Snelle accurate levering

Snelle levering, duidelijke communicatie

Duidelijke website, groot aanbod en prima prijs.

Helemaal tevreden

De website was eenvoudig. Het bestelproces ook. De levering was snel en het product als omschreven.

Goed!

Prettig en snel contact.

Prima product en prima organisatie

De ventilatiekap is van goede kwaliteit en snelle levering.

mijn bestelling keurig afgeleverd

Het begint al bij het zoeken op de site....product was snel gevonden ondanks dat ik niet de juiste naam had....en dan bij je eerste bestelling is het altijd spannend of het op het afgesproken moment wordt geleverd. Goede product omschrijving van het materiaal en de maatvoering duidelijk middels een tekening...echt prima site.

Correcte en vriendelijke afhandeling

Bestelproces liep soepel, de communicatie was erg goed, duidelijk en to the point, de levering eveneens (rekening houdend met Corona richtlijnen) voortreffelijk. Kortom een aanrader. Een scherpe prijs met reële kosten voor de bezorging.

Groot assortiment en lage prijzen

Ik kon snel uit het grote assortiment mijn keuze maken. De bestelling was ook zeer snel geleverd. De prijs van de luchtslangen welke ik heb besteld zijn zeker de helft van de prijs van die van de Gamma.

Zeer goede en vertouwde service

Mijn itho daalderop werd Abel bezorgd en product bevalt uitstekend

Uitstekend!

Heldere website; het gezochte product snel gevonden, en meerdere keuzes waarbij de verschillende eigenschappen/specificaties duidelijk zijn aangegeven.

Goede service, snelle verzending!

Ruime keuze, vlotte afhandeling.

Super snel geleverd

Snel het artikel nodig, en super snel geleverd. Dank daarvoor, kom zeker nog eens terug winkelen bij jullie.

Prima prijs-kwaliteitverhouding prima en snelle levering

Ondanks de drukte overal heel snel geleverd. Kwaliteit van de producten is prima en voldoen helemaal aan de verwachtingen.

geen commentaar

geen commentaar

Echt een top product

Super snel geleverd sneller dan was aangegeven snel aangesloten en super stil apparaat echt een aanrader en makkelijk te programmeren op het bestaande afstandbediening

Snel en betrouwbaar

Bijna altijd snel met leveren en tot nu toe bijna altijd de bestelling ook compleet geleverd. Retouren gaat ook snel.

site overzichtelijk& keuze genoeg

Snelle afhandeling&verzending,volgende dag in huis

Snelle levering en goede prijs

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering.

Zoals het hoort.

Snel en correct geleverd.

Prima product snelle levering

Kwalitatief top

Super behulpzaam en communicatief

Mijn produkt was niet meteen voorradig, ik werd meteen gemaild en op de hoogte gehouden. Top service en heel persoonlijk en vriendelijk.

Goede en snelle afhandeling

Zie hier boven

Keurig bedrijf die woord bij daad voegt

Na mijn bestelling was eigelijk alles prima geregeld. Kon het goed volgen via de post. Ook al was er iets vertraging, daar kon dit bedrijf niks aan doen. Ik koop hier zeker vaker. Hopelijk win ik nu eens wat. Een co2 meter zou heel goed uitkomen.

Snel en compleet geleverd.

De bestelling is conform het aangegeven tijdstip tijdens de bestelling geleverd. Top!

Goed en duidelijk bedrijf .

Snel bezorging , en gratis verzending .

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ