Goede adviezen en keurige afhandeling van de order

Ik heb technische vragen gesteld en kreeg een prima passend antwoord en advies. Tevens had ik een foutje gemaakt bij het bestellen. Dat is met één telefoontje keurig afgehandeld. Ventilatieland doet wast ze belooft!

Prima service, product netjes verpakt.

Ondanks de feestdagen een zeer snelle levering

Ondanks dat de bestelling einde middag op 31 december 2019 door mij is geplaatst, al einde ochtend op 2 januari 2020 geleverd.

Prima producten en komen afspraken na.

Op oudjaarsdag ventilatiebox besteld en na 2 uur zou deze klaarliggen om af te halen. Alles lag keurig klaar, vriendelijk geholpen. Box werkt prima. Erg tevreden.

Uitstekend!

Product snel ontvangen en makkelijk te installeren. En natuurlijk een goede prijs!

Duidelijke website met informatie en snel geleverd

Het was zelfs voor een leek duidelijk wat te moeten bestellen op de website. Duidelijke uitleg bij de producten. En snel geleverd. Al met al super tevreden :D

Goede snelle levering

Goede product snel geleverd. Verbeterpunt is de uitleg over de aansluiting en bediening van het apparaat. De handleiding bij het product is erg erg summier.

snel en probleemloos

mijn eerste aankoop, alles in orde

Prima service, snelle levering

Nvt

Prima geregeld

Prima begeleiding

Goed te woord gestaan en service is prima

hij is top

Orcon MVS-15RHBP was makkelijk te instaleren en werkt perfect met de bestaande 3 standen schakelaar in de keuken

Snelle service en een duidelijke overzicht

M

Correcte snelle levering.

Zeer tevreden, duidelijke website, snelle levering en goed verpakt.

Helemaal top!

Ondanks de feestdagen snel bezorgd! Gewoon top!

levering zoals beschreven op website

Tevreden met de vlotte levering zoals beschreven op website. Helaas ben ik niet teruggebeld door de klantenservice zoals beloofd i.v.m. een technische vraag.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goede en professionele producten

Hier hebben ze verstand van hetgeen zij verkopen

Al meerdere artikelen gekocht en naar tevredenheid Ook op de site heldere documentatie te downloaden Echt een top bedrijf!

Stipt geleverd volgens afspraak. Prima informatie ontvangen betreffende de bestelling en aflevering.

snelle service en bezorging

Zeer correct, snelle bezorging

Duidelijke website, snelle afhandeling en levring!

Zeer goed.

Goed bedrijf, veel deskundigheid in huis

Mijn bestelling was goed geleverd.

goede snelle levering en klantenservice

goede snelle levering en klantenservice

Goed product en telefonische ondersteuning

Mijn vragen over de verschillende producten werden aan de telefoon goed beantwoord. Het product werd snel geleverd voor een goede prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ