Duidelijke overzichtelijke site

Kon heel snel het door mij gezochte product vinden. Snelle efficiënte bestelling en levering.

Snel geleverd en gunstige prijzen.

Ook in tijden dat levering door drukte kan worden vertraagd heb ik mijn bestelling toch de volgende dag in huis. Prima voor elkaar dus.

Prima advies, prima levering

Hoe ik een vervelende zoem/fluittoon in het ventilatiesysteem weg kon krijgen? Met betere ventilatievetielen in het plafond. De vervelende toon is helemaal weg. En de nieuwe ventielen zijn nog veel mooier om te zien ook. Klusje van niks, resultaat perfect!

goed geregeld, en alles netjes en degelijk verpakt.

ga zo door.

Het is makkelijk zoeken op de site. En genoeg keuze.

Producten die nergens anders te vinden zijn

Ik heb in de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan omdat Ventilatieland gespecialiseerd is in ventilatie en een uitgebreid assortiment heeft. Het assortiment is veel beter en uitgebreider dan in een bouwmarkt. De producten worden snel verstuurd en ben dus een zeer tevreden klant.

Goede, snelle service

Gewoon snel geregeld

Prima website en juiste levering

Geen problemen om het juiste artikel te vinden. Levering prima op tijd.

Prima webshop

Mooie rvs ventilatiedop besteld, snel geleverd. Voldoet prima.

De vorige badkamerventilator had de geest gegeven en bij Ventilatieland vond ik de ventilator die aan mijn eisen voldoet voor een mooie prijs. De levering was heel snel: de volgende dag al! De montage duurde wat langer, maar nu zoemt de ventilator alle vocht de badkamer uit.

snelle levering en telefonisch duidelijke uitleg

top product

prima en snel geleverd

goed product

Goede communicatie

Toen ik een MVbox (complete set met aansluitmateriaal e.d.) bestelde, was het de bedoeling dat ik het met 2 dagen in huis zou hebben. Helaas lukte dit niet vanwege een ontoereikende voorraad en duurde het een week langer. Dit werd gelukkig zeer snel gecommuniceerd zodat ik tijdig mijn klussen kon omzetten en de hoogwerker voor het plaatsen van de dakdoorvoer kon afbestellen. Fijn! De ruimte voor verbetering: zorg ervoor dat het voorraadsysteem klopt.

Prima, snelle service.

Ik wist wat ik wilde bestellen, door de goede en uitgebreide reviews op de website. De levering van het bestelde product was binnen 2 dagen en het product was degelijk ingepakt.

Mooi compact, stil voor een goede prijs

Zeer makkelijk te monteren in een buis

Mijn eerste aankoop op Ventilatieland en direct heel tevreden van de service!

Ook al was mijn eerste aankoop voor een relatief klein bedrag, alles werd netjes op tijd geleverd en zonder leveringskosten! Hartelijk bedankt!

Prima Kort en bondig

Nette site snelle heldere levering, concurrerende prijs. Prima tevreden en dank voor de service Mvrgr Ad Loman

Briljant

Na veel zoeken op onternet heb ik de klep van het auromatische afzuigsysteem in de badkamer uiteindelijk bij jullie gevonden. Zeer snelle bezorging....

Helemaal top!!

Zo snel in huis echt fantasisch

Juist producten geleverd, iets later dan ver

Het was even puzzelen voor een leek als mezelf om de juiste materiaal te bestellen. Handleiding voor dummy's zou fijn zijn. Uiteindelijk juiste materiaal besteld. Kwaliteit is prima. Levertijd was vertraagd en levertijd wat onduidelijk

Een super apparaat

Nadat onze oude afzuiging 19 jaar oud was en wat bijgeluiden begon te maken deze besteld en gemonteerd. Super stil en zuigt goed . Moest alleen twee draden Om steken in de stekker . Nu werkt stand twee als de automatische stand en 1 en 3 gewoon ( heb een met een peroreer stekker)

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel !

Prima informatievoorziening en assortiment

Op zoek naar nieuwe ventilatie ventielen kwam deze website om mij fatsoenlijk en overzichtelijk over. Al gauw een paar mooie ventielen geselecteerd. Bij de te kiezen maatvoering na het meten van de gaten in het plafond tóch even telefonisch contact gezocht met de vraag: hoe verders? Het gat is wel heel erg 12,5 cm en ik verwacht ietsje meer spelling. We gaan het gewoon proberen en anders sturen we het terug. Met 1 dag was het in huis, lekker vlug.

Prima kwaliteit en snelle levering .

bestelde spullen zijn keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Wat een volgende keer duidelijker zou moeten zijn is dat de klant zelf op de website aan moet klikken dat er extra vrachtkosten worden gerekend bij lengtes buis van 3 meter . Nu kwam dit als verassing. Het is uiteindelijk opgelost en is iedereen tevreden .

Prima en duidelijke website en vlotte levering.

Wij hebben al veel materiaal bij Ventilatieland besteld en altijd goede service en een vlotte afhandeling. Alleen maar goede ervaringen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ