Goede Service en klantvriendelijkheid

Ik werd goed geholpen met mijn vraag. Ik had een dag eerder al contact gehad met de klantenservice. Aangezien de technische dienst al na huis was (het was ook al avond) Ik kreeg aangeboden dat ze mij de dag erna terug zouden bellen. Ik had zelf aangegeven dat ik zelf wel zou terug bellen zodat het mij iets beter zou uit komen. Volgende dag belde ik terug en toen ik aan gaf dat ik gisteren ook al contact had. werd mij gevraagd over de terug bel service. Ik heb toen terug gezegd dat het mij wel werd aangeboden maar dat ik zelf terug zou bellen. Die bevestiging wou de klantenservice graag hebben omdat ze het anders vreemd vonden waarom ik niet terug gebeld zou worden

Rapide et fiable.

Colis reçu rapidement, bien emballé les produits sont arrivé intactes. Je recommande....

kan nog beter

het zou mooi zijn als ijzerwaren bv stokboutjes in een zakje worden gedaan en vast geplakt op een bocht of pijp zijn nu tijdens transport verloren gegaan door kier in doos

Super snel

Mijn is bestelling is in 5dgn bezorgd in Duitsland ben zeer tevreden

Alles zonder meer perfect afgehandeld

Alles zonder meer perfect afgehandeld

Overzichtelijke site en snelle verzending van mijn bestelling.

Snelle levering en fijn dat betaling via afterpay kan

Snelle service goed op de hoogte gehouden via mail top

De bestel en levertijd is mij zeer goed bevallen

Zeer klantgericht !

Top, snel en goed

Snelle levering, volop informatie op de site over ventileren maar ook b.v. de aansluiting van een perilex stekker welke is moest omzetten van een ander merk naar de door mij aangeschafte ocron. Apparaat is zeer stil in de autostand. De afstandbediening is ideaal voor in de badkamer, zeker door het gebruik van de nalooptijd.

Snelle levering/ goed product

Is direct geleverd en product doet het goed, zonder ingewikkelde instellingen

Orcon MVS 15RHB: top product levering 1 dag vertraagd

De Orcon MVS 15RHB is een erg goed product. Vooral de automatische afzuiging op hoog niveau bij douchen werkt perfect! Ook vind ik de informatie op de site goed vindbaar en duidelijk. De levering vond helaas 1 dag later plaats dan gepland, maar daar valt mee te leven ;)

Uitstekend bedrijf !

Ventilatieland doet wat het beloofd. Supersnelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Eigenlijk zoals het hoort maar wat maar al te vaak niet vanzelfsprekend is. Heel erg prettig. Zeker aan te bevelen om hier zaken mee te doen.

snel en goedkoop

zeer snel goed en goedkoop

Slechte ervaring over de behulpzaamheid medewerker bij ontvangen verkeerd product.

Medewerker liet me weten dat ik zelf de foute bestelling had gedaan en verwees me niet naar de mogelijkheid van retournering. Op mijn vraag of retournering niet mogelijk was verwees hij mij naar de website.

snel en goed geleverd

snelle levering en goede service

aanrader

Besteld via internet, volgende dag in huis

De service en snelheid van leveren is prima.

Ik had de pech dat het eerste apparaat, dat ik teruggestuurd heb, niet werkte. De nieuwe doet het prima. Snelle levering en goede service.

Veel voorraad en snel geleverd

Website heeft veel producten en is overzichtelijk.

Zeer slechte ervaring, aan het lijntje gehouden en uiteindelijk bestelling geanulleerd

Alles op voorraad, helaas dat is dus niet waar. Regelmatig contact gehad en werd er verteld dat het morgen of overmorgen binnen zou komen. Helaas tot op heden (5 weken later) niet geleverd. Vanmiddag weer contact gehad en er werd aangegeven dat de helft van de bestelling niet meer te leveren is, kon de bestelling annuleren of alternatief zoeken. Na 2 uur heb ik teruggebeld, daarin werd aangegeven dat de bestelling 11/2 zou binnen komen. Na aandringen van mijn kant werd toch aangegeven dat dit toch weer niet zo was. Ik wilde de bestelling annuleren. Dit zou worden doorgegeven aan een andere afdeling en binnen enkele werkdagen komt Ventilatieland daar op terug. Waarom enkele dagen ?? Ik wil een bevestiging dat ik mijn geld terugkrijg zodat ik elders mijn roosters kan bestellen. Helaas nog enkele dagen geduld...

Trage levering en klantenservice

Helaas moet ik concluderen dat mijn ervaring met ventilatieland.nl zeer matig is: - Levering meer dan 1 maand na bestel moment - Geleverde ventilatie unit ander model dan besteld - Klantenservice is te druk om uit te zoeken wat er is misgegaan - 100 euro voor adviesrapport is niet afgetrokken van totaal bestelling van meer dan 3000 euro (bij bestelling van >1500 euro zou adviesrapport gratis zijn) Al met al een frustrerende ervaring.

Snel en voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Duidelijke informatie mbt status van de bestelling.

Toppie

Snel en goed geleverd