Mooie kwaliteitsproducten om goed werk mee te kunnen leveren.

Positieve ervaring! Prima levering.

Prima.

Snelle en goede levering. Tevens duidelijke communicatie.

Snel en goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering. Aan te bevelen.

Uitstekende en snelle service

Goede webshop met uitgebreide artikelomschrijvingen en demovideo’s

Bestellen ging makkelijk. Keurig op tijd geleverd l

Alles goed ontvangen, goede service

Na mail en telefonisch contact hebben we alles ontvangen. Prima service en goede producten ontvangen.

prima service, snel geschakeld.

Zeer goede ervaring, ook toen bleek dat postnl er langer over zijn doen werd ik bericht. Prima zaak.

Goede levering en produkt werkt ook naar behoren

Nette levering en de ventilator werkt prima naar behoren. Het aansluiten ging makkelijk net als het monteren.

Communicatie m.b.t. vragen mag sneller

Mooie website met veel aanbod. Vragen via de mail over een product en bijbehorende accecoires worden erg laat beantwoord... duurt soms wel 3 dagen en dat maakt het snel bestellen niet gemakkelijk. Ik mis de email met track en trace om het pakket te volgen.

Snel geleverd, goede prijs en prima product!

Kap van de ontluchtingspijp was eraf gewaaid. Na de diameter van de buis opgemeten te hebben de best passende kap besteld, volgende dag al in huis en hij past uitstekend!

Fijne website, snelle levering.

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Ventilatieland. Fijne duidelijke website met een uitgebreid assortiment. Laatst een artikel besteld wat een langere levertijd had, maar dat stond ook duidelijk bij het bestellen aangeduid.

Prima beschrijving van producten en snelle levering

De aangeschafte producten komen overeen met de beschrijving zoals in de webshop beschreven. De levering en op de hoogte houden van de status van de verzending is prima geregeld door ventilatieland!

Alles prima

Geen op/aanmerkingen

goede service

we zijn goed geholpen, er is wat toegestuurd en de volgende dag een deel terug gebracht, geen probleem en zo weer verrekend, top!

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, juist artikel, en goede kwaliteit. Artikel netjes geleverd, en ingepakt.

Makkelijk bestellen, snel geleverd, top!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, top!

Het liep helemaal als gewenst en ik moest langer wachten op de bezorging. Op zich niet vreemd in deze tijden, maar je verwacht het toch te ontvangen op het tijdstip als aangegeven op de website. Maar als compensatie heb ik achteraf korting gekregen. Dat is dan weer heel erg netjes!

Prima web winkel, een uitgebreid assortiment met een prima service!

Na telefonisch informatief contact de bestelling geplaatst die binnen 24 uur bezorgd werd. Een goede ervaring dus.

Keurig geregeld

Klantvriendelijk. Hulpvaardig en correct!

Snel geleverd perfect product.

Zoals boven vermeld. Zeeeeer tevreden

Snelle efficiente levering

Mijn bestelling bij Ventilatieland was gemakkelijk en vlot. De levering was ook zeer snel en compleet. De ventilatie box moet nog wel geïnstalleerd worden maar daar ben ik nu mee bezig. Dat is feitelijk een plug and play principe. Kortom zeer tevreden. De buren willen er nu ook een dus de volgende klant is aanstaande. Grt. Dirkjan

Goede spullen tegen een redelijke prijs en snelle levering precies zoals afgesproken.

Goede service, levering sneller dan verwacht.

Een CO2 meter besteld, op de site werd netjes vermeldt dat de levering eind 2de kwartaal zou zijn. Netjes begin mei ontvangen. Tussentijds heb ik nog even contact gehad over iets anders, prima geholpen.

matig

producten die ze zeggen op voorraad te , blijken ze niet op voorraad te hebben (dus vertraging) vraag je om aanvullende informatie. duurt meer dat 1 week voor je antwoord krijgt. Bel je ze, beloven ze terug te bellen doen zij niet.

Snel geleverd, laagste prijs

Ik was op zoek naar een extra afstandbediening voor mijn ITHO mechanische verntilatie, zodat de oude schakelaar in de muur kon worden vervangen. Na een korte zoektocht kwam ik bij Ventilatieland uit. Ik heb de afstandbediening daar besteld en ben heel tevreden met de prijs, communicatie en levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ