Duidelijke website met een breed assortiment

Duidelijke website met een breed assortiment

Prima bedrijf wat zijn afspraken nakomt en duidelijk communiceert.

Ondanks de trage bezorgen ivm een storing bij PostNL toch netjes op de hoogte gehouden en mijn product netjes afgeleverd.

netjes afgeleverd

De goederen die ik besteld zijn netjes afgeleverd, alleen duurde het behoorlijk langer door het coronavirus. Een puntje van kritiek is wel, dat als het zo veel langer duurt men misschien tussentijds een mailtje mag sturen.

Probleemloze koop!

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering.

ok

Goede producten, maar wat laat geleverd

Producten zijn netjes verpakt en verzonden, maar wel veel later dan op de website wordt aangegeven, namelijk ruim 1 week later. Communicatie hierover was beetje bureaucratisch, maar uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Prima product

Prima product en goede ervaring, geen klachten over product, communicatie of levering

Onvoldoende service

Ik beoordeel eea niet als slecht maar als onvoldoende omdat ik de indruk heb dat er wel wordt geprobeerd het op te lossen. In mijn geval helaas niet naar tevredenheid. a) bestelling wordt later geleverd dan beloofd; b) zending komt beschadigd aan; c) klantenservice reageert eerst na twee dagen; d) tweede zending is (nog) onderweg; We zijn inmiddels meer dan een week verder... Ik wacht geduldig af of en hoe de tweede zending aankomt...

Goed genoeg

Goed genoeg

Prima als je geen haast hebt

Prima product ontvangen op de zesde dag na bestelling . Ik wist dat het een dag langer zou kunnen duren vanwege “corona” maar zoooooo lang kwam me achteraf gezien niet goed uit qua werkafspraak.

Geleverd wat is besteld

Alleen levering de volgende dag klopte bij mij niet, heeft 5 dagen geduurd voor ik mijn bestelling in huis had. Na een telefoontje, werd het de volgende dag geleverd. (Corona?)

Heel gemakkelijk om de Spirobuizen zelf in elkaar te zetten

Een afzuigingsysteem, bedoeld voor het afzuigen van lucht i.v.m. Covid-19, is snel besteld en geleverd door uw organisatie. En het ineen zetten van de diverse onderdelen is zelfs voor een niet zo bijdehande klusser als ik gemakkelijk te doen.

Goed maar versturen duurde langer dan verwacht

zie boven

Duidelijke website, snelle levering.

De website gaf meer dan voldoende informatie over de door mij bestelde badkamerventilator. De bestelling ging soepel en vlot en de levering was, zelfs in deze tijd, zeer vlot.

Geweldige site alle producten zijn goed te vinden,

goed advies met mail en telefonisch contact

Uitstekende service

Uitstekend. Goed kunnen vinden wat ik zocht. Makkelijk bestel systeem en vlot geleverd. Keurig geholpen door de helpdesk met een vraag over de bestelling.

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

De website is makkelijk en het artikel is snel in huis

Foldocht oan ferwachting

Ventilaterke docht wer ik m foar kocht ha,

Zeer tevreden met bestelde unit

Ondanks de corona crisis binnen 2 weken geleverd mijn Itho Daalderop ventilatieunit. En na contact met een medewerker ivm de rekening zeer goede uitleg gekregen. Alles als zeer plezierig ervaren.

Prima service, ruim aanbod

Artikel werd wat later verstuurd dan verwacht, maar alles heel correct verlopen wn gecommuniceerd door VL. Prima webshop!

Na chat gedegen advies gekregen

Goede service en gedegen advies gekregen. Eerste twee bestellingen reeds gedaan.

Aanschaf en extra info na aankoop is geweldig.

Goed product

Makkelijk bestellen van ventilatiesysteem. Netjes geleverd wat ik had besteld. Was verder prima in orde, 1 minpuntje was dat de levering langer duurde als belooft. Er stond bij levering volgende dag maar duurde 1 week helaas. Even gebeld en het duurde langer vanwege de drukte werd mij verteld. Maar verder prima in orde.

Zoals het moet zijn

Snelle levering Prima product