Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering TOP

Great Service

Fast delivery, product is as description. they keeps you updated with the status of your order along the way up to delivery with a great and caring after sale service. would highly recommend

snel en simpel

het was makkelijk bestellen en de levering was snel

Snelle levering en goede kwaliteit

The total package

Deze engelse zin omschrijft het bedrijf goed: Groot assortiment, goede prijzen, levering snel, goede teruggave policy. En vooral dit laatste is voor mij dé reden dat ik voor Ventilatieland kies. Want al klussend blijkt dat de buizen toch anders gaan lopen dan je eerst dacht. Dan heb je nieuwe spullen nodig, maar andere spullen blijken overbodig. Enige kleine minpuntje is dat als je later op de dag besteld, dat het dan pas overmorgen bezorgd wordt. Dat moet toch beter kunnen?

Bezorgd op een ongepast moment

In de opmerkingen en via de mail aangegeven wanneer ik thuis zou zijn om de buizen van drie meter lang aan te nemen. Hier werd geen rekening mee gehouden waardoor ze mijn bejaarde buurvrouw met de buizen hebben laten sjouwen.

Jammer van de verkeerde product zending!

Heb hierdoor langer moeten wachten op het bestelde.

Prima , zowel levering als artikel

Snelle levering en een mooie degelijk rooster, top.

prima service

groot assortiment

Super Winkel

Bij mijn eerste bestelling ging van alles mis maar door super goed te handelen is toch alles op tijd aangekomen. Hulde aan ventilatieland.

Snel antwoord, snelle levering

Ventilatieland reageert snel en gehulpzaam op vragen, levering volgt snel.

top

prima service

Super service

Makkelijk bestel proces en super snelle levering. Er was wat vertraging met de levering maar super vriendelijke medewerkers.

Helemaal goed

Goede website waar je makkelijk de spullen kunt vinden. Snelle en correcte levering.

Afspraken niet nagekomen

Zeer slecht, Pakket niet geleverd, wel een 3m buis, geen bochten, chat zei: nemen contact met u op... Tot op heden geen pakket, geen contact.

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

tevreden

Super service

Tijdig en correcte kevering

Snelle levering zeker een aanrader

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Alle is goed product

Snellen levering

Item is goed geprijsd en was snel geleverd. Kwaliteit is gewoon wat je van een filter mag verwachten.

Goed materiaal en op tijd geleverd.

Goed materiaal en op tijd geleverd

Snelle accurate levering.

Netjes de dag na bestelling geleverd. Goed verpakt en de inhoud was precies hetgeen ik had besteld.

HEEL SNEL EN CORRECT BEZORGT BEN EEN TEVREDEN KLANT.

MIJN ERVARING WAS HEEL POSITIEF DE BEZORGING WAS ZO ALS HET HOORT TE ZIJN VOOR EEN INTERNET BEDRIJF TOP HOOR ZO DOORGAAN.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]