Prima website, snelle levering

Enige minpuntje was dat de tracking code kwam van een andere aanbieder, waardoor ik niet direct wist bij welke opdracht deze hoorde

TOP, conform verwachtingen

Product prima Prijs prima Snelle levering

Snelle en correcte levering.

Prima product en soepele levering en afhandeling.

Duidelijke site, vlot geleverd

Duidelijke website, compleet. Netjes verpakt en snel geleverd.

Levert precies conform wat beloofd wordt.

Levert prima A merk producten, snel en prima verpakt en op tijd.

De volgende dag verstuurd en geleverd. Netjes verpakt, prima dus!

Snel verzonden, duidelijke website en bestelproces, goede prijzen.

Goede service en producten

Snelle verzending en de producten hadden een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed geholpen en netjes geinformeerd over datum levering !

De WTW unit is netjes afgeleverd door een behulpzame bezorger die heeft geholpen om de unit in de garage te plaatsen.

Had verkeerde onderdelen besteld, zat keurig een retourbeschrijving bij hoe het geretourneerd kan worden.

Goed product

Zeer snelle levering

Makkelijk en snel een product bekijken en kopen. Levering was ook erg snel.

Goede website, vlotte keurige levering

Tot nu toe goed.

Goed, momenteel pas geplaatst even kijken hoe lang deze mee gaan. Post duurde langer maar is te begrijpen.

Zoek, vind en bestel. Zoals het hoort.

Vanwege een defect ventilatiesysteem thuis ben ik gaan zoeken naar een nieuwe mechanische ventilator. Via internet kwam ik op Ventilatieland, daar heb ik een keuze gemaakt voor de gewenste ventilator. Zoeken op de site gaat heel makkelijk, toch had ik een vraag en waagde een telefoontje. Er werd snel opgenomen, waarna ik mijn vraag kon stellen. Mijn vraag werd snel beantwoord en de bestelling is geplaats. Dezelfde dag een bevestiging gekregen van verzending en een 2 tal dagen was de bestelling afgeleverd. Uitstekende ervaring dus

Goed product en Eenvoudig online bestellen

Bestelling, levering en product allemaal zeer goed

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Eind van de dag besteld en de volgende dag al geleverd. Top!!

Goede kwaliteit en een snelle levering.

2 weken geleden heb ik ventilatiebuis en een rooster besteld. Het assortiment is heel ruim en de levering is prima in orde. Alles netjes verpakt en de kwaliteit is meer dan prima!

Prima levering en duidelijke communicatie

Prima levering en duidelijke communicatie

Netjes opgelost

Deel van de bestelling was zoek bij de post, iets later geleverd dan gehoopt. Erg netjes opgelost door ventilatieland.

Verkeerde levering

Een simpele bestelling maar toch verkeerde levering. Na eerst uitstel vervolgens alerte reactie en de goede items geleverd. Ben tevreden.

Prima product en zeer snel geleverd!!

Mag niet klagen werkt perfect. En hele goeie service , aanraden !

Nog niet af

Aangezien woensdag pas wordt geïnstalleerd, is deze enquête een beetje voorbarig

gewoon goed

gewoon goed