaar, maar er zou terug gebeld worden. 2 dagen later!!!! een belletje. Ja, toen had ik intussen via andere kanalen het aansluitprobleem al opgelost. Dus daar mag nog wel even aan gewerkt worden.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.