De verzorging van de bestelling van een nieuwe ventilator liet niets te wensen over.

Via een duidelijke website, een vlotte bestelprocedure een correcte aflevering door PostNl kwam de bestelde ventilator op het verwachte tijdstip bij ons in huis. Vervolgens werd ook nog nagevraagd of alles goed was verlopen en of eventueel bij de montage hulp nodig was. Als alle webwinkels zo zouden functioneren lopen alle binnensteden leeg. Nogmaals:bedankt voor de service.

Prima website en snel geleverd

Heb er meer nodig dus ga weer bestellen

Goede materialen voor juiste prijs

Snelle levering, goede materialen voor nette prijs

Snelle levering goeie pijs

Top zaak

Het bestelde artikel werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting. Over nazorg bij problemen kan ik geen oordeel geven, die heb ik nog niet nodig gehad en zal ik hopelijk ook niet nodig hebben.

Nette levering

Het bestelde was niet op voorraad. Kreeg netjes een mail met de nieuwe leveringsdatum. Werd goed op de hoogte gehouden.

Ik had nog een paar dingetjes nodig en deze heb ik besteld en de volgende dag had ik ze al in huis, compleet en wel. Goed bezig zeg ik dus.

goede keuze uit assortiment. Correcte levering

Goede prijs en snel geleverd.

Bestellen ging heel makkelijk en het is snel geleverd. Goede winkel om te bestellen.

Excellent

Beste, Product vinden en bestellen gaat vlot op de site van Ventilatieland. Je krijgt direct feedback over het artikel dat je hebt besteld per email en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Eventuele vertragingen worden netjes gemeld. Vervolgens wordt het produkt door een professioneel postorder bedrijf afgeleverd thuis. Ik heb wel een suggestie voor de aflevering van de bestelling. Mijn produkt werd afgeleverd op een kleine pallet. Het produkt zit vast op de pallet met een aantal plastic banden. Graag zou ik zien dat deze pallet weer wordt teruggenomen door de bezorger. Deze pallet verdwijnt bij mij in de vuilnisbak maar zou prima hergebruikt kunnen worden voor nieuwe bestellingen.

Vriendelijk, behulpzaam , snel geholpen. Dat en nog meer Ventilatieland.

Snelle levering, maar trage opvolging serviceverzoek

Ik wacht nu 3 dagen op een reactie op mijn serviceverzoek via de e-mail. Dat vind ik te lang.

Groot arsortiment

Levering duurde lang maar daar konden jullie niks aan doen Dit kwam door de bezorgdienst

goede service en snelle levering

Het geen ik besteld heb is perfect geleverd en de contacten waren uitstekend

Snelle levering, goede ventilator.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering van goede afzuigventilator.

Wat leveringsproblemen, maar heel netjes opgelost.

Ik had een aantal artikelen besteld, waarvan een paar helaas verloren lijken te zijn gegaan in de post. Nadat ik gebeld had met de klantenservice was dit heel snel uitgezocht en had ik twee dagen later alsnog de ontbrekende artikelen in huis. Heel netjes opgelost en een prima service!

kwaliteit en goede service

Snel geleverd en makkelijk monteren.

Hele snelle levering ondanks de covid19

Keurig afgeleverd en goede prijs

Was op zoek naar een rooster voor badkamerdeur in caravan. Maat was precies goed en aflevering keurig. Wel hoge bezorgkosten.

De centrale ventilatie gereguleerd.

Gemakkelijk bestelde afstandsbediening voor onze centrale ventilatie.

Goede en snelle service

Onlangs een Vent Axia Svara besteld. Zou de volgende dag bezorgd worden, echter had PostNL een storing die dag, waardoor de bestelling 2 dagen later bezorgd werd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de bezorging. Keurig. Over de Vent-Axia Svara niets dan goeds. Kost wel wat maar dan heb je ook wat. Naar wens in te stellen, en lekker stil ook al draait de fan op volle toeren.

Verkeerd en veel te laat geleverd

Spullen besteld bestelling onvolledig verzonden , meerdere keren de klanten service moeten bellen voor er serieus iets mee gedaan werd. als excuus werd het computersysteem als schuldige aangewezen en moet je daar maar begrip voor hebben , vervolgens worden de niet verzonden artikelen opnieuw gestuurd duurt het ondanks dat het op voorraad is nog meer dan een week voor je het in huis heb, nu is de transporteur weer de boeman, mijn mening is dat ze de zaakjes slecht geregeld hebben erg jammer

Snelle en correcte levering

Prima Service... de volgende bestelling geplaatst. In afwachting hiervan.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ