Toppie

Eerder afgeleverd dan verwacht.

Goede prijs en snelle levering.

Product ziet er goed uit en was makkelijk te bevestigen met meegeleverde schroeven. Nog niet in gebruik omdat keuken en afzuigkap nog geplaatst moeten worden.

Niks op aan te merken. Ook de telefonische aftersails niet

Zoals ik al zei

Eerste ervaring was prima

Dit was de eerste keer dat wij gebruik maakten van Ventilatieland en naar volle tevredenheid. Er is snel en accuraat geleverd.

snelle levering duidelijke site goede omschrijving

Oke

Slecht, Slecht, Slecht!!

Dit was vanaf het begin een vreselijke ervaring. Ten eerste was de ventilator niet eens verpakt in de originele doos, of zelfs met beschermende verpakking (zelfs geen noppenfolie) De ventilator was bij aankomst beschadigd, het zag er zelfs niet uit alsof de ventilator nieuw was, het zag er zo uit eerder was gebruikt. Ik heb de schade gemeld en teruggestuurd via post.nl. Ventilatieland ontkende dat het pakket was teruggestuurd, hoewel de track and trace laat zien dat het op 13 februari 2020 is afgeleverd. 2 weken later en ik wacht nog steeds op een oplossing. Elke keer dat ik contact opneem met ventilatieland, lijkt het personeel erg beleefd en behulpzaam, maar het is nog steeds niet opgelost. Response from Econox B.V. (de eigenaren) Beste Klant, We hebben Ventilatieland om opheldering gevraagd en we zien dat de terugbetaling in gang is gezet. We hebben uw retour ontvangen, maar er bleek geen naam bij te staan van wie dit afkomstig was. Er was inderdaad een ventilator met transportschade terug gekomen, maar u heeft de retourbon niet meegezonden in de doos. Wij kunnen begrijpen dat dit wellicht in de email die wij u hebben gestuurd hierover, niet duidelijk is geweest, daar wij zien dat u Engels sprekend bent. Deze email is in het Nederlands gestuurd. We hebben dit inmiddels opgepakt en de terugbetaling is in gang gezet voor u. Onze excuses namens Ventilatieland voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Econox 04-03-2020 Dit is een reactie op de opmerkingen van de eigenaren: Ten eerste, bedankt voor het reageren, ik zie geen zin om met u te bespreken of de retourbon wel of niet is meegestuurd met het geretourneerde artikel, mijn naam stond op de doos. Bovendien had ik het track & trace-nummer naar uw helpdesk gemaild en kreeg nog steeds geen antwoord. Dit verklaart echter niet waarom de ventilator uit de originele doos is gestuurd, met zelfs geen noppenfolie om hem te beschermen. Zoals ik al zei, het zag eruit als een tweedehands ventilator en zelfs de handleidi

niet zo best

Hoi Opzicht was de levering snel, maar helaas verkeerd wij hadden 2 ventilatieroosters besteld kregen er maar 1. Na een telefoontje kregen we inderdaad nog 1 opgestuurd. Maar dit was de verkeerde kleur. Nu wachten we op antwoord hoe we dit oplossen Maar ik ga er van uit dat het goed gaat komen

Uitmuntend

Na de spoedbestelling van een nieuwe cv-regeling kon ik de unit met verkeerde stekker (eigen fout) probleemloos retourneren

topproduct voor een betaalbare prijs

Het product werd na aankoop binnen enkele dagen geleverd en het werkt top, conclusie had het eerder moeten aanschaffen.

Wat een fijn bedrijf! Goedkope producten, snelle levering en fijne klantenservice.

Betrouwbaar Snel Goede prijzen

Snel en goed te vinden op de site

Positief zeker met de snelle levering

Zeer goed!

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

uitstekend

uitstekende service

Snel en duidelijk

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

Snel geleverd. Duidelijke website,

Prima website, duidelijke product informatie.

Ik had problemen met het aansluiten van mijn bad ventilator met een telefoontje naar ventilatieland en het mijn duidelijk hoe het moest aan sluiten dank je

Eindresultaat prima, de weg er naar toe iets minder.

Het wtw advies is goed en uitgebreid. Alleen het leidingplan moet nog zelf gemaakt worden. De communicatie nadat je spullen ingestuurd hebt is dramatisch. Er wordt niet teruggebeld en gemaild. Overigens is dit wel goed als je vragen hebt nadat het advies binnen is.

Werkt profect niks overdreven alles klopte wat ze schrijven eerlijk en corect

Helemaal naar verwachting.

Snel geleverd en product werkt prima.

Snel en betrouwbaar

In no time mijn artikel binnen!

Snelle service en correcte afhandeling

Bestelde onderdeel had levertijd, waardoor ik in de problemen kwam met de planning. Door meedenken vanuit ventilatieland voor een andere diameter gekozen, waardoor er geen levertijd zou zijn en de verloopstukken namen zij voor de rekening. Dikke pluim.

Prijs prestatie prima

Lange wachttijd bij afhalen, veel mensen zijn druk met van alles maar slechts een paar handelen de balie opdrachten af.

Goede en snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis klopt inderdaad en netjes verpakt blij mee

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ