Apparaat perfect,van gebruik weet men minder

Het apparaat doet het goed,maar toen ik vroeg hoe de batterij verwisseld moet worden wist niemand wat.Staat ook niet in de handleiding.

Snel en goed geleverd

Overzichtelijke website. Product besteld en naar tevredenheid ontvangen.

Site goed en overzichtelijk

snelle reactie op de bestellingen

Netjes geleverd, geen verbeterpunten Er zou iets moeten zijn dat een schets kunt maken en dan direct een stuklijst genereert. Nu moet je enkelere alle pagina’s door en is de kans groot dat je iets vergeet. Succes

Snelle service en hele duidelijke uitleg, zeker m.b.t. de altijd ingewikkelde perilexaansluiting.

Heldere uitleg en begeleiding vanaf oriëntatie, tot bestelling, levering en installatie.

Goed product en snelle levering

Het product werd snel geleverd en de communicatie rondom bezorging was goed. De filter was precies naar verwachting en werkt goed. Ik bestel hier de volgende keer weer!

goede snelle service

Juiste spullen snel geleverd

Betaald, vervolgens helft van de bestelde artikelen geleverd.

Op de website stond direct leverbaar bij alle artikelen die ik had besteld en afgerekend. 19 maart besteld en nu nog niet alle artikelen binnen. Schijnt pas twee maart over te komen uit België. Als ik op de website kijk staan dezelfde artikelen nog steeds op direct leverbaar. Hieruit blijkt dat het voorraad systeem niet goed werkt. Had al om compensatie gevraagd maar dat zat er niet in. Ik blijf wachten op de laatste artikelen.

Tweemaal foutief product ontvangen

Na bestelling van twee filtersets voor onze balansventilatie ontvingen wij 2 soorten! Meteen dit gemeld en na toesturen van foto's en diverse mailtjes zou een nieuwe set opgestuurd worden. Deze ontvingen wij een dag later, maar tot onze grote verbazing opnieuw een foute filterdoek! Hiervan meteen weer melding gemaakt, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Helaas kunnen wij dus echt geen positieve beoordeling afgeven.

Snelle levering in nette ruime doos

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Bestelling snel geleverd. Door uitgebreid assortiment kon ik alles wat ik nodig had op een adres krijgen.

Snelle service in déze gekke tijden

Snel, goede prijs kwaliteit

Goede en zeer snelle levering, netjes verpakt helemaal top

Alles keurig op tijd geleverd!

Duidelijke website, snelle levering, dus zeer tevreden.

groot assortiment

Goede webwinkel, veel keus, lage prijzen.

Goede producten, en door de iets vertraagde verzending ook nog korting gekregen op mijn volgende bestelling! Bedankt.

Snelle levering en link naar instalatiefilmpjes,prima dus

Zeer duidelijke website

Super snelle levering. Top.

2 sets wtw filters en een extra wtw bedieningsknop besteld. Beste prijs, snelle levering helaas was de knop defect. Maar retourprocedure is gratis en ik vertrouw op een goede afloop. Namelijk niet mijn eerste bestelling hier.

Alles naar verwachting

Scherpe prijzen, ruime keuze, snelle levering.

Prima bedrijf

er werd goed gecommuniceerd en alles op tijd geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ