Duidelijke website, snelle levering. Ook nog wat eenvoudige uitleg op de site van verschillen tussen de verkrijgbare ventilatoren. Voor mij prima.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Betrouwbaar

Goed. Alles netjes op tijd, en goed afgeleverd.

Absoluut een fijn bedrijf maar ze beloven te veel.

Ik ben al een aantal jaren klant bij ventilatieland. Ik vind het een goed en fijn bedrijf. De site is op het eerste gezicht erg goed. Maar veel artikelen lijken op voorraad en blijken dat toch niet te zijn. Een levering de volgende dag heb ik maar zelden meegemaakt. Vaak is het een week of meer. Dat vind ik echt een minpunt. De mogelijkheid om op zaterdag te kunnen bellen lijkt leuk, maar niet voor een meer gedetailleerde vraag. De persoon op zaterdag moest alle antwoorden schuldig blijven. Maar bellen tijdens kantoor uren is een feestje. Vriendelijk en kennis van zaken. Mijn hele zelfgebouwde warmte terugwin systeem komt van Ventilatieland.

Goede site. Netjes geleverd

Goed. Netjes en snel geleverd.

Correct, snel en prijs gunstig

Correct, snel en prijs gunstig

niet goed

technisch advies klopte niet en retournering ging in eerste instantie helemaal fout

Een verrassend snelle levering van mijn nieuwe Zehnder Stork Comfofan S P mechanische ventilator ter vervanging van de 20 jarige lawaai-papagaai. Aansluiting op het bestaande ventilatiesysteem was een fluitje van een cent! Alleszins aan te raden een oude lawaaierige ventilator in uw woning tegen redelijke kosten te vervangen!

snel en goed geleverd

makkelijk en overzichtelijk gevonden wat ik zocht met een duidelijke productomscrijving en zelf eens installatie video. Goede prijs en dezelfde dag verstuurd

Parfait. Livraison rapide. Bon prix. perfect. Snelle levering Goede prijs.

J'ai commandé des "bouches d'extraction" pour un chantier en France. Les prix sont moins cher qu'en France J'ai reçu les produits en 3 jours bien emballés. Merci. Ik bestelde metalen "afzuigroosters" voor een site in Frankrijk. Prijzen zijn goedkoper dan in Frankrijk Ik ontving de producten in 3 dagen goed verpakt. Dankjewel.

Prima, goede info vooraf, juiste product direct kunnen bestellen

goede prijs en faktuur en snelle levering

Eindelijk een internet shop die weet hoe een factuur er uit hoort te zien, en in PDF op de mail.

Snelle levering met goede prijs-kwaliteit verhouding.

De bestelprocedure en de status van de bestelling wordt heel duidelijk gecommuniceerd en ook zeker niet onbelangrijk het product voldoet boven verwachting. Prima bedrijf om u aankopen te doen!

Top service, Top artikelen

Overzichtelijke website en duidelijke product omschrijving, het bestelde artikel werd snel geleverd, kwalitatief zeer goede producten voor een betaalbare prijs en keuze genoeg.

Goed vindbare producten en een snelle levering

Via zoekmachine snel het juiste product weten te vinden. op ventilatieland.nl was het bestellen heel eenvoudig en de levering was snel en zonder problemen.

Matige communicatie en weinig serivice gericht

Onlangs diverse bestellingen gedaan. Voorbeeld1 : Een bestelde doos pijpen was incompleet. Veel moeite gedaan om dit gemeld te krijgen, en daarna niets meer vernomen Voorbeeld2 : Bestelling gedaan en factuur voldaan, Geen communicatie omtrent levering. Tot op heden ook niets meer vernomen.

duidelijke site snelle en correcte levering

mijn ventilatie box was stuk. op de site bekeken keuze uit diverse modellen ,et duidelijke omschrijving besteld en volgende dag geleverd

Toppie

Snel en compleet geleverd.👍

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekend verzorgd

Zeer goede service via net en telefoon, zelfs voor niet professionals!

We kregen goed advies voor verkoop. Na de aankoop is onze lijst van goederen nog eens nagekeken om zeker te zijn dat we alles besteld hadden. ik had er voor gekozen om mijn materiaal op te halen omdat ik in de buurt moest zijn. Ik kon niet onmiddellijk laden omdat er een vrachtwagen dwars stond. Ik heb daarop van een vriendelijke medewerker spontaan een koffie gekregen en naderhand hebben ze mijn wagen geladen. top service!! Peter

Te laat

Ipv 3-5 werk dagen levertijd, 3 weken.

Prima, snelle service

Prima. snelle service. Het door mij bestelde apparaat voldeed aan de verwachtingen.

Prima. Lekker snel. Gemakkelijk te installeren.

Vandaag besteld. Morgen in huis. Ventileren maar! Prima.

Snelle levering. Duidelijke website

Prima product zeer snel geleverd

Uitstekende service

Goede product informatie