Zeer goede prijs en informatie

Duidelijke website, genoeg informatie en scherpe prijzen. Na mijn aankoop heeft mijn schoonvader ook het zelfde product aangeschaft. De Itho Daalderop cve-s hp perilex. Met de informatie van de website hebben we beide snel en simpel de aansluiting om kunnen zetten.

Uitstekende verzorging!

Gemakkelijk en duidelijke uitleg op de site over de montage en de bestel mogelijkheden. Tevens kan je ook bellen voor gratis advies en chatten is ook mogelijk.

Veel onderdelen voor goede prijs

Prima service en ook correct en scherper bij offertes voor grotere projecten.

uitstekend

Na mijn neus in winkels met sanitairaanbod meerdere keren gestoten te hebben, kwam ik op de website van ventilatieland. Daar vond ik eenvoudig de spullen die ik nodig had. Snel besteld en snel bezorgd.

Goede snelle service

Ventilatierooster staat fantastisch op de muur

goed product snelle levering.

Vlot afgehandeld

Telefonisch contact gehad en jullie waren goed op de hoogte van het product

Veel later bezorgd dan aangegeven, zonder tijdige communicatie.

Bij bestelling zouden alle producten binnen 1-3 werkdagen bezorgd kunnen worden. Een week later krijg ik bericht dat niet alles op tijd bezorgd kan worden. Ik moet er zelf achteraan bellen om in elk geval een deel van de levering alvast te laten verzenden. Die komt bijna een week later aan. Uiteindelijk kwam het tweede deel ruim 2.5 week later aan. Als ze aan de voorkant hadden aangegeven een levertijd van 3 weken te hebben was dat geen probleem geweest, maar zo is het onmogelijk om je werkplanning te volgen.

Goed eerlijk bedrijf met een super service.

Ook al hebben ze soms de producten niet op voorraad. Ze melden steeds wanneer het dan wel geleverd kan worden. Met eventueel de mogelijkheid om van de bestelling af te zien. Steeds wordt de status van de bestelling accuraat door gemaild. Als er een vergissing in de bestelling is ontstaat, wordt dit altijd op een vriendelijke en klantvriendelijke wijze opgelost. Kortom een top bedrijf.

wel oké

Een badkamer ventilator gekocht. Heldere info op de website. Keurig verzonden. Bij ontvangst lijkt de ventilator toch wat iel en minder degelijk dan op de foto. Verder leek het er op dat het een eerder aan andere klant toegestuurde ventilator was. Het doosje was gescheurd en het handleiding boekje zat er los bij en was wat verfrommeld. Er stonden zelfs handgeschreven aantekeningen in van de installateur. Allemaal niet erg omdat het -hopelijk- de functionaliteit niet belemmert, maar het zou wel netjes geweest zijn te vermelden dat het om een 'retour-exemplaar' gaat. De ventilator nog niet geïnstalleerd, maar verwacht daar geen problemen mee, gezien de andere recensies. Overigens werd ik, toen ik belde voor de bestelling van iets anders, keurig geadviseerd door de dame aan de telefoon. OP basis van advies, iets niet gekocht! Daarom toch een ruim voldoende!

Duidelijk overzicht onderdeel goed te vinden bestelling vlotjes verlopen.

Snel en betrouwbaar

Zeer snelle levering en een klein probleempje onmiddelijk opgelost. Zeker een aanrader!

Om zeker nog eens iets te bestellen!

Prima te woord gestaan aan de telefoon en vervolgens prettig geholpen aan de afhaalbalie

prima site

Telefonisch zeer vriendelijke te woord gestaan en goed geholpen. Helemaal top. Duidelijke site met goede info. Volgende keer zo weer bestellen.

Prima bedrijf

Bestelling via site was simpel,levering zoals afgesproken en kwaliteit van geleverde volgens verwachting

Net personeel

Net personeel

Snelle en prima levering

Overzichtelijke site met vlotte levering. Handige extra mogelijkheid voor betalen.

goede prijs kwaliteit/verhouding snelle levering

Had een technische vraag, echter er was niemand beschikbaar, ik zou s'middags teruggebeld worden. is niet gebeurd. De volgende dag werd er pas contact opgenomen., probleem heb ik zelf opgelost

Zeer betrouwbaar als leverancier

Gedurende een hele week een wtw aangelegd en het leidingplan week nog al eens af van de bestelde materialen. Elke dag op tijd een nieuwe zending en de teveel of verkeerde producten zonder kosten retour !

Producten naar verwachting en snel in huis.

Duidelijke website ,makkelijk bestellen,en snelle levering

Levering conform informatie website

good

ggood besteling

Super snel en goed

Supersnel en goed

Leveren en hebben dat waar je om vraagt!

Perfecte service, groot aanbod, en als er iets is wordt dit goed gecommuniceerd en een passende oplossing gezocht. Heb al veel besteld, en heb nog wel meer nodig. Kom zeker terug!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ