Alles in orde.

Prijs was goed, vergeleken op internet. Levering op de afgesproken dag. Wat wil je nog meer.

Super service -snelle levering -website ook super

Super service,makkelijk bereikbaar en vriendelijke medewerkers!ik bestel graag bij ventielatieland binnenkort weer voor ventielen.

Simpel prima

Simpel bestellen snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Heldere, overzichtelijke website, waar snel te vinden is wat je nodig hebt.

Ruime selectie, snelle levering

Ze hadden het product dat ik zocht op voorraad. Levering binnen een dag. Top.

Tevreden,en goed geholpen met na verzenden van voeding kabel co 2 meter

Over het algemeen goed!

Onbetrouwbaar

Zeer veel contact gehad met Ventilatieland om ervoor te zorgen dat de spullen op tijd binnen zouden zijn. I.v.m. het verplaatsen van onze C.V. was de timining cruciaal zodat we niet een heel weekend zonder verwarming zouden zitten. Na meerdere keren bevestigd te hebben gekregen dat de bestelling op tijd bezorgd zou worden, was dit uiteindelijk tóch niet het geval. Ook werden we niet meer teruggebeld nadat dit beloofd was. Telefonische afhandeling van de klacht was ook bijzonder onprofessioneel.

Gewoon Top

Goede uitleg Prima kwaliteit/prijsverhouding Snelle levering

Goede service ook al werd de bestelling later geleverd dan

goede service, bij ons duurde het langer dan aangegeven, maar netjes terugkoppeling gehad van jullie en direct een korting op de huidige bestelling

duidelijk en snel

Ik had mijn product binnen 5 min gevonden, en het mooie is dat ik dit nergens anders kon vinden behalve bij jullie.

Erg tevreden

Hij werkt prima . Helemaal top vind ik dat het automatisch sterker gaat afzuigen wanneer je gaat Douchen. Echt een aanrader!!

Goed, al hoewel levering iets later was.

Ik zou iets beter de verwachting van levering aangeven. Is klein punt, verder prima.

Vlot, goede prijs en snel geleverd

Mijn bestelling was voorechtelijk uitgevoerd. De levering supersnel en een goede prijs. TOP

Goede en snelle service!

Goede omschrijving en het bestelde deel was snel geleverd 👍🏻

artikel werd volgende dag al geleverd keurig op de hoogte gehouden via mail

Perfecte levering van perfecte spullen

Perfecte levering van perfecte spullen

grandioos goed

heel snel en goed geleverd

Duidelijke informatie en mooie prijs

Alle informatie staat netjes op de website en de prijzen van de woonhuisventilatoren zijn heel mooi. Apparaat is ook in 2 dagen geleverd, even aangesloten om te kijken of die het deed, bestaande bediening en meegeleverde afstandsbediening gaan goed samen.

goede en snelle service

materialen goed en vakkundig verpakt,zodat er zeker geen schade ontstaat.

Geen installatie mogelijk in Groningen

Met ventilatieland gesproken over het los bestellen van materiaal en installatie, geen probleem zeiden ze vooraf, tot zover netjes geholpen. Dan de installatie: "Deze dienst wordt alleen aangeboden binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden." Blijkbaar niet want na bestellen en levering van de warmteterugwinunit en het bestellen van installatie krijg ik telefoon dat ze NIET kunnen installeren in Groningen....

Goede kwaliteit en snelle levering voor een goede prijs !

Snel en netjes

Besteld en de dag erna in huis, keurig verpakt!

Goede service ook met een probleem

Ik had een probleem met de ventilatiefan. Dit is technisch opgelost ivm. Wijzigingen in perilexdoos veranderen van aansluiting kabels. Ik zal het in ons appartement aanbevelen. Bedankt Joop v.Tintelen

Goede service, prima ventilator!

Goede service, prima ventilator!

Prima.. naar verwachting

Levertijd had korter gemogen.. verder alles naar wens!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ