Bestelling geplaatst op overzichtelijke website. De volgende dag in huis.

Duidelijke website en snelle levering

Prima, enkel afhaal adres niet heel duidelijk, dus stond bij de verkeerde deur.

jammer

Er had meer ingezeten als alles op voorraad was. Daarom de wat lagere score. Als iets niet op voorraad is zet het dan op de site.

Via de klantenservice een vraag gesteld en kreeg goed en duidelijk uitleg. Bestelling en levering was ook goed. Ik kom zeker terug voor de overige bestellingen.

Ik ben zeer tevreden en snelle levering.

producten ok, maar (info over) bezorging kan beter

Op maandag besteld en tijdens bestelling: zou de volgende dag worden geleverd. Binnen een uur na de bestelling een email ontvangen: Sorry, het duurt wat langer, donderdag wordt er geleverd. Donderdag kwam ons niet uit dus direct gebeld: Mag het naar vrijdag? Antwoord: Nee, helaas, de order is al aangemeld bij PostNL, kunt u iets met de buren regelen? Pff, dat hebben we maar gedaan. Op dinsdag bericht van PostNL dat idd donderdag werd geleverd en op woensdagochtend bericht van PostNL dat er woensdagmiddag werd geleverd. Dat is gelukt. Ingewikkelde gang van zaken.

Goede en snelle levering

Ik had een grote order en daar mistte een schroef van een klem....heel nethes een hele nwe klem gestuurd hoewel ik al tevreden zou zijn geweest met een schroef😄

Goede nette service

Wtw advies laten maken. Zover ik dat kan beoordelen is dat goed gemaakt. Service en contact was prima. Vervolgens tot koop over gegaan van de wtw met bij behorende producten. Prijzen waren netjes en alles netjes geleverd. Website is fijn en overzichtelijk. Volgende relaterende producten zal ik zeker weer bij ventilatieland afnemen.

Snel en goed

Prima service en snelle levering.

Produkt Ok, voorlichting moet beter.

Voorafgaand aan de aankoop van een Itho-Daalderop CVE-S ECO unit, heb ik Ventilatieland gebeld omdat er nog wat dingen niet duidelijk waren beschreven in de gebruikershandleiding. De antwoorden die ik van uw 'productspecialisten' kreeg bleken echter niet te kloppen ! - Welke maat stokschroeven moet ik gebruiken om de ventilatiebox op te hangen, M6 of M8 ? Antwoord Ventilatieland: M8. Helaas bleek dit niet juist te zijn, M6 past, M8 niet. (Dus terug naar de winkel om te ruilen...) - De handleiding spreekt soms over een midden-stand en soms over een auto-stand. Schakelt de middenstand altijd naar de hoog-stand wanneer er vocht wordt gedetecteerd? Antwoord Ventilatieland: De automatische omschakeling van midden naar hoog-stand is alleen het geval bij gebruik van de draadloze bediening. Bij gebruik van de bedrade bediening via Perilex, is het een vaste middenstand. Na installatie bleek dit (gelukkig) niet juist te zijn: automatische omschakeling van midden naar hoog-stand werkt ook bij bedrade bediening. Mijn conclusie: De door mij gestelde vragen lijken me niet heel complex. Toch werden deze vragen niet correct beantwoord. Een bijscholing voor uw specialisten is wellicht nuttig. Verder heb ik de unit inmiddels geïnstalleerd en voldoet hij aan de verwachtingen !

Zeer te vreden

Prettig geholpen( door erg vlotte dames, haha ).bij een probleem ( vraag)

Goeie service

Tevreden met het materiaal wat besteld is en de lever tijd . Zeetr tevreden en rrbbs onderhoud besteld zeer zeker weer mvg rrbbs onderhoud.

Prima, snel bezorgd.

Positief. Ik kreeg ook van Orcon, verkoop van ventilators, positieve ervaringen door, wat hielp.

Goedkoop, goede kwaliteit en snel

De spullen waren snel binnen en precies zoals omschreven

Goed en snel geregeld

Keurig en solide verpakt. Product voldoet aan de verwachtingen.

Prima verzorgd

Goede communicatie over (3 dagen) vertraagde levering.

Werkt goed

Makkelijk te plaatsen

Behulpzaam en snelle reactie

Ik heb 2 Vent-Axia iQ ventilatoren besteld. Ik had na 1 dag de bestelling binnen, echter het verkeerde type. Dit heb ik gemeld en direct antwoord gehad over de werkwijze om ze om te ruilen. Na ontvangst van mijn retourzending kreeg ik direct een mail met een nieuwe factuur dat het andere type verzonden was, echter maar 1 stuks. Gemeld dat het 2 moesten zijn. De medewerker heeft meteen nog een zending gestuurd met de 2e ventilator. Kortom, een beetje te snel soms, maar zeer behulpzaam.

Goede producten voor een zeer concurrerende prijs.

Al enkele malen heb ik producten besteld bij jullie. De levering is snel en goed, en de prijs is zeer concurrerend en het assortiment is zeer ruim.

Redelijk goed

Mijn bestelling werd bevestigd met levering de dag erna. Daarna kreeg ik bericht dat het product niet op voorraad was en het 4 dagen later zou worden geleverd. Na telefonisch contact en een paar hindernissen is het uiteindelijk toch de dag erna geleverd. Een hele goede reactie op een slechte systeem performance (o.a. voorraadregistratie).

duidelijke site, besteld en zeer snel geleverd

ventilator voor afzuigkap besteld, deze is binnen 2 dagen geleverd.

Duurt allemaal veels te lang

Wil me graag inschrijven bij jullie bedrijf offertes opgevraagd een ik voor verwerking maar nu anderhalve week later nog geen offerte heel irritant!

Opeenstapeling van fouten.

Verkeerd product geleverd. Vervolgens eerst zelf retour zending verzorgen voordat het juiste product toe gezonden wordt. Product wordt daarna wel snel toe gezonden, helaas naar het factuur adres ipv het opgegeven verzendadres. Bij de zending zat de factuur en een retourformulier van de vorige klant die dit artikel eerder al retour had gestuurd. Telefonisch heb ik mijn beklag gedaan, ik werd vriendelijk te woord gestaan en er zou per mail nog een reactie komen. Deze heb ik helaas nog niet ontvangen.

Slecht

Mijn product had al vertraging,maar dat is ok duidelijk gemailt, het zou afgelopen donderdag binnen komen, dus ik wachten, maar niks gekregen, zou de opening van mijn nieuwe keuken hebben, naar nu moet k het uitstellen. Kost veel geld. Nooit meer ventilatieland

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ