Heel goed, 16.15 uur besteld, volgende dag 09.00 uur geleverd.

Buiten de snelle levering stel ik de getoonde coulance m.b.t. de korting erg op prijs. Dit bindt klanten.

Snelle levering volgens afspraak

Snel de mechanische ventilatie thuis ontvangen. Het was wel even uitzoek werk welke je precies nodig hebt, maar uiteindelijk is dat geod gekomen.

uitstekend

Bestellen is makkelijk goed te volgen en conform verwachtingen

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Orcon 15mvs is precies wat ik zocht en was snel geleverd. Als ik hem ergens anders had gekocht was ik veel meer geld kwijt geweest.

Nette en snelle levering

Product is zo als het omschreven staat.

Duidelijke website, prima productsortering

Diverse onderdelen voor een WTW leidingdeel besteld. Prijzen zijn goed, Levering duurde langer dan op de website aangegeven, maar dat was geen probleem aangezien ik de spullen niet direct nodig heb. Uiteindelijk alles ontvangen in een nette verpakking.

Goed product en snelle verzending.

Ventilatierooster is van een goede kwaliteit. Snelle verzending.

Zeer goed, zeer tevreden, werkt prima, toppie.

Zie hierboven 😃

Sneller geleverd dan aangegeven

Super service!

zowel per mail als telefonisch snel en goed bereikbaar!

Duidelijke website, snelle levering, goed product

Met behulp van de website juiste product gevonden. Dankzij duidelijke installatievideo snel mijn oude unit kunnen vervangen. Top product incl zeer handige afstandbediening met meerdere standen.

Prijs is goed maar daar houdt het op

Diverse spullen besteld. Prijs is goed. Daar valt niet over te twisten. Maar dan ..... Spullen worden geleverd. Bij uitpakken blijkt niet alles er bij te zitten. Gelijk vrijdag gebeld. Zou terug gebeld worden. Zaterdag gebeld. Zou terug gebeld worden. Maandag gebeld. Zou terug gebeld worsen voor de middag. Maandag middag gebeld. Beloofd z.s.m terug te bellen. Elke keer beloven ze terug tebellen. Na 4x eindelijk terug gebeld en worden spullen nageleverd. Voor mij in ieder geval een bedrijf om niet nog een keer wat te bestellen.

S avonds besteld dag daarna al thuis

Betreft een duidelike site heel overzichtelijk, in de avond besteld de dag daarna kon ik mijn ventilator al ophalen.

Uitstekend!

Snelle levering tegen de beste prijs!

Snelle levering voldoet naar verwachting

Na een goed advies aan de hand van een demonstratievideo heb ik mijn winkelwagen gevuld met de benodigde producten, naar tevredenheid werden deze spoedig geleverd en alles kon worden gemonteerd.

Prima en snel geleverd

Een goede website; Goede voorlichting aan de telefoon en snelle levering.

Ik zocht naar mechanische ventilatie. En dan met name van het merk Itho Daalderop. Via de site van dat bedrijf kwam ik bij ventilatieland. Mijn goede ervaringen heb ik hiervoor beschreven.

prima prijs, snelle levering, goede service

heel goed

Snelle verzending en levering, goede prijzen en een goed product.

Ventilatieland levert service zoals service hoort te zijn.

Bereikbaarheid is prima en afspraken worden nagekomen. Omdat er in de avonduren geen antwoord gegeven kon worden op mijn (te) technische vraag is de score een 9, anders was het een 10 geweest!

Zeer goed niet veel lawaai.

Goed ventileren aperaad.

Mooie producten zeer snelle levering

Duco silent met besteld met lichtsensor ziet er goed uit ook de afstand bediening!

Prima bedrijf bestelling binnen 1 dag in huis

Een afzuigunit gekocht voor de mechanische ventilatie in de woning. Binnen 1 dag in huis en met prima instructies voor de zelfmontage.

snel geleverd

een prima overzichtelijk website met een groot assortiment waar ik alle producten heb kunnen vinden, en alles is snel en correct afgeleverd , dus zeer tevreden.

Prima personeel beperkt in hun kunnen

Beste lezer, De afhandeling etc. ging erg goed. Echter is het voor ons als bedrijf een probleem dat ik geen ander afleveradres op een zakelijk account kan gebruiken dan het adres in het KVK uittreksel. Hierdoor is een zakelijk account nutteloos.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ