Zeer tevreden.

Duidelijke uitleg ip de site. En zeer snel geleverd. Ga zo door.

Goed product en snel geleverd

Overzichtelijke website met groot assortiment.

Snelle levering, mooie producten

We kopen hier onze ventilatieroosters, prachtig!

Goed product en snel geleverd

gewoon volgens afspraak

gewoon volgens afspraak

Orderafhanfeling prima. Verpakking erg matig

Zie bovenstaand

Super snel en Goede service.

Kortom ……...een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Prima geholpen, snelle levering en flexibiliteit

Bij een gemiddelde bouwmarkt kun je niet de spullen halen die hier te verkrijgen zijn. Verder wordt hier goed uitgelegd op de website wat er allemaal nodig is. Bij een eerste bestelling is er al goed contact geweest, ondanks dat PostNL niet lekker meewerkte, daar hielp Ventilatieland extra mee. Nu heb ik een tweede veel grotere bestelling gedaan: snel geleverd, alles aanwezig en prima spullen.

Prima snelle service

Ik had filters besteld voor mijn WTU en deze werden binnen 2 dagen geleverd. Helemaal top.

Een geruisloos en gezonder klimaat in huis.

Snel geleverd, werkt zoals we verwacht hadden. Om de Co2 bediening te installeren, moet je hem wel de eerste keer dicht bij de ventilator houden. Reactie tijd is zeer snel, en in het begin ging ik op zolder luisteren of de ventilator wel draaide en dat deed hij natuurlijk wel op een rustig toerental.

VentilatieLand is een goed bedrijf.

Levert zeer snel en het zijn goede producten.

Snel en vakkundig

Producten worden snel geleverd. Bij vragen komt er een vakkundig antwoord. Kortom. Een goed bedrijf.

Goede service.

Je wordt goed geholpen en een goede service

Ruime keuze, fijne website, veel informatie

Ik heb Ventilatieland ervaren als de 'Coolblue van de ventilatiesystemen': ruim assortiment, fijne en overzichtelijke website, veel informatie en de mogelijkheid om te vergelijken en te filteren met de keuzehulp. Ventilatieland is niet de goedkoopste aanbieder, maar de prijzen zijn wel concurrerend. De bestellingprocedure ging vlekkeloos en naast de ruime betaalmogelijkheden kon ik ook nog kiezen voor AfterPay. Zeker als je voor het eerst iets besteld bij een online aanbieder vind ik het fijn dat deze optie er is. De bestelling werd keurig binnen de verwachte bezorgtermijn afgeleverd.

Zeer goede ervaring!

Overzichtelijke website met groot assortiment.

Duidelijke Webshop en goede aftersales.

Duidelijke Webshop en goede aftersales.

Ventilatieland heeft een enorm assortiment en de bestellingen worden altijd dezelfde verzonden. Niet altijd de allergoedkoopste maar wel goede service.

zeer goed

snelle en correcte service.

Ik was mijn woonkamer aan het verven, en toen zag ik dat de roosters wel heel erg verkleurd waren. Gekeken op ventilatie land, en precies gevonden wat ik zocht. Vrojdag om 16uur besteld, zaterdag om 16uur in huis....Super bedankt voor de snelle levering! Zo kon ik mijn woonkamer in het weekend helemaal afmaken

Duidelijke website, snelle levering

Juiste product snel gevonden. Bestelproces zeer overzichtelijk en snelle levering.

Komt afspraken na en goede communicatie per mail

Positief en kadobon voor iets te late levering/ Toppie

Alles was aanwezig, snelle levering en feedback bij vragen.

Snelle levering ondanks de crisistijd. Netjes verpakt en alles compleet.

Mooie duidelijke website

Goed en snel

Goed en snel geleverd tegen een veel lagere prijs dan in de bowmarkt.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ