Snel geleverd, iets te duur
Ik had advies gekregen van de ventilatieshop en daarna per ongeluk besteld bij ventilatieland. Op zich allemaal prima gegaan maar de ventilatieshop was 11,50 goedkoper en de filterfabriek zelfs 17 euro goedkoper. Terwijl ik deze review tik zie ik dat ventilatieland de prijs inmiddels ook heeft verlaagd tot hetzelfde niveau als de ventilatieshop dus nou baal ik nog harder. Maar goed, als je zelf al sensoren hebt van je domotica systeem dan is dit een fijn apparaat want als je dip switch 6 op 'on' zet kun je de fan aansturen met een 0-10 v output. Eigenlijk jammer dat er nog een radiografische ontvanger op zit en dat om onverklaarbare redenen de perilex versie goedkoper is dan de gewone randaardestekker. Want dit apparaat zou anders voor iets meer dan 100 euro verkrijgbaar kunnen (moeten zijn) zijn. Hij is ontzettend stil ook. Als ik ooit in een volgend huis per ruimte afzonderlijke afzuiging heb (nu helaas niet, wat een blunder) hang ik gewoon drie keer deze unit op ipv een onbetaalbare combibox.