Goed en snel bezorgd

Tot volgende keer

Netjes volgens afspraak!

Goede aankoop

Goede aankoop, geleverd en betaald zoals afspraak.

Product nog steeds niet binnen

Afgesproken levertijden worden niet nagekomen en product is nog steeds niet binnen. Wachten al bijna een maand op een product dat volgens de website de volgende dag geleverd zou worden. Medewerkers die je aan de telefoon krijgt staan je heel vriendelijk te woord geven een datum door wanneer het product geleverd gaat worden, maar tot drie keer toe op de afgesproken datum niets ontvangen.

Traag, geen toegevoegde waarde

Het advies heeft erg lang geduurd, zelfs na 3x nabellen wanneer het advies verstuurd zou worden. >15 werkdagen. Ook het advies is niet meer dan een paar uitblaas- en afzuigpunten, wat zelf in een kwartiertje gedaan kan worden. Heel erg algemeen. Jammer van het geld.

dat je er om vraagd bestelling van 4 nov was kompleet 19 dec na min 5x bellen van mijn kant

kijk naar de historie van de order onder at motoren

waardeloos.

Te laat geleverd, verkeerd geleverd. zeggen dat de producten op voorraad zijn en er dan bijna een maand op moeten wachten. Beloftes over levering niet nakomen. Heeft ons bedrijf weer veel geld gekost. Dus in een woord, WAARDELOOS

prima levering, duidelijke verwijzingen voor installatie

prima levering, duidelijke verwijzingen voor installatie

Ben zeer tevreden

Duidelijke informatie bij levering en verzenden.

Gewoon goed!

Duidelijke site met veel informatie.

snel en betrouwbaar

Snelle en betrouwbare levering

snelle levering, veel sluitingsdagen tijdens Kerst en Nieuwjaar

Ik heb een vraag gelanceerd via internet en ben benieuwd wanneer er wordt gereageerd, maar vooral of ik zo een oplossing krijg voor de vraag die ik heb.

Uitgebreid assortiment, heldere site en prima service.

Productinformatie helder en materiaalkwaliteit is zeer goed. Jammer dat je bij bepaalde producten een lange levertijd hebt, wordt wel gemeld op de site.

Veel later geleverd dan beloofd

Bestelling meer dan twee weken later geleverd dan initieel gepland.

3 december besteling geplaatst 21 december uitgeleverd

Na veel frustratie en zeker 5 telefoon gespreken heb ik eindelijk een simpele ducobox met vochtsensor 2 schakelaars en 4 roosters binnen. pfff. Vaak zou ik terug gebeld worden om mij te informeren maar er belde nooit iemand tot afgelopen vrijdag een dame mij echt ging helpen

Fijn meegedacht

Ik heb de ventilator zonder problemen kunnen knsfalleren

Snelle levering en vriendelijk geholpen bij vragen

Team heeft mij netjes te woord gestaan, teruggebeld na uitzoeken of het pakketje op juiste huisnummer zou worden geleverd. Initieel adres had ik helaas foutief doorgegeven. Alle spullen zijn verder prima in orde geleverd.

Snelle levering en overzichtelijke website

Snel het juiste product weten te vinden op de website en ben erg tevreden als het gaat om de bezorging en afhandeling. Uitstekende service. Ik zou de webwinkel van Ventilatieland zeker adviseren!

Prima service en komen afspraken na.

Rond de kerst een mechanische ventilatie besteld die keurig op tijd is geleverd 😀👍

Alle goed geregeld

Prettige en snelle site om te bestellen. Heldere en complete beschrijvingen. De ventilatie box met vocht indicatie werkt heel snel. Normaal gesproken lage toeren maar met douchen geen beslagen spiegel meer. De co 2 bediening is prima af te lezen en op te hangeb.

Snel en goed

Duidelijke web-site, snelle en goede service!

Goed product en snelle levering.

Op tijd geleverd

Snelle betrouwbare levering

Goederen precies zoals vermeld op de site

Duidelijke site en snelle levering

Ik was opzoek naar een buisventilator. Ik kwam terecht op de site van ventilatieland. Duidelijke omschrijving met maten en alles er bij. Besteld en snel geleverd. Super geregeld.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ