Alle materialen zijn in een keer geleverd zonder problemen.

Mijn plan was om van een type C naar een type D ventilatie in mijn huis te gaan. Hiervoor heb ik een HRU 350 besteld met kanalen. Deze netjes geleverd. Een tip voor mensen met een ouder huis. Kijk of je huis 125 buizen heeft en bestel er meeteen verloopjes bij en doe op minimaal 2 punten inblazen en afzuigen om de snelheid in de buizen onder de 4M/s te houden.

Prima, goede communicatie

Prima alles. Goed op de hoogte gehouden dat het door drukte en Corona iets langer duurde. Zeker aan te raden dus.

Goed product, contact en geleverd

Fijn contact, duidelijk en voor het product, vriendelijke prijs. Netjes opgebeld voor een onduidelijkheid in de bestelling, heel prettig opgelost.

Snelle en correcte service!

Let goed op

Kwaliteit van de producten is goed, maar let goed op wat je koopt. De filmpjes die bij de producten staan zijn algemene filmpjes en zijn vaak niet kloppend bij het product. Let dus op wat je koopt, ga niet blindelings af op dat filmpje.

Super !

Snelle levering met altijd deftige materialen!

Super snelle afhandeling en de volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Duidelijk omschreven producten. Super snel geleverd en deugdelijk verpakt. Goedkoopste voorraad hebbende webshop welke ik tegen kwam

Alles korrekt verlopen

Alles korrekt verlopen

Goede site, uitstekende vervolg mails, snelle levering

Online besteld. Je wordt door diverse mails uitstekend op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. De levering was snel, dus dik compliment op zijn plaats.

snelle service en veel voorraad

niet te duur, grote sortering en snelle levering. ga hier meer gebruik van maken denk ik.

Snel en kwalitatief top.

Volgende dag in huis, goede site

Snelle levering top informatie

Snelle makkelijke online afhandeling. Volgende dag bestelling al in huis en makkelijke installatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goeie service, makkelijk retourneren

Goede service, doen wat ze beloven

Tevreden

Snelle correcte levering Voor aansluit bedrading weinig ruimte

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden over de CV unit , en niet te duur,

Artikel keurig op tijd

Geen gedoe, keurig geleverd!

Prima webshop. Snelle levering

Heel goed. Ga ik vaker iets bestellen

PERFECT !!

Heb hier al eerder een bestelling gedaan ..en dat ging perfect ..en ook nu weer , stom ik had de verkeerde diameter van spiro buis en andere stukken besteld ...even een mailtje gezonden en kreeg direct een retour formulier toe gezonden via de mail ..deze ingevuld en ik krijg mijn geld terug ...heb ook direct een nieuwe bestelling nu wel met de juiste maten gedaan , en ook deze order was er de volgende dag al ..heel goed verpakt in stevige doos ... vind het een heel fijn bedrijf met veel keuze en leuke prijzen ..lage verzendkosten ( is ook van belang ). Zal als het nodig is ,er zeker weer bestellen en kan dit bedrijf zeker aanbevelen .

Duidelijk en snel

Op de site een goede uitleg van de mogelijkheden/ opties. Hierdoor kon de juiste afstandsbediening voor de mechanische ventilatie worden aangeschaft. Levering zoals beloofd.

Snel geleverd voor een juiste prijs!

Goede communicatie per mail, de prijs is concurerend en de bestelling was snel geleverd.

Zeer positief

Was op zoek naar ventilator voor de douche en vond deze in korte tijd op uw site

Gewoon goed.

Ik was net van plan om die CO2-meter aan te schaffen, dus dat zou wel goed uitkomen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ