Snel ook tijdens corona!

Perfecte levering, zeer goed product!

Super!!

Een ventilator en 2 geïsoleerde buizen besteld.

goed product snel geleverd

goed product snel geleverd

Ruime keuze uit top producten.

Bij Ventilatieland een Duco Energy premium met dual zone en heater gekocht. Echt een aanrader. Met vocht sensor (optie) automatisch moduleren als de douche wordt gebruikt. Ook zeer stil... Bij 50% vermogen kan je de wtw alleen horen als je er vlak bij staat. Bij vol vermogen nog steeds stiller dan de oude bij 50... Tevens alle spiro & geïsoleerde buizen, bochten en hulpstukken besteld. Bij deze buizen geen tape nodig. Dit werkt sneller en lijkt beter... Iedereen in huis weer gelukkig. Voor frisse woning is Ventilatieland een aanrader (Duco ook trouwens)

dempt nauwelijks geluid

Vlotte en correcte levering en betrokken personeel.

Super kwaliteit en snelle levering

Al heel lang last van een brommende mechanische afzuiging. Merk en type opgeschreven en op internet op zoek gegaan naar een juiste motor. Gevonden en door de goede beoordelingen bij jullie bedrijf terecht gekomen. Na de bestelling super snel geleverd. Helemaal top. De afzuiging werkt nu zo stil dat we af en toe twijfelen of hij wel aan staat! Dat is wel het geval. .......hadden het al veel eerder moeten doen. Maar nu zeer tevreden.

Snelle levering, ruime keuze, prima producten

Kwaliteitsbedrijf

Een prima bedrijf met producten van uitstekende kwaliteit met personeel, die kennis van zaken hebben en meedenken over de mogelijkheden en erg vriendelijk en geduldig zijn..

netjes en snel geleverd

netjes en snel geleverd

Goede Kwaliteit.

Bezorging zou wat sneller kunnen. Maar door de corona vertraagd.

Snelle levering en goede kwaliteit

De snelle levering en de kwaliteit van het product, zijn geweldig. Ben ook van plan om nog één ventilator te bestellen.

De website is ontzettend helder opgezet, waardoor materialen met bijbehorende accesoires bestellen,

Ondanks dat ik niet geheel installatietechnisch onderlegd ben, kom je met deze website heel ver om toch de juiste keuzes te maken en te bestellen

Goede prijs en snelle levering

Zoals ik zei goede prijs en een snelle levering.

Duidelijke informatie en snelle levering

Ze geven duidelijke informatie en helpen je nog het laatste stukje en de levering is snel gegaan.

Snelle service voor prima product

Na even gezocht te hebben, kwam ik uit op Ventilatieland. Een overzichtelijke website met een ruime keuze aan producten. De volgende dag al in huis en blij met het resultaat. Bij een volgende aankoop in deze categorie, zal ik eerst weer op deze website kijken.

Product snel geleverd, duidelijke informatie verstrekking, kwaliteit is goed.

Top, mijn titel zegt het eigenlijk al.

bestelde wordt vlot geleverd en voldoet aan de verwachting

snel geleverd en goede prijs

snel geleverd en goede prijs

Goed geholpen

Helaas niet goed. Naderhand verbeterd na telefonisch contact.

Ondanks de belofte dat als je voor een bepaalde tijd besteld het product de volgende dag in huis te hebben, is dat niet gebleken. Wellicht is hier het Coranvirus debet aan, maar na bijna een week had ik het product binnen. Weliswaar een kortingbon van €5,-- ontvangen die ik bij een volgende bestelling zou ontvangen, maar wanneer is bij dat soort artikelen een volgende keer? Liefst had ik dat op de factuur in mindering gezien, dan heb je er nog iets aan. Na de beoordeling heeft Ventilatieland met mij contact opgenomen en een vergoeding van € 10,-- op mijn rekening gestort. Hierdoor wordt de beoordeling uiteraard een stuk beter.

Snel verzonden, moeilijk verkrijgbaar product.

Prima de luxe allemaal, had een ventiel nodig van 8cm. Twee winkels afgeweest, niks. Via ventilatieland besteld en ze zijn het keurig komen brengen.

Vlot en goed

Ik heb een Itho besteld. Vlot, goed en een goede combi deal met RF bediening.

Goed geregeld alles, was binnen een dag binnen.

Goede prijs-kwaliteit-verhouding snelle levering

Ik ben tevreden.

Een eerlijk, zorgvuldig en tijdige webwinkel

Alles volgens de beschrijving op hen website!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ