Er eigenlijk nog niet.

Het ventilator ziet er geweldig uit. Alleen wij wachten nog op de stukadoor. Dan pas zal de ventilator opgehangen gaan worden. En gezien de huidige situatie in Nederland is het nog maar de vraag of hij binnenkort langs komt. Tot die tijd kijken wij zo af en toe in de doos.

Mooi product

Zeer snelle levering van een mooi en degelijk product!

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Snel het juiste artikel geleverd.

Snel, goed en compleet geleverd

De ventilatiebox is snel en helemaal volgens de verwachting geleverd.

Snel en duidelijk info zodat bestellen ook een fluitje van een cent is.

ga zo door

snelle leveringen goede spullen

De materialen snel geleverd en goede kwaliteit en mooie overzichtelijk site om te bestellen.

Dat was super

Alles mooi op tijd geleverd. En een goed product. Aanrader.

Foute levering

Ondanks dat er een ventilator met doorsnee 100 mm besteld en gefactureerd is, helaas een 125 mm geleverd. Gezien de tijdsdruk hebben we de doorgang moeten aanpassen

Goede informatie en levering

Overzichtelijke webshop met veel keus en scherpe prijzen. Goede technische ondersteuning. Producten geleverd volgens afspraak.

Nog niet geplaatst

De levering ging erg vlot. Alleen door het corona-virus kon de afzuiger nog niet geplaatst worden. Hij staat nog in de doos....

Heel tevreden, snel en onbeschadigd geleverd.

Wat ik zocht heb ik online gevonden. De bestelling was snel binnen.

Woonhuisventilator en flexibele slang besteld. de slang bleek niet op voorraad, als compensatie € 5 korting gekregen op de volgende bestelling. (ik weet nog niet wanneer ik dat ga innen) Dan toch binnen 3 dagen de gehele levering aan de deur. Heel goed in deze moeilijke tijd!

Levering zoals belooft en product naar verwachting.

Snel, deskundig en adequaat

Ik had een 3 standen schakelaar bij Ventilatieland besteld en deze werd netjes op tijd afgeleverd. De vorige bewoners hadden ( voor mij onbegrijpelijke) wijzigingen in de elektrische installatie van de mechanische ventilatie aangebracht en een draadloze bediening toegevoegd. Na enig zoekwerk op internet bleek dat de 3 standen schakelaar ook vervangen had kunnen worden door een extra draadloze bediening, maar ik had de verpakking van de schakelaar al opengemaakt. :-( Gebeld met Ventilatieland en met een dag werd ik al teruggebeld met de boodschap dat ik de extra draadloze zender via de site kon bestellen en dat ik de 3 standen schakelaar toch mocht retourneren. Tevens werd mij de juiste bedrading van de installatie verstrekt, zodat ik e.e.a. weer werkend kon krijgen. Ondanks Corona was de draadloze zender er de volgende dag. Prima service en klantondersteuning!

Ruim aanbod en duidelijke uitleg.

Ik moest onze mechanische ventilatie vervangen. Bij Ventilatieland werd me snel duidelijk waar ik op moest letten. Ruim aanbod en aantrekkelijke prijzen. Keuze was snel gemaakt. Vooral ook prettig dat de installatie still is en automatisch schakelt op veranderingen in de luchtvochtigheidsgraad van de instroom. Levering ook keurig op tijd. Installatie was een makkie met de online handleiding.

De juiste spullen voor de juiste prijs.

Alle bestelde artikelen netjes en goed verpakt, en geleverd volgens de opgegeven tijd.

Het was een positieve ervaring

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen. Achteraf betalen geeft een veilig gevoel. Levering snel en zoals afgesproken ( zelfs nu in Corona crisis). Minpuntje: geen handleiding op papier in de verpakking. Deze is wel te vinden op de website.

Slecht

De ventilator werk niet goed alles beslaat en slaat niet aan dus een mis koop

Toch niet op voorraad

Bestelling gemaakt van artikelen die op voorraad zijn. Als ik mijn artikelen (volgens melding van de website) binnen een uur bestel dan zou ik morgen (zaterdag) alles binnen hebben. Doe de bestelling om aan het eind van de middag een berichtje te krijgen dat het niet op voorraad is. Daar gaan mijn plannen op de zondag te werken. En uiteraard te laat om nog ergens anders boodschappen te doen. Foute voorlichting dus met voor mij wel behoorlijke gevolgen. De maandag erna wordt een alternatief geregeld, maar ja de afgelopen zondag werken is niet meer haalbaar.

de volgende dag al geleverd, goede communicatie en product prima na verwachting.

Snelle levering van besteld product

Het bestelde product is snel geleverd zoals beloofd.

Snelle levering, goed product.

Precies wat ik zocht voor de juiste prijs, bij bouwmarkten veel duurder.

Prima ding, alleen het afdichtingsrubber is niet praktisch als je hem op metselwerk monteert. Dan het rubber gewoon weglaten.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ