Duidelijke website en snelle levering.

Gewoon goed

Snel leveren en goed

prima, veel aanbod, relatief lage prijs en goede service!

Niet veel aan toe te voegen! Ik heb een Orcon WTW gekocht met schoonmaak ventilatiekanalen en installatie van de WTW. Alles nu mooi voor elkaar!

Vlotte levering, uitgebreide info op website

Vlotte levering, uitgebreide info op website Prima communicatie t.a.v de orderverwerking, facturering en bezorging. Wel veel E mailtjes. Ventilator Itho Daalderop werkt voortreffelijk en maakt nauwelijks lawaai. Vochtsensor is briljant.

Snelle afspraak, maar het wordt niet helemaal netjes afgehandeld

De monteur was binnen 30 minuten alweer vertrokken en moest ik achterkomen dat hij niet alle ventilatiekanalen gereinigd was. Ook lag er een hoop troep op de vloer op de plekken waar het wel schoongemaakt was. Achteraan gebeld. Werd een spoedmelding van gemaakt en er werd netjes gebeld. De monteur zou mogelijk vrijdag weer langskomen maar zou dit op tijd laten weten. We hebben niets vernomen van hem en moesten opnieuw bellen, er wordt niet opgenomen en wij worden doorverbonden naar de centrale. Er wordt (opnieuw...) een spoedmelding van gemaakt. Ik vind het jammer dat je zoveel geld moet betalen voor het reinigen van de kanalen en dat hij binnen 30 minuten alweer weg is en niet alles heeft gedaan. Ook nog eens niet erg schoon achterlaat. Ik zou wel verwachten voor dat geld dat hij ook de troep op de vloeren opruimt. We wachten het nog verder af..... Hopelijk wordt dit nog netjes afgehandeld.

Snelle levering, maar niet helemaal naar verwachting

De bestelling was snel in huis. Er kwam echter een extra buis mee die we niet handen besteld. Na enig mailcontact en excuses voor de (extra gratis meegeleverde buis) mogen we de buis houden zonder kosten. Op zich goede service, maar wel een aandachtpuntje voor u als bedrijf.

Een opmerking is op mijn orderbevestiging stond jullie mij zouden laten weten wanneer de order klaar was,maar schijnbaar moet ik zelf informeren.

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Bij het zoeken naar een specifiek onderdeel kwam ik bij ventilatieland uit. Direct mijn bestelling geplaatst. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de status en binnen 2 dagen had ik het bestelde onderdeel binnen.

Mooie site, snel geleverd

Snel geleverd,goede service,prima producten

Snel geleverd,goede service,prima producten

Prima service van goede producten

In 1 woord: Prima! Infomatie vooraf via mail was prima. Levering goed en product is kwalitatief prima.

Zeer tevreden. Enigste min punt is dat de levertijd een dag langer is dan aangegeven

Eerst verkeerde product , maar snel opgelost

snel en goed

Super ! Eenvoudig producten bestellen. Levering binnen 24u. Goede service en garantie.

Snelle levering en een top product

Wij hebben eerder besteld bij ventilatieland en komen steeds terug dus dat zegt genoeg

top product

na jaren lang en wtw systeem te hebben gehad ( tot ergernis) nu maar besloten om over te gaan naar een goede mv afzuiging. ben super blij met mijn orcon .werkt perfect en aansluiten was makelijk.

Snel, overzichtelijk en makkelijk

Een duidelijke en overzichtelijke site. Snel in afhandeling en keurige meldingen over het transport.

Wat een gemak

Een prima site waar je zaken makkelijk kan vinden. Levering snel en volgens aangegeven tijdpad. Redelijke prijs. Goede ondersteuning bij installatie.

Prima snelle service

Makkelijke bestelsite Strakke prijs kwaliteit verhouding Snelle verzending en goede service

Na een verkeerde levering probleem prima opgelost

Het hele proces verliep prima!

Gemakkelijk besteld, betaald en de volgende dag bezorgd, prima in orde dus. Ook goed verpakt.

Concrete website, heldere omschrijving en makkelijk betalen

Ik heb niet lang hoeven zoeken voor een mechanische ventilatie. De website is overzichtelijk en goed navigeerbaar.

Snelle levering, slechte verpakking

Prima producten, afhandeling en communicatie. Tijdens versturen zijn echter 2 buizen aan de rand stuk gegaan in de doos. (Ik moest echter toch 2 stuks op maat zagen, dus gelukkig geen probleem)

Snelle levering en scherpe prijs

De ventilator en accessoires werden na bestellen de volgende dag al om 10 uur bezorgd. Uiterst snelle levering en tegen een goede prijs.

waardeloos

13-1 een wtw unit + installatie besteld en betaald. volgens de site kon dit allemaal zeer snel gerealiseerd worden. mijn verzoek was om dit woensdag 22-1 te laten plaatsvinden. na 10 dagen! (na herhaaldelijk bellen en e-mailen van mijn kant werd eindelijk de unit naar een installateur verstuurd (die wel direct contact met mij opnam). de installateur komt nu op 5 februari de unit monteren. Ik ben zeer teleurgesteld in ventilatieland en hun lakse houding.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ