Het paste allemaal

Voor de eerste keer ben ik geslaagd met het kopen van de producten, normaal moet ik het terug sturen, dit keer heb ik geluk er mee

Snel maar onzorgvuldig

Bij deze webshop een ventilatiebuis van 5 meter en enkele assecoirea besteld. De eerste keer werd er een buis geleverd van 1 meter. goed, kan gebeuren. Klantenservice reageerde snel en verstuurde een nieuwe. Deze keer was de buis wél 5 meter, maar niet de goede diameter (127 ipv 152 mm). Ik heb de klus met wat creativiteit toch afgemaakt maar het is slordig dat het tot 2x toe misgaat. Inmiddels heeft Ventilatieland me gecontacteerd en een tegenmoetkoming aangeboden; dat is netjes natuurlijk.

Klantendienst moeilijk te bereiken.

Klantendienst wat moeilijk te bereiken. Alsnog fout order netjes opgelost gekregen.

Doen wat ze beloven

Fijne shop. Goed op de hoogte gehouden van bestelling. Netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Prima service, goed materiaal tegen goede prijs.

Snel, vlot en compleet

Het assortiment wat wordt aangeboden is zeer uitgebreid. Daarnaast worden bestellingen vlot geleverd en wordt er snel geacteerd op vragen.

Goede service en snel geleverd

Alles naar wens ontvangen, duidelijk webshop

Nette prijs en snelle levering

Mijn ervaring: voor herhaling zeker doen!

Zeer correcte en snelle levering

Optijd netjes en vriendelijk geholpen

De instalatie van de Itho Daalderop ging vlot en netjes met een heldere uitleg. Schoonmaken van de afvoerkanalen werd netjes uitgevoerd. één kleine kantekening de oude instalatie werdt niet meegenomen .voor de rest prima.

heldere website en snelle levering

Website is makkelijk in gebruik. Snelle levering Keurig verpakt

Aanrader

Ventilator besteld. Snel geleverd. Eenvoudig te monteren samen met afstandbediening. Werkt uitstekend.

niet goed

ben drie keer geweest voor een afzuiginstalatie ,ik zal maar niet vertellen hoe dat is gegaan,in een woord slecht. Maar ze hebben het goed gedaan om te bellen en excuses aan te bieden, bovendien ook nog een presentje gehad,wel jammer dat het zo is gelopen. Zoals ik heb aangegeven mijn aanbeveling van het bedrijf is goed

Goede producten maar leverings belofte niet nagekomen

Producten maandag ruim voor 16.30 uur besteld zodat de volgende werkdag (zoals beloofd op de site) levering plaats kon vinden. Order wordt pas Woensdag verwerkt en levering vond donderdag plaats waardoor andere werkzaamheden vertraging opliepen.

Prima service !

Snel en correct !

Snelle levering. Prima verpakt. Duidelijke communicatie

Goed verzorg en snelle levering.

Ik zou zeker bij mij vrienden en kennissen Uw bedrijf aanraden.Prima

Zeer vriendelijk, echter kon mijn technische vraag helaas niet beantwoorden.

Levering duurde langer dan gepland (COVID-19 drukte?). Website is duidelijk. Enkel ik had een vraag, en de technische collegae waren niet beschikbaar door drukte. Moest over 15 minuten nogmaals proberen. Wederom geen antwoord en technische personeel niet beschikbaar. Producten maar op de gok besteld. Gelukkig passend.

Prima site, materialen en levering!

Alles is netjes verpakt en was in goede orde. Snel bezorgd en goed te tracken.

Vlot en binnen aangegeven tijdstip geleverd.

Uitstekende huisventilator en gemakkelijk te installeren door de duidelijke handleiding. In de laagste stand hoor je niets, in de hoogste stand zeer goede afzuiging. Afstandsbediening werkt tevens perfect.

Keurig , en snelle levering!

Niets anders dan lof over deze firma, kan er niets anders van maken!

Top geregeld alles ging goed snel, had het snel in huis.

Binnen twee dagen thuis goed en snel geregeld

Super snelle levering en telefonische contact

Ik heb contact gezocht met Ventilatieland per mail, 1 dag erop ben ik terug gebeld en heb ik mijn vragen netjes beantwoord gekregen, toen besteld en de dag erop had ik alles in huis. Top geregeld.

Snel en vakkundig

Overzichtelijke website waar juiste informatie te vinden is over het product! Een topwebsite met een geweldig team daarachter want dat kan niet anders

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ